Vysnívané svadobné šaty

Ahojte, asi ako mnohé z vás som sa tešila na hľadanie a skúšanie svadobných šiat, postupne som si vysnívala "tie moje". Po dlhom hľadaní som ich našla - sú to šaty Lillian West 6314. Videli ste prosím niektorá tieto šaty niekde v salóne? Som ochotná za nimi vycestovať v rámci Slovenska hocikam. Našla som ich na stránke Salónu Angels, ale nemajú ich tam reálne, dali by sa len objednať (nechcem dávať 1400 eur za šaty, ktoré mi prídu mesiac pred svadbou a nemám istotu, že mi budú dobré). Prípadne natrafili ste niekde na takéto podobné? Všade je plno korzetových šiat, ktoré sú síce krásne, ale nie sú pre vhodné mňa - ja potrebujem zakrytý chrbát + nemať holé ramená. Prípadne ponúknite, ak predávate podobné šaty vo veľkosti 34. Ďakujem za každú dobrú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez chcela tieto saty.Bola som v salone Angels a tiez som potrebovala zakryty chrbat.No skutocnost bola taka,ze po vyskusani podobnych som zistila,ze mi vobec nepasuju a nakoniec mam uplne ine.Podotykam,ze take ake som vobec nechcela.Ale ked som sa v nich uvidela som padla na zadok.😄 a tie velkosti..Ja mam bezne 36 a tie saty su 40.takze na to by som sa nespoliehala.... myslim ze ak trvas na takychto,daj si ich usit.😉
Odpovedať
Profilova fotka
A odkryty chrbat... Vyliecim ten svoj v solarku.. aspon dufam.😜
Odpovedať
Dobrý deň Podobný je aj model Pronovias-Laren 2014. Máme ho v salón ak by ste mali záujem. Pekný deň
Odpovedať
@1babulka1 Ďakujem za reakciu :-) A aké si si nakoniec vybrala, korzetové? Mne by také, žiaľ, nedržali, lebo do nich nemám veľmi čo dať a nechcem kvôli tomu celý svadobný deň stresovať, že mi budú padať :( Preto aj potrebujem malé číslo - zatiaľ čo som skúšala v salónoch, tak mi sedeli šaty 34/36, 38 boli veľké v páse a cez prsia. Ale určite záleží od značky, resp. od výrobcu, to je jasné. Tiež som zvažovala ušitie, ale veľmi tomu nedôverujem. A k tomu odkrytému chrbtu - ja mám veľa znamienok na chrbte, preto nechcem odkrytý, v mojom prípade by teda solárko len uškodilo.. Ďakujem za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Swetheart6031,uzasne mi sadli. A ako bonus mi zakazali chudnut 😄 bo by mi uz boli velke...,tak prajem vela stastia v hladani... a so znamienkami si nerob problemi,ja ich mam strasne vela a vobec neriesim...
Odpovedať
ďakujem :-)
Odpovedať
@alllinka ja mam na predaj takyto typ siat http://www.mojasvadba.sk/market/svado... vzadu sa snuruju...aj na 34ku by sa dali stiahnut tiez som vtedy na svadbe nemala prsia nic moc ale saty vedia velmi vypomoct... ramienka su odopinatelne..ale pre problem s chrbatikom ak ti vadia znamienka tak by som to riesila nejakym jemnym bolerkom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a čo povieš na tieto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?