Vyberať svadobné šaty so ženíchom?

Profilova fotka
Chcela by som vediet Vase nazory, ci je velmi nevhodne ist si vyberat saty s buducim manzelom. Nemam nikoho kto by siel somnou, a aj tak by som bola najradsej keby siel on, tak poradte ano cie nie ? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Vraví sa že to prináša smolu, čo je na tom pravdy neviem. A nemôže ísť s tebou kamarátka alebo mamina?
Odpovedať
ja som nechcela mat draheho pri vybere, preto chodila so mnou mamina a moja buduca svagrina nechces aby to bolo pre neho prekvapenie? nebudete ti potom luto?
Odpovedať
gangulienka..no co ja viem.. poveram (ze to prinasa smolu) sice neverim, ale aj tak chcem, aby to bolo prekvapko.. teda aby ma v nich uvidel az v ten den :-) ja som tiez bola s maminkou a sestrou a co nejaka kamoska? alebo kolegyna?
Odpovedať
Profilova fotka
my sa budeme fotit v studiu aj vonku pred svadbou, takze ma tak ci tak bude mlady vidiet pred sobasom takze nakoniec je to jedno a ja si pojdem kupit svadobne saty spolu s mojim drahym....hovori sa ze sa to nema, ale zalezi od toho , kto je ako povercivy,
Odpovedať
gangulienka - ja som bola s drahym :-) tiez nemal so mnou kto ist, a druha vec - my sme vsetko do najmensich detailov vyberali spolocne a kedze saty sme brali z 200 km vzdialeneho salonu, viseli mi tyzden (od pondelka pred svadbou) doma, bol pri tom ked som sa rano obliekala a fotili sme sa pred svadbou - nevidim dovod, preco by som ich nemohla vybrat s nim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej dakujem potesili ste ma, maminu uz nemam a kamosky co pridu na svadbu teda aj svedkyna byvaju bud v inom meste alebo dokonca aj v inej krajine. Tiez nie som velmi poverciva a asi aj keby som s kym ist zoberiem jeho ;-) , len dufam, ze tety v salonoch sa nebudu cudne pozerat na nas :-D
Odpovedať
ahoj gangulienka ja som vyberala šaty tiež s buducim manželom akurat ja som ich kupovala cez internet, ale už ma v nich aj videl skušala som si ich ked prišli... a den D bude aj tak o ničo krajší, predsalen namalovana, učesana, komplet oblečena ;-) a poveram neverte su to len babske reči :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uplne suhlasim... ;-)
Odpovedať
Thudak 113...tak to si ma prekvapila kedze viem ze sme v rovnakej situacii. Moj snubenec-manzel o tom nechce ani pocut. Dokonca ma nechce vidiet ani pred sobasom. Ale tiez chodil so mnou po obchodoch,a le vzdy cakal vonku. Ale ako sa vravi iny kraj-iny mrav...alebo take nieco :-)
Odpovedať
ja som povinne vsade chodila s muzikom a spolu sme vyberali ;-) a podla mna je to super, lebo aspon som vedela v akych satach sa mu pacim a v akych nie a nakolko sme sa fotili v piatok, tak ma v plnej polnej videl aj tak den pred svadbou x-) a nesmiem zabudnut podotknut, ze manzel plnil aj ulohu fotografa, nech aj ja sa vidim v satockach a hlavne aby som mohla porovnavat
Odpovedať
Profilova fotka
ja na povery neverim, ani to ze to prinasa smolu, podla mna je to na vas, ci chces mileho prekvapit, ale ak nemas na vyber v pohode chod s nim
Odpovedať
Profilova fotka
gangulienka ja som tiez chcela ist s drahym ved moderna doba :) zalezalo mi na tom aby mi ich odobril hlavne on, co ma po ostatnych ked on si ma berie. ale nakoniec ma donutila kolegyna ze musim ist skusat saty, ze kedy ked nie teraz :) tak sa ochotne ponukla ze pojde so mnou. co ponukla, dostala som to prikazom :) pochopitelne som si vybrala prve ktore som obliekla a za ktorymi som tam vlastne aj isla :-D. drahy videl par obrazkov, nenapadko som zistovala ze ktore urcite nie a ktore mozu byt. a tie moje mi odobril. skusala som potom z donutenia neskor este ine, a boli nadherne, zacali mi vrtat hlavou, tak som mu tie obrazky ukazala este raz, a okomentoval to stylom ze bordove? na svadbu? neeee. a to ja mam bordovu polovicu satnika a domacnosti ;) takze z tohto pohloadu je to naozaj dobre, aspon sa chalan nezlakne :-D ale tiez ma uvidi uz 2 dni pred svadbou pri foteni takze, ziadne prekvapko sa nekona. ja som ho aj tak chcela len kvoli tomu aby ma videl prvy krat az tam, vraj ta chvila dojima aj chlapov /mozno by sa konecne tvaril prijemnejsie nez ma vo zvyku ked je na verejnosti :-N /, ale tak teda prekvapko nebude no :-D ale na povery by som rozhodne nedala.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mne ten mojk nastavajuci sam aj saty vybral a to sme este ani zasnubeni neboli, vyteseny mi dosiel povedat ze nasiel saty ako na mna site :-) a veru pekne ;-) na povery nedam, aj tak mu hned ukazem ked sa mi njake zapacia a on to okomentuje, a nechcem dopadnut tak ze ho akoze prekvapim a nebudem sa mu pacit. ci ich spolu pojdeme aj skusat to este neviem, ako sa mu bude chciet ale sam by bol rad keby som mala take v ktorych by som sa mu pacila.
Odpovedať
podla mna tiez ide o prekvapko, na druhej strane pochybujem ze by si moj zapamatal az do svadby ako satky vyzerali :-)
Odpovedať
no...tak ja som si dnes vybrala neplanovane saty a neplanovane s mojim drahym :-D...bolo to take zvlastne, ale krasne :-)...v albume mam len dve fotky, lebo na viac sa nezmohol...baby, ked som vysla z kabinky a on ma zbadal, na ten moment nezabudnem...okamzite mal slzy v ociach a hadam aj dychat nachvilu prestal :-D...takze aj to stoji za to a aspon usetrim jeho kolaps priamo na obrade :-D :-D...takze vsetko ma za aj proti, ale ja to nelutujem, ze ma videl.. :-)...lebo aj tak budem aj v ten den D o nieco ina ;-) ako to uz niektore z Vas spominali...a som presvedcena, ze ked ma uvidi aj v den sobasa, tak bude smoklit :-D...a bezpochyby aj ja nejaku tu slzu upustim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat svadbu vo februari a tiez som bola vyberat saty s drahym a vobec nato neverim ze to prinasa smolu, aspon sme si vybrali saty ktore sa nam obom pacily. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takze mam to za sebou a bola som rada, ze ich vyberal somnou, len na zaciatku som mala pocit ze nech si skusim hocijake prave tie budu tie najkrajsie :-D , ale velmi mi pomohol pri vybere :-)
Odpovedať
Ja na povery tiez neverim, ale moj teraz uz manzel ano, takze spolocne vyberanie siat sa nekonalo... ;-) ja som si dokonca vyberala saty celkom sama ;-) Doverovala som svojmu vkusu :-)
Odpovedať
caute ja som tiez vyberala svadobne so skoro buducim manzelom...a bola to pohodka...aspon videl co v nasich salonoch je...a ked som po prvom neuspesnom hladani zahlodila ze si ich dam usit na mieru nech to stoji co to stoji povedal len : mas pravdu :-D ...no ale nakoniec som si vbrala predsa len v salone.a emjee ma pravdu aj tak sa fotite predtym tak co ..uvidi ta tak ci tak...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte..ja som si sla vyberat saticky s maminou, no akosi sa tam necakane zjavil moj drahy..hned ma napadla ta ospevana povera tak som ho poslala prec..no teraz mi to vobec nevadi dokonca ma tesi ze sa nam obidvom tie saty lubia..aj tak si myslim ze v de D to bude uple ine tak ako pisete make-up, vlasy doplnky....ale100ludi 100chuti..
Odpovedať
Profilova fotka
gangulienka, myslim, ze je to celkom normalne ist si saty vybrat so zenichom. Ja som s nim sice saty nevyberala pretoze on celkovo nerad nakupuje a nechcela som ho tahat po salonoch a potom sa na tuto cinnost tesila moja mama so sestrou. Saty som mu vsak ukazala na internete takze mi ich mohol schvalit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som povodne chcela ist vyberat saty s manzelom, ale ked som to povedala kamaratke, ta mi to hned zarazila a obetavo chodila so mnou po salonoch a fotila ma. Drahemu som potom ukazala doma fotecky a robila som si prieskum, ake satky sa mu asi pacia. Nakoniec som mala saty site a boli to tie, ktore mi ukazal na fotke stiahnutej z internetu, ze sa mu najviac pacia - a pacili sa najviac aj mne. Ale nejako som si nezakladala na tom, aby ma videl az pred sobasom - z praktickeho hladiska bolo pre na fotenie pred obradom ovela vyhodnejsie ako potom.
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by mi nebolo vadilo, keby siel so mnou, ale som rada, ze napokon som tam bola s mamou a sestrou a manzel mal potom prekvapenie vo svadobny den. Uz by to nebolo take prekvapenie, keby tie saty videl skor (videl ich len na fotke, na mne nie).
Odpovedať
Ja som ich vyberala tiez s mojim priatelom, neverim tomu ze ked jedna babka povedala ze je to nestastie tak naozaj je :-| lebo aj kalie ze su nestastim na svadbe lebo to zevraj su kvety len na hroby :-D kaslat na povery, ak chces ist s nim v pohodicke chod. Aj ja som bola a ja mam takeho vtipalka :-D a este mi aj pomohol saty navliekat :-D bola to sranda a fotil si ma a hodnotil ktore su pekne,citil sa dolezito a ja som bola rada ze tam mam jeho a pritom som mohla zobrat kamosku a nechcela som kamosku ale jeho.Takze v pohode ho vezmi so sebou.
Odpovedať
Ja si myslim, ze nejde ani tak o povery ako o ten pocit, ze ma uvidi "inak" az v kostole. Ja si osobne myslim, ze aj jeho to potesi viac a prinesie to viac "vzrusenia' do naseho svadobneho dna. Ale je to kazdeho osobna vec, urcite by sa nikto nemal dat ovplyvnit poverami....
Odpovedať
My sme boli spolu s partnerom a bolo to fajn. Aj tak v deň D je predsa len tá nevesta iná ako pri skúške šiat. Je nalíčená, vyvoňaná a tak. Smolu prinášajú iné veci ale určite nie skúška šiat s partnerom. Neviem kto to kedy vymyslel. Treba si urobiť po svojom a podľa možností. Ja som mamu, svokru ani kamošky nechcela. Načo tie si ma nebrali :-N A aj keď ma videl pri skúške tak v deň D bol nadšený akomplet ma videl prvý krát
Odpovedať
ja som tiez chcela, aby mi poradil moj nastavajuci, aj sme boli v zopar obchodoch skusat spolocne (na zdesenie tamojsich predavaciek)... ale on sam sa potom rozhodol, ze ma uz v dalsich satach nechce vidiet - ze chce byt prekvapeny v ten den a nie uz teraz; dokonca ho to teraz trosku mrzi, lebo ma videl uz v roznych super satach a boji sa, ci tie "moje" potom nebude porovnavat s tymi predoslymi drzte palce, aby nebol potom sklamany... takze, zalezi to aj od chlapa
Odpovedať
caute babule - pridavam svoj nazor: Mojmu drahemu ide od zvedavosti vyskocit rebro - lebo moje svadobne saty nevidel a ani neuvidi :) A to z jedneho dovodu: Ta sanka po kolena v den D ked ma pred fotenim uvidi stoji za to :-D Uz som to raz zazila ked som si zhanala saty na stuzkovu - a to ste mali vidiet ten ksichtik ke som vysla z kabinky. A to boli len saty na stuzkovu ;)
Odpovedať
my sme boli vyberat saty s mojim buducim manzelikom a bol tak neuveritelne zlaty. Ked tam pobehoval s fotakom, prezeral si katalog a este tieto vyskusaj a take pekne som nasiel. V svadobny den budem vyzerat uplne inak. Ked ma uvidi nalicenu a upravenu tak mu sanka spadne tak ti tak. :-p On by sa ani nedal odhovorit aby nesiel so mnou. Tak strasne velmi sa tesil,ze som mu ani nemala to srdiecko povedat,ze chcem ist s kamaratkami. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky! Síce so svojim nazorom medzi vas nezapadam, ale nevadi ;-) Ja som bola s mamou v jednom salone a vybrali sme saty, ktore na mna sedeli a pacili sa mi, takze super. Na draheho vôbec nedoslo, lebo sme tam isli dost necakane. Ale kedze som konzervativna v tom, aby ma videl pred obradom (na urade), budeme mat foto len atelierove :-( No co uz so mnou ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?