Vypnutie vlečky

Baby prosím vás ako si vypínate vlečku? Bola som včera na finálnej skúške šiat a nejako sa mi to nepáči to vypnutie. Vypína sa dovnútra. Dosť to vidno.Alebo si to iba držať na ruke? Máte aj nejakú foto ako ste to mali?
Odpovedať
To zalezi na tom ake su to saty, ja mam tylovu suknu bohatu a ked mi to vypli tak to vyzeralo super, ale nie je tam vypnutie zvnutra ale normalne len zvonku mi ich pod zadkom chytila a pripla. neviem teda ake mas ty saty?
Odpovedať
noo ja mam tyl a na tom mam latku,resp vlecka nie je z tylu ale taky iny materiál neviem to opisat, ide to uz do takej latky, ale nie je to latka v pravom zmysle slova, ked to vypnem, tak to vyzera trosku tak ako skok 😒
Odpovedať
ja mám vzadu na šatách také priehľadné gombíky (dokonca v tvare srdiečok :-D ) a na tie sa mi to vypne a potom sa to dá pekne upraviť...
Odpovedať
Ja mam tiez vypnutie dovnutra,mam tam snurky ktore sa len zviazu. Prva foto je s vleckou spustenou a druha so zdvihnutou neviem preco mi to nahralo otocene 😕 asi ze to je z mobilu. A vobec to nevyzera ze by to deformovalo suknu
Odpovedať
@m_atil_ka no tebe to vobec nie je vidiet lebo mas taku suknu, do ktorej to skryjes ... ja mam taku hladku vlecku ... ale s tym uz nic nenarobim :-p inak mame saty z rovnakeho salonu ;)
Odpovedať
Hej hej tam sa to schova a ako vravis niektore tie saty ked bypnu robia skaredy zadok 😕a ake mas ukaz 😉 spokojna so salonom?
Odpovedať
bohuzial nemam foto ... :-S ... su to jolies oxime ... mam pocit, ze mne presne ten skaredy zadok robia ... ale vyberat nove veru uz nemam ani chut ani nervy ... :) so salonom ciastocne spokojna...krajcirka je super, no majitelky mi prisli take ... ako to povedat ... trosku arogantnejsie ... viem si predstavit aj lepsi pristup ... mne sadli jedine tieto saty, lebo korzetove (netusim preco) mi vobec nepasuju ty co vravis?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
vie mi niekto poradit, kde sa presne ta vlecka vypina??? Mne sije mamka a pomohla by mi foto ako je to riesene s tou vleckou, lebo zatial jedine riesenie co nas napadlo, ze si ju navleciem na prst....ale to mi bude zavadzat pri tanci, prosim o nejaku foto ak niektora mate, ako to presne vyzera
Odpovedať
@jazminka26 no však dovnútra, dá sa tam gombík, na vlečku háčik a hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
detailné foto žiaľ nemám,...ale v strede vlečky sa urobí putko (z pevnej biele nitky alebo priesvitného silonu, a to budeš vešať pod chrbát, kde sa dá dať potiahnutý gombík, alebo šikovne skryť háčik. Ver, že v tom víre tanca a radosti to nebude nik vidieť :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?