Zháňam šaty Maggie Sottero

Caute baby, zamilovala som sa do tychto svadobnych siat, ale odmietam dat za pozicanie v Maggie salone 530 eur ..... viete aj o inych moznostiach ako sa k nim dostat za lacnejsi peniaz? Vdaka za info a pekny vecer :)
Odpovedať
@sunflower01 Daj si ich usit, vyjde ta to urcite lacnejsie. Ja som to tiez tak spravila, a som uplne spokojna
Odpovedať
kde si si ich davala sit? Ja som z KE. Nemala si strach, ze nebudu ako na obrazku?
Odpovedať
ja som davala sit v trencine. S tym som pocitala ze budu tam mensie odchylky, lebo len napr. taku istu cipku ti krajcirka mozno nezozenie, ale podobnu, no to je taky detail podla mna. Vysledny efekt mojich usitych siat je suprovy, a za usitie som dala 330 eur, aj so zavojom a bolerom. V kosiciach neviem kde by si dala presne usit, ale uz som citala na forach ze aj pri kosiciach niekde siju saty na mieru.
Odpovedať
ahoj mne siju v simple choice. su aj tu na MS :)
Odpovedať
@kattruss mame taky isty datum svadby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunflower01 saty maggie sottero maju aj na ebay, treba si davat pozor na predajcov, ktory nemaju original, resp.takych co realna fotka nema nic spolocne s originalnom
Odpovedať
Profilova fotka
@sunflower01 Tak si ich kupte :-) Stoja okolo 1500 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri tu na MS medzi profesionálmi, kto by ti to ušil ... napr. salón Renky alebo Lucys z KE
Odpovedať
Babenky, ale ste si iste, ze to usiju tak dobre? Ved vela zalezi aj od cipky, myslite, ze maju takych dobrych dodavatelov? .... ci?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj. A skusala si "zjednat" cenu pozicovneho? Ja som prisla, nasla si saty a baba povedala ze ak uz nikam nepojdem (do ineho salona) tak mam zlavu 10% a este aj potom sa nam to zdalo vela tak sme to este zjednali trosku. Ako nakoniec to vyslo aj tak dost vela ale tak zalezi kolko chces dat za saty
Odpovedať
@nikab23 dakujem za radu....ale nakoniec som si nasla saticky tu na bazari....strihovo velmi podobne, sadli ako uliate...a cena... 250 eur :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?