Výkup svadobných šiat

Dievčence, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť s výkupom svadobných šiat cez internetovú stránku Misi (http://vykupsiat.meximas.com/ako_fung...) Ďakujem za príspevky.
Odpovedať
Fb maju zalozeny 5.5. tento rok. Ziadne hodnotenie. Na ich stranke len vyber hodnoteni, ktore viem napisat aj sama. Mozno sa mylim, ale neverila by som tomu. Neviem najst ziadne info predajni, ktoru tak inzeruju. Ak chces skusit, tak urcite skus iba nejake stare saty, ze co sa s toho vykluje.
Odpovedať
No ja som tiez na to pozerala, ale pride mi divne nikomu poslať saty a nemam este ani peniaze, ani nič..
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. Je to veľké riziko... ani šaty, ani peniaze, ani nejaké potvrdenie, proste nič... :-S
Odpovedať
@zuzan16 pozrela som si ich stranku aj facebook a moj nazor je nedobry . same shvaly ,chvaly,chvaly kazdy strasne spokojny a na facebooku nemaju vobec nic od zalozenia , tie chvalihodne veticky co maju na stranke mi pripadaju ako keby si to pisali sami , nemam co ine k tomu dodat , ja by som im neverila ]-(
Odpovedať
no cela ta ich stranka vyzera velmi neprofesionalne, uz len stylom, ako je to tam cele napisane... napriklad, ze musia vysvetlovat kolko je 70% a 30% na sume 100€ ( je to smiesne ). Tiez by som tomu vobec neverila, mozno cloveku zaplatia za prve saty aby to vyzeralo doveryhodne, dajme tomu ze ich aj predaju, kde je nejaky dokaz a zaruka, ze naozaj 30% z ceny si nechaju??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?