Vystužená spodnička pod svadobné šaty...ANO alebo NIE?

Máte niekto skúsenosť s takouto spodničkou? je to praktické? nezavadzia to? Ďakujem ta pomoc a rady...
Odpovedať
2 rovnaké témy? Stačila jedna :) spodníc je veľmi veľa a každé šaty si vyžadujú tú svoju. Určite je to praktické, najmä pri objemných šatách so skladmi alebo veľa vrstvami. Spodnica nerobí oštaru. Práve naopak, pomáha. Pri chôdzi a tancovaní, peknom objeme sukne a vôbec sa netreba báť sedenia. To už nie je to, čo kedysi. Že si nevesta sadla a sukňa išla hore :)
Odpovedať
presne ako @noij píše, to sa nedá takto napísať, pod každé šaty pasuje iná, ja som mala vystuženú, nie moc, že by som bola dole na šírku 3m, ale proste k šatám tak akurát a bolo to fajn, nebolo mi horúco, pomáhala pri chôdzi, mala som dosť priestoru na nohy, aj sedelo sa v nej dobre, na stoličke, v aute.... treba vyskúšať šaty + spodnice, ale nepraktické to nie je, pokiaľ to neni nejak moc, ale také som po pravde ešte ani nevidela, to by sa ti ani nehodilo @300917
Odpovedať
Co je to vystuzena a co nevystuzena spodnicka. ak maju byt saty splyvave, tak by som vobec spodnicku nedavala ale ak maju mat nejaky tvar, tak by som spodnicku isto pouzila, vies ako to myslim? Zalezi to hlavne od typu siat, ak mas nejake vybrate, alebo ich mas doma tak ich odfot a nieco tu uz len vymyslime.
Odpovedať
Profilova fotka
@300917 a keby si nam sem pridala fotku tvojich svadobnych siat aby sme ti vedeli poradit aka spodnicka by sa tam hodila, hm? Bolo by to pre nas jednoduchsie. A suhlasim s babami, dobre ti tu poradili
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi od typu siat. lepsie by bolo keby si sem hodila fotku ako pisala petra lebo predsa len si ich ani neopisala, takze si to teraz nevieme predstavit ani len priblizne, ci ju treba alebo nie. ale ak sa ti da tak si ich vyskusaj aj a s nou aj bez nej a tam budes vidiet. ale ak su to saty takeho princeznovskeho typu tak by som ju asi dala, lebo take vo vacsine pripadov nevyzeraju uplne najlepsie bez spodnicky
Odpovedať
prve je bez a druha fotka je s vystuženou spodničkou
Odpovedať
Ešte mi ich musí krajšírka skrátiť... ale najprv sa musím rozhodnúť či chcem spodničku...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...za mňa určite so spodničkou!!..jednoznačne :-) a nezavadzia, pekne drží tvar šiat... ak máš možnosť vysķúšaj si to s ňou/bez tancovať, chodiť,sedieť,.. proste všetko čo budeš robiť aj v svadobný deň ;-)
Odpovedať
určite spodnica :)
Odpovedať
@300917 tak toto sú šaty, ktoré musia byť jedine so spodničkou, bez určite nie, veď v nich sa bez spodničky ani nedá chodiť.. no a samozrejme skrátiť..
Odpovedať
Profilova fotka
Bez spodnicky ani na krok... ;-)
Odpovedať
Oveľa krajšie vyzerajú so spodničkou, jednoznačne! Toto sú presne šaty stvorené na to aby sa nosili iba so spodničkou :-) Bude sa ti v nich aj ľahšie chodiť a tancovať keď sa ti nebudú pliesť pod nohy. A robia ti aj oveľa krajšiu postavu keď tam tá spodnička je. Budeš toho musieť uniesť trošku viac váhovo ale oplatí sa ti to, veď nevesta budeš iba jeden večer :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
pri takýchto šatách by to bolo bez spodničky veľmi nepraktické, aj keby sa skrátili by ti zavadzali a musela by si si stále dávať pozor aby si si na nestúpila, to je jedna vec a druhá vec je, že sú stou spodničkou sú krásne, pekne ti tvarujú pás a vyzeráš tak aj vyššia :-)
Odpovedať
ďakujeeeeem za rady a veľmi ste ma potešili.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
kraaaasne saticky, velmi sa mi paci to zdobenie na spodu, take by som chcela v buducnosti aj na mojich satach. priatel sice vravi, ze jemu to pripomina zaclonu ale ja si nemozem pomoct, podla mna to je hrozne krasne. a viac to vynikne so spodnickou ked saty koncia fakt milimeter alebo dva na zemou, vtedy je to najkrasie takze ja som jednoznacne za spodnicku :-)
Odpovedať
@vilmika ak sa to bude končiť 1 alebo 2 milimetre nad zemou, tak sa nebude dať chodiť a tancovať v tých šatách, skôr by som to dala aspoň 5 cm od zeme :-)
Odpovedať
@300917 myslím, že tu ani niet o čom debatovať. Sama keď sa pozrieš na tie fotky, tak musíš podľa mňa vidieť ten rozdiel. Spodnička krásne drží tvar, bez nej ani náhodou. Možno je ti lepšie v šatách bez nej, ale pre oko je to krajšie s ňou. Podľa mňa sa nemusíš ani nejako obávať toho, že by ti zavadzala, práve naopak.
Odpovedať
@rybanka123 presne tak som to chcela aj napisat. Tie fotky sa ani nedaju zrovnat. So podnickou tie saty vyzeraju uplne inak a hlavne ti lepsie sedia a mas v nich aj krajsiu postavu. Byt tebou @300917 by som nevahala a tu spodnicku by som si pod ne dala. Tvar a proste cele saty s nou vyzeraju uplne inak
Odpovedať
Profilova fotka
Tie saty s tou spodnickou vyzeraju uplne inak ako bez nej. Podla mna to ani ne je strih, aby boli bez nej. Aj tvojejpostave ta spodnicka zalichotila a vyzeras uplne inak, takze by som ani nerozmyslala a dala by som si ju. Vsak nemusis ju mat neviem ako objemnu, staci v pohode ako je na obrazku.Len to su proste sat na princeznovsky styl
Odpovedať
Ďakujem za pomoc a rady. Keď budú šaty hotové, tak pošlem foto ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?