Zhodli ste sa na svadobných šatách s partnerom???

Profilova fotka
Milé nevestičky, zaujíma ma ako to bolo /je/ u vás. Ked si s priateľom pozeráme katalogove fotky svadboných šiat, úplne má iný vkus ako ja. Páčia sa mu jednoduché modely. Mne zase princeznovske alebo typ morska panna, ktoré majú veľmi rozšírený spodok šiat. Sú muži, ktorých sa páčia princeznovské šaty vôbec?
Odpovedať
@maillika u nas to tiez bola tortura, moj same take uprednostnoval, co niezeby neboli pekne, ale stale som sa ho musela spytat, ci si vie predstavit, ze v takychto satach budem v ten slavnostny den, cely cas. niektore sa mu pacili prilis slahackove, niektore prilis jednoduche... nakoniec som si ho raz posadila a hovorim, ze ideme hladat nie pekne saty, ale realne saty, co si vie na mne predstavit v ten den, aby som nevyzerala ako blbec a aby mi aj pasovali. vysvitlo, ze sa nam pacia rovnake. lebo jemu sa tu ten prvok nepacil a tam tamten, prilis si vsimal detaily. staci ze sa tie saty daju upravit a budu pekne, to si nejako neuvedomil. jediny zakaz som dostala, ze urcite nie morska panna a ani znizeny pas. ale potom videl aj take saty na zenach a sa mu pacili. muzi sa do toho podla mna nerozumeju velmi, ide o vela premennych, latku, farbu, strih, ci ti to sadne, ako si ich upravis... navrhujem (ako som spravila ja) ho z toho uplne vynechat. nech povie co urcite nie. a okrem toho, krasne pre nich budeme tak ci tak, saty su tiez pekne prekvapenie, nejde ani tak o ne, ale o to, ze su svadobne
Odpovedať
Profilova fotka
Mojmu je to jedno,samozrejme niektore sa mu nepacia ale to boli ozaj hnusne kusky,ale povedal ze si mam vybrat ake sa mne pacia a v ktorych sa budem citit dobre...
Odpovedať
Ja is myslim, ze ich bude celkom dost - hlavne preto, ze chcu, aby boli ich zenusky (ktore take saty chcu) stastne ;) aj moj manzel cakal, ze budem mat take, tak som naznacovala pre istotu, ze take nebudu...nakoniec bol rad, ze som si vybrala jednoduchsie saty, bol rad, ze mam take, o ktorych som snivala ja ;)
Odpovedať
:-D chlapi. Napríklad môjmu sa zas páči všetko zdobené a veľmi zdobené, ale nikdy mi do výberu šiat (akýchkoľvek) nekecal. Jedna vec je, že ich vidí na modelke, figuríne a druhá, keď budú na tebe. Aj tak budeš preňho v ten deň najkrajšia, aj keby si dáš rovno tie šaty, ktoré sa mu vôbec nepáčili. Ak ti budú pasovať, ani si neuvedomí, že na modelke sa mu nezdali. Myslím, že každá z nás sníva o tých "svojich" šatách a keby sa moj chlap aj na hlavu postavil, tak ja si tie svoje dám :)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, chlapi! :-D Môjmu sa páčila šnurovačka tak som mu musela vysvetliť že k celokrajkovým šatám s dlhým rukávom by to nevyzeralo pekne, chvíľku sa zamyslel a potom povedal, veru máš pravdu :-D :-D
Odpovedať
moj povedal svoj nazor ale rozhodnutie je na mne , mne osobne sa pacia jednoduche saty....
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Určite si vyberem šaty podľa mojich predstav :-D , ale myslim, že každá z nás sa chce páčiť aj tomu svojmu. :-D
Odpovedať
@maillika budem sa musieť, nič iné mu neostáva. Nikdy si nepýtam od neho nazor na moje oblečenie, iba ak si neviem vybrať, napríklad, medzi dvomi vecami. Výnimku neurobím ani pri svadobných šatách. Buď sa mu budú páčiť alebo nie :) rovnako oblek nechám naňho, hádam sa vie obliecť aj sám.
Odpovedať
Profilova fotka
Môj tie moje videl až na svadbe (skôr ich vidieť ani nechcel) a tak som mu len povedala, že budú biele, svadobné a krásne. :-) Trošku som sa obávala jeho reakcie, pretože manžel je minimalista a ja som mala na šatách vyšívaný korzet a širokú sukňu. Ale keď ma vo svadobný deň videl, objal ma a povedal, že som krásna. :-) A z vlastnej skúsenosti viem, že šaty na modelkách a na fotkách vyzerajú úplne inak - tie moje by som si podľa fotky nechcela ani vyskúšať. :-D
Odpovedať
My máme v tomto podobný vkus, obom sa nám páčia skôr jednoduchšie modely s čipkou. To som si overila, keď sme spolu hľadali šaty na moje promócie a páčili sa nám rovnaké modely. Horšie to však pri svadobných bolo s dĺžkou. Ja som chcela pôvodne ísť do dlhej klasiky, jemu sa zas páčili krátke. Nejak sme to doriešili a rozhodla som sa pre krátke, aj na základe financií - v salóne, kde som si dávala šaty ušiť chceli za dlhý model o 100e viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maillika proste sa ho nepytaj na nazor :) kup si take ake chces su to svoje svadobne, isto ta bude rovnako lubit v hocijakych satach a ako povedala aj @gabrielaslivkova oni na fotke na modelke mozu vyzerat uplne inak ako na tebe takze to nebude vediet az kym ta neuvidi. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa ani nepýtam či sa mu páčia či nie lebo aj keby som bola vo vreci vždy mi povie láska čo sa páči tebe to aj mne !!! :) takže by mi moc asi nepomohol :P Skôr sa radím s naj.kamoškou alebo mamou .... :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@darling2 asi tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj mal jednu podmienku, aby neboli zafajcene :-D to su podla neho vsetky saty, co su neni biele :-) a nema rad cipku, ale povedal, ze trosku cipky mozem mat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moje saty manzel pred svadbou nevidel (teda videl na fotke, ale netusil ze su to tie moje). ale samozrejme sme si spolu prezerali saty a vyjadroval sa. z mojho pohladu odporucam nejak takto zistit co urcite nechce, teda co sa mu nepaci. ale mne sa osobne nepozdava vyberat saty s buducim manzelom. malo by to byt prekvapko :) a pravda je, ako tu uz bolo napisane, ze muzi sa nevedia odosobnit od niektorych detailov ako je farba napriklad. mojmu sa nepacili take tie bezove "sampan" odtiene a nevedel si tie saty predstavit v bielom. hlavne sa nestresovat a dolezite je, ze v tych satach budete cca 13 hodin, takze sa v nich hlavne musite citit pohodlne! nenechat sa presvedcit, ze ta vlecka je taka krasna ked kracas v kostole. ano, a aj na tych 10 portretovych fotkach. ale to, ze pocas chodenia, tancovania atd zavadza a ked sa vypne tak to nie vzdy vyzera llichotivo... su zeny, co vlecku chcu, nech ju maju. ja som ju z praktickeho hladiska nechcela a nikto ma nepresvecil o opaku. a som rada :)
Odpovedať
šaty netreba hodnotiť ako vyzerajú sami o sebe, ale ako v nich vyzeráš ty..ak si vyberieš šaty, ktoré sa ti hodia, vystihujú ťa a cítiš sa v nich pekná, bude ťa partner vidieť tak, že ty si krásna v tých šatách a nie či je pekná tá čipka, volán...ak ti najlepšie sadne šampaň, lebo sa hodí k farbe pokožky, on si povie aká si krásna, aké dobré šaty si si vybrala a ani si neuvedomí, akú farbu máš na sebe... ale všeobecne u mužov platí, že menej je viac...
Odpovedať
@maillika Ahoj :-) zhodli :-) a som rada, lebo jemu sa chcema páčiť v prvom rade.. Ale musíš si ich ty vyskúšať na sebe, nepozeraj obrázky, kde ich majú modelky. Realita je úúúúplne iná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no môj presne tak isto, že sa mu páčia iné šaty ako mne, teda nie že by sa mu páčili nejaké somariny, ale chcel by korzet bez ramienok, páčia sa mu šnurovačky a že to tvaruje postavu atď. ja by som rada mala aj s rukávmi (také tie jemné čipkované) alebo aspoň ramienkami, jemné, padavé, žiadne torty ... jemu sa zas páčia aj trošku väčšie sukne .. takže popravde netuším ako si vyberiem šaty, lebo keď nájdem nejaké čo sa mi páčia a ukážem mu fotku na nete tak sa mu vôôôbec nepáčia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkapudlikova uplne suhlasim, tiez myslim, ze je dolezite, ako vyzeraju saty na konkretnej neveste...tiez sa mi zda, ze muzi tie volany, zavoje a vsetci tie biele romanticke veci, o ktorych zienky snivaju, velmi nemusia.. a k otazke-my sme sa zhodli, pacia sa nam obom jednoduche, kvalitne a rafinovane saty, cize by v den D nemalo dojst k neocakavanym prekvapeniam:)
Odpovedať
ja som to so snubencom vobec neriesila, vie ako sa obliekam bezne, tak mi v tomto veri, ze budu pekne a vkusne. a povodne som chcela uplne ine saty ako budem nakoniec mat. ked som si totiz to skusala typicky princeznovske, vobec mi nesedeli. tak som zistila, ze take ake sa mi v konecnom dosledku na mne pacia, su uplne ine. preto je podla mna zbytocne listovat v katalogu. treba ist vyskusat a vybrat si podla seba, tak ako ti ostatne dievcata pisu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?