Vyzliecť alebo nevyzliecť sa zo svadobných šiat?

Ahojte milé nevesty, rozmýšľali ste, že neprezliecť sa do popolnočných šiat? Čo si o tom myslíte? Ďakujem za každú reakciu ;-)
Odpovedať
1
2
@lubosica premýšľaš že by si celú noc ostala v svadobných šatách? Ja si myslím že to nie je moc dobré. Čo som počula, čo mi kamarátky hovorili tak svadobné šaty sú dosť ťažké a že je problém v nich vydržať do tej polnoci, že to je potom vykúpenie ich dať o polnoci dole. A ešte potom by si ako riešila očepčenie? Či ani to by si teda nedala?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubosica ahoj, ja tiež rozmýšľam že sa nebudem prezliekať, čepčenie nebudeme mať, možno si dám len šatku na hlavu, takže tak :-)
Odpovedať
Ešte som nikdy nebola na takej svadbe že by sa nevesta po polnoci neprezliekla. Asi by mi to prišlo divné. Viem, že niektoré to riešia tak, že majú na začiatku dlhé svadobné šaty a že po polnoci si dajú dole sukňu a majú z toho krátka šaty. To by som ešte chápala ale mať úplne celý deň aj večer svadobné šaty mi príde také divné
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa tiez nebudem/nechcem prezliekat, chcem si uzit sv.saty a neverím ze sú az tak nepohodlné ze sa v nich nedá vydrzat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama ako prezit sa da v nich ale pohodlne su uplne neni. Mala som ich oblecene od cca 10:00 az do polnoci a bola som rada ze o polnoci som si ich vyzliekla. Samozrejme zalezi od toho ake su svadobne saty, ci velke a vela spodniciek alebo len nejake jednoduche
Odpovedať
my sme nemali cepcenie a v satach som v pohode vydrzala cca od 11tej sobotnajsieho doobedia do cca 5tej rana dalsieho dna, v pripade nepohodlia som mala pripravene saty na prezlecenie, avsak vobec mi ich nebolo treba, ... samozrejme, ze sa neda porovnavat pohodlie svadobnych siat s nejakymi lahkymi, letnymi, kratkymi, vzdusnymi satami ... ale tie budes nosit v lete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1petra5000 a ake si mala saty ? Vela spodniciek ci jednoduché ?
Odpovedať
@lubosica taktiez sa neplanujem prezliekat, chcem si tiez co najviac uzit svadobne saty. A uprimne mi je jedno, co budu rozpravat. Ja to chcem takto a tak to aj budem mat:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@uhrinova_magda Presne tak aj mne je jedno kto co bude vraviet chcem mat saty celú noc a hotovo. :-D
Odpovedať
Ja som mala svadobne saty len do polnoci a potom som sa z nich vzliekla a obliekla som si druhe, nieco v takej farby ako mali moje druzicky. chcela som, aby sme ladili vsetky so svadobnou vyzdobou, no myslim farbou ;-)
Odpovedať
@terry89 to mi pride take smiesne ze aby ste vsetky ladili s vyzdobou :D :D Prepac, ale fakt. Ako je pekne ked je nieco zladene, ale zase uplne vsetko. Ja som mala polnocne saty, uplne inej farby ako bola vyzdoba a nelutujem. Nechcela som aby bolo vsetko v jednom odtieni
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola rada, že som sa prezliekla. Šaty neboli ťažké ale už som nemala nervy na ten kruh, tancovať s ním, a mala som šaty na viazanie tak som bola v nich trochu viac stiahnutá. Takže som bola len a len rada, že som sa mohla prezliecť. A navyše, ak si ráno beriete späť veci zo sály, ako zvyšný alkohol, koláče atď, tak je jasné, že sa prezliecť treba.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ked mas take saty, ktore nie su velmi tazke a su ti pohodlne, tak preco nie. Ja som sa s tym este nestretla, mozno by som sa trosku zacudovala, keby som to videla na nejakej svadbe, ale ide o to aby sa dobre citila nevesta a nie co si budu mysliet ostatni :) Ja som zas premyslala o dlhych bielych, resp. velmi svetluckych popolnockach, lebo sa mi paci ak sa nevesta prezlecie do stale jemnych svetlych siat a uz som na par nevestach videla ze velke svadobne saty po polnoci vymenili za lahsie vzdusnejsie biele saty a prislo mi to pekne :)
Odpovedať
Aj keby som mala ľahké šaty tak by som sa o polnoci prezliekla. To je super pocit, mať za jeden večer na sebe dvoje šaty:-) A biele by mali byť iba do polnoci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubosica ...asi od toho, akú máš svadbu. Ja som mala "až do rána bieleho" :-N aj s odobierkou a čepčením cez polnoc, tak som sa prezliekla. Použila som šaty z promocie a ešte som sa vmestila :-D. Myslím, že je to na tebe, ako ti to vyhovuje.
Odpovedať
Mna zaujima ak ste mali prvy tanec povedzme hriesny tanec, alebo nejaky podobny, dali ste ho v dlhych satach ci ste sa prezliekli na ten jeden tanec. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala ťažšie saty a bolo horúco tak som si len vzdychla ze konecne. Prezliekla som sa na redovy a po nom by sm uz do tych prepotenych siat určite nesla. Tak som sa prezliekla este raz. Cize som mala dokopy 3 saty 😁
Odpovedať
Svadobne saty sa po polnoci vyzliekaju,lebo z nevesty sa stava zena.aspon u nas je to tak :),
Odpovedať
Profilova fotka
@katka516 Tak zena je uz po vyndeni z kostola/z úradu. Nieeee. ?????
Odpovedať
@fadama ten den je stale nevesta a na druhy den,teda po polnoci je uz zena,vravim tak ako je to u nas,nepolemizovala by som velmi o tom..nech si kazdy robi ako chce,je to len a len vas/ich den ;)
Odpovedať
Ako hovori @katka516 tiez to poznam tak, ze v ten den je zena nevestou, kedysi stale panna, mala pravo nosit bielu a po polnoci den konci, vzda sa party urcenej pre slobodne dievcata a daju jej cepiec ako symbol toho ze je uz vydata pani a prezlecie sa do inej farby ;) taka je symbolika, ale plno veci sa uz v sucasnosti nedodrzuje. Ale ak sa robi cepcenie tak mi pride divne ostat potom vo svadobnych
Odpovedať
Ja som sa tiež najprv nechcela prezliecť že veď čo šaty mám pohodlné a ľahké ale nakoniec som bola rada že som sa prezliekla do čistého, suchého a iného :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama no mala som vela spodniciek preto boli aj take tazke a nepohodlne. Uz keby som mala mat este jednu svadbu, vybrala by som si nejake jednoduchsie ktore by boli aj pohodlnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
@1petra5000 vela spodniciek myslis ze si mala vela kruhov ? Ci ako ? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama no ja som mala na spodku jeden kruh ale ta sukna celkovo mala viacej vrstiev, aby vyzerala tak bohato alebo ako by som to nazvala
Odpovedať
Profilova fotka
@1petra5000 Aha . a ten kruh ti nevadil ? To si mala suknu z tylu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama kruh som potom pri tancovani dala prec, ten som mala len na take tie oficialne casti. Lebo pri tancovani by mi urcite vadil
Odpovedať
Profilova fotka
@1petra5000 No toho sa obávam aj ja ze my bude kruh zavadzat pri tancovaní a to chcem mat asi 3kruhový. a ked si ho dala dole tak uz to asi nevyzeralo tak ako stym kruhom tak bohato .?
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama tak jasne ze to uz az tak pekne nestalo ale nevyzeralo to zase zle. V pohode sa to stalo a vies potom som to uz neskor neriesila ked som sa chcela zabavat. Pre mna dolezite bolo aby som na tie oficiality vyzerala super a aj bez toho kruho to bolo fajn. Hlavne ze som sa ja citila lepsie. Fuha 3kruhovy, tak to budes mat aj dost
Odpovedať
Profilova fotka
@1petra5000 no ved hej potom uz ked sa chces zabávat tak je lepsie sa cítit volnejsie. No chcela som to mat aj ja také bohaté tak ale este uvidím kolko kruhový nakoniec budem mat.. A si sa prezliekala po polnoci ?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?