Vybrať si šaty čo sa páčia mne, alebo snúbencovi?

Ahojte, veľmi sa mi páčia čipkované šaty, no komu by sa nepáčili, však? Ale keď som tak nenápadne ukázala snúbencovi obrázok, tak pokrčil nosom, že sú ako staré, a že jemu čipka nikdy nejako nesedela. Ukázal mi aj neskôr jedny šaty, čo boli úplne hladké, takmer ako satén, sem tam nejaký volánik. No a teraz som v pomykove. Neviem, aké si vybrať. Vedeli by ste mi poradiť?
Odpovedať
@skarabeuska tak hlavne aby sa pacili tebe ...aj na mna chcu vsetci ine saty a aj tak som si dala podla seba... priatelovi som ukazala saty ale na modelke... a pacilisa mu,keby sa nepaia ani jemu tak nwm.. aj tak asi podla seba... bala by som sa ze budem to lutovat.. lebo ked sa nebdes citit v ich dobre tak to bude o nicom
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna si saty hlavne poskusaj a uvidis ake ti sadnu...a potom by som mozno vymyslela nejaky kompromis, napriklad saty s cipkovanym vrskom a hladkou suknou...aj tak neverim, ze aj keby si bola cela v tej cipke, nad ktorou kruti nosom, tak by si sa mu nepacila, tak ci tak bude z teba urcite hotovy... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kompromis....hladke s cipkou...a mozno spanielsky zavoj.....moj by ma asi zabil keby som si na seba dala suknu a la princezna, z tolkeho tylu sa mu chce vracat....ja by si aj dala, ale zase ked sa nad tym zamyslim, ja nechem byt za princeznu, ja cchem byt za damu, jeho damu a chcem sa pacit hlavne jemu ;-) skus rozmyslat aj tak....
Odpovedať
@skarabeuska ja som tiez chcela povodne uplne ine saty, ako sa pacili mojmu manzelovi. Ja som chcela jednoduche, jemu sa pacia take klasicke tortove sukne .. Nakoniec som nasla "velku" suknu, ktora sa pacila aj mne. Stale som sice pochybovala, ci som si vybrala spravne, ale ked som videla jeho pohlad, ked som vchadzala do kostola, tak som vedela, ze som sa rozhodla spravne :). Od svadby mi stale opakuje, ze som bola najkrajsia nevesta a ake som mala uzasne saty a ten pocit stoji za to :) Nevravim, ze si mas vybrat nieco, co ti je uplne proti srsti, ale ja som sa chcela pacit hlavne jemu, nie sama sebe.. Dalsia vec je, ze chlapi niekedy hodnotia saty podla modelky a fotky, takze ak bola fotena v nejakom "starom" style a prostredi, tak sa mu zdali stare. Ak nechces, aby vedel, ake si si vybrala, tak s nim prejdi viac fotiek a skus ho "prinut" specifikovat, co sa mu paci na tych "jeho" a nepaci na "tvojich". Urcite najdete kompromis ;)
Odpovedať
@skarabeuska najprv si saty vyskusaj a uvidis ci tie co sa ti pacia sa ti aj hodia a vyskusaj si aj tie co sa pacia snubencovi a uvidis...ja som skusala viacero a nakoniec som si aj kupila tie co sa mi pacili na modelke :) manzelovi to bolo jedno, ale aj tak som sa ho pytala ci sa mu pacia, pretoze sme ich boli spolu kupovat, ale videl ma v nich az na svadbe...cize skuusaj, skusaj, skusaj a vyber si tie co sa pacia tebe ved ty ich budes mat na sebe :)
Odpovedať
jednoznačne tie, ktoré sa páčia tebe. to ani nerozmýšľaj
Odpovedať
Podla mna by ani subnenec tie saty vidiet nemal, neide len o tradiciu, ale aj o prekvapenie, ja som sa preto so snubencom svadobne saty vobec nerozoberala... ale viem ake sa mu pacia a ke sa mu nepacia, zas nedam si nieco co viem, ze sa mu fakt nepaci. Naprilald on neznasa na satach velke masle, takze masle nebudem mat, cipky sa mu celkom pacia, velke volany tiez nemusi....nas vkus je dost podobny, takze v tom mame stastie. No viem si predstavit ked ma pa ruplne ine nazory na svadbu a na saty, vtedy to je naozaj komplikovane... No je to najlepsie skombinovat to tak, aby to vyhovovalo kazdemu, verim, ze sa to da :)
Odpovedať
urcite si vyber saty, kt. sa pacia tebe a nie snubencovi ..viem, ze sa mu chces vo vas svadobny den pacit a aj ked on mozno cipku nemusi, ver, ze sa mu budes pacit aj v takych .. nikde nie je napisane, ze take ake pozeral on, by si pasovali a ved to nie je len o satach, ale o neveste ako celku .. uces, makeup, zavoj, saty, topanky, kytica, doplnky .. ak vsetko pekne zladis, urcite bude z teba ohureny ..ale ako radia ostatne baby, samozrejme poskusaj rozne typy siat a uvidis, ktore k tebe pojdu ... ja som chcela napr hore bez ramienok a korzetove s velkou suknou a mala som nakoniec cipkove a a cipka bola aj na ramenach :)
Odpovedať
Vyskusaj rozne saty. Ja som najprv chcela iba cipkove, ale v realite sa mi nehodili. Takze som mala uplne ine saty ake som kedy chcela, ale ohlasy mali velmi dobre. Ak ti jedny sadnu, tak budes vediet, ze su to tie SATY. A chlap si nevie prekonvertovat saty z obrazku na teba (dokaze citat mapy) A ked ta uvidi, ako ziaris v tych spravnych satach tak nebude mat ziadne namietky.
Odpovedať
Aj mojmu manželovi sa pačil úplne iný typ šiat ako mne a tiež ma to trochu zneistilo, ale! Beriete sa, poznáte sa a páčite sa jeden druhému... Jemu sa páči ako sa obliekaš a tvoj vkus, neboj sa toho, budú sa mu páčiť aj svadobné:) toho som sa držala a boli sme všetci spokojný. A obrázky šiat na modelke sú blbosť, každá vyzeráme dobre v niečom inom... Možeš mať akokoľvek krásne šaty, keď ti nebudú sedieť je to v ...:) je toľko věcí, v ktorých sa musíš prisposobiť, ale šaty si vyber podľa seba, inak budeš ľutovať:) A neboj sa na svadbe ti určite nepovie to sú hrozné šaty, nevezmem si ťa:) Ver si trocha, ženich si vybral nevestu a nevesta si vyberie šaty... :) držím palce a závidím, že ešte vyberáš:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som napríklad určite chcela šaty, ktoré sa mi páčia, no na druhú stranu, keď by som vedela, že jemu sa nepáčia, tak by som asi úplne nadšená nebola. Preňho chceš byť tá najkrajšia. Ja by som na tvojom mieste mala tiež dilemu, ale vyriešila by som to kompromisom. Vybrala by som si šaty, ktoré majú niečo z toho, čo sa páči tebe, ale aj niečo z toho, čo sa páči jemu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?