Vintage svadobné šaty

ahojte babeny, chcela by niekora z vas, tak isto ako ja, vintage svadobne saty?
Odpovedať
mala som v pláne,ale rozhodla som sa ze takato nevesta budem len raz v zivote a preto som zmenila predstavu na princeznovske :) Ale urcite budem hladat take kde bude nejaky vintage detail ,prip.nieco velmi tomuto blizke...
Odpovedať
podla toho, co si pod vintage satami predstavujes:)
Odpovedať
ja o vintage tiez snivam, no nie som si ista ci myslis take ako ja ;-) mozno si mohla svoju predstavu opisat podrobnejsie ;-)
Odpovedať
neviem co si mam pod vintage svadobnymi satami predstavit...skus dat foto :-)
Odpovedať
mne vintage nejde, vo vsetko vintage vyzeram smiesne a cipka mi proste nejde. ale páči sa mi to veľmo a výzdoba bude trošku vintage :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja urcite ano, ale upresni, @cherryblossom, co si pod tym "vintage saty" predstavujes :-)
Odpovedať
mozu byt aj cipkove aj necipkove aj kratke alebo dlhe, napr.:
Odpovedať
Profilova fotka
nadherne su vsetky! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si vintage saty predstavujem takto:
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@cherryblossom áno, ja :-)
Odpovedať
@cherryblossom och, tie tretie sú božské! aj druhé! ja som veľmi túžila po takomto niečom: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnh... http://www.weddingdressesbrand.com/im... Ale dá sa u nás vintage štýl šiat zohnať? V požičovniach nemávajú nič, čo je trochu iné :-( Takže nakoniec som si vybrala retro štýl - tea length šaty, a keďže sa tiež nedajú zohnať, dám ich ušiť, bude to jednoduchšie ako tajéto s prekrásnou čipkou, lebo tú by som musela zohnať naozaj parádnu niekde :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hallie Take šaty sa šiju ovela jednoduchšie ako tie klasicke z velkymi sukňami. Velku ulohu ale hra latka. :-)
Odpovedať
@elija711 veď to, práve o tej látke hovorím, ak sa nezoženie kvalitná, hlavne tá čipka, môže to vyzerať lacno... :-)
Odpovedať
@hallie vsak to, ziadne "ine" saty v pozicovniach nie su. ale ja mam dobre skusenosti so sitim. Ta majitelka salonu, kde mi ich sili, mi zohnala aj krasnu cipku. ja som si material kupit nevedela, ale ona ju zohnala, predsa len vidi to trochu inac ako ja, tak som to nechala na nu. pekne mi vsetky poukazovala a ja som si vybrala. Z tej cipky som nadsena. :-) aj retro satky su krasne, najprv som chcela take, ale potom som si rozmyslela, ze predsa by som len chcela dlhe. takze vola padla na cipkovane vintage saty.
Odpovedať
@cherryblossom mne s tymi mojimi pomaha kamoska, co robi stylistku a kedysi sama sila svadobky. Dnes to uz nerobi, ale tiez sa vyzna v latkach a dohodila mi sikovnu krajcirku. Dufam, ze to dobre dopadne :-) a maju aj tu vyhodu, ze do nich nemusim drasticky chudnut, ten strih tak lichoti postave :-) keby sa uz predtym zadarilo babo, schovaju aj male brusko ;-)
Odpovedať
jedny take mi stoja v krabici, pozajtra ich obliekam pred oltar. su uzke a cipkovane, staroruzovej farby, davala som si ich sit u nas v kosiciach. zohnala som si tu aj latky, co ma velmi milo prekvapilo, pretoze som v to nedufala (latky sice dostat nadherne, ale s cipkou som predpokladala, ze by mohol byt problem). nie su velmi pohodlne- to vezmite do uvahy ked budete zvazovat podobny typ siat. su velmi uzke, vlecka samozrejme tiez zavadzia aj ked je vypnuta. ostatne je iba vecou vkusu, takze komu sa paci tento druh siat, tak odporucam. drzim palce s vyberom.
Odpovedať
Profilova fotka
žienky, veľmi chcem fotiť svadbu na vintage štýl - vintage šaty, obrad vonku atď. ak plánujete takúto svadbu, ozvite sa mi, určite sa dohodneme k obojstrannej spokojnosti! :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte kočky, aj ja by som veľmi chcela podobné šaty, nevideli ste také v nejakom salóne? ak aj nie úplne vintage aspoň s krajkovými krátkymi rukávmi, nie tortové. Šiť si radšej nechcem dať, už mám málo času, tak poraďte prosím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko vo vintage dominuje práve čipka :) vela vela cipky musi byt....co si pridala je skor retro
Odpovedať
hanka_vinka My ponukame vintage štýl saty za 119 € ( saty su nove, nenosene, dovezene z anglicka) http://www.mojasvadba.sk/shopy/predaj...
Odpovedať
Profilova fotka
@petragergelyova ani by som nepovedala , mozes si to nastudovat tu http://en.wikipedia.org/wiki/Vintage_...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja mám na predaj tieto jednoduché šatôčky... možno niekomu spĺňajú predstavu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@cherryblossom Ahojcek prosim ta poradila by si mi v ktorom salone si si dala sit saty? Pytam sa hlavne koli tomu ze ti tam vedeli najst aj poradit krasnu cipku a mne sa zatial nedari v hladani peknej cipky. Dakujem velmi pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte baby, ja som mala na mojej svadbe tieto, veľmi sa mi páčili (samozrejme) a boli aj pohodlné. Mimochodom ich predávam :-D 0911334933 (Bratislava, Modra, Pezinok, Senec, Trnava,...)
Odpovedať
Profilova fotka
vela zien si teraz davaju vintage saty.. je to teraz v mode, aj ked mne osobne sa to az tak moc nepaci.. ale tak kazdy ma iny vkus
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?