Váš názor na tieto šaty?

Ahojte :-) . V sobotu som si rezervovala tieto šaty, ale začínam o nich pochybovať. Čo si myslíte?
Odpovedať

Odpovedať
@sussana29 Ahoj. Si v nich pekná, keďže iné som na tebe nevidela, neviem porovnať, ale tieto Ti sadli. :)
Odpovedať
Musíš dát na svůj vlastní pocit a cítit, že to jsou ty tvé vysněné :)
Odpovedať
ahoj :) aj mne sa páčia, ale asi by som zvolila iný závoj (nejaký jednoduchý), lebo korzet je vyzdobeny dostatočne, ale to je len moj nazor :) čo sa týka šiat, sú naozaj veľmi pekné
Odpovedať
Profilova fotka
su pekne ... ale tiez by som dala iny zavoj. Nevadi tam, ale dala by som iny ....
Odpovedať
krasne saty :) pristanu ti :)
Odpovedať
Tiez si myslim,ze ti pristanu,zavoj daj iny.krasna si :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze zavoj je s cipkou zbytocne, len to komplikuje cene saty, ale saty su na tebe ozaj krasne :)
Odpovedať
pristanú ti ale súhlasím s babami hore, závoj sa bije s korzetom, volila by som jednoduchší...a keď si nie si istá, načo si si ich rezervovala tak skoro? stačilo ti nejaký pol rok pred svadbou a potom už nepozerať na iné, ja som to tak urobila :)
Odpovedať
Zdravím, myslím si, že je to skoro si už teraz rezervovať šaty. Máš ešte čas a tie pravé ťa oslovia hneď :-) Veľa šťastia pri hľadaní :-)
Odpovedať
Ja poviem iné ako baby. Šaty sa mi nepáčia, ale ti ani nesedia - skracujú ťa a deformujú ti hrudník a závoj sa s nimi bije. Ja by som našla iné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja ti poviem takto...ak necítiš, že to sú tie pravé, tak to tie pravé nie sú.....ja som si bola teraz v utorok kupovať šaty (mesiac a pol pred svadbou), priznám sa, že som ich mala vyhliadnuté už dlho a žiadné iné sa mi takto veľmi nepáčili. Nakoniec som si vyskúšala len tieto jediné šaty a hneď som vedela, že to sú ony....žiadné iné som nevyskúšala a ani ma to netrápi, lebo pri týchto som cítila, že iné ani nechcem....už mi ich šijú na mieru a som šťastná, že ich budem mať. Takže ešte hľadaj ďalej ak o týchto pochybuješ, tak to nebudú tie pravé :) času máš ešte dosť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Saty su pekne, ale take by som povedala, uz okukane, ja sama som take skusala, aj s ami pacili, ale presne dovod, ze boli okukane a obnosene uz. Zavoj sice je precackany, ale podla mna to zalezi od vedesty, niektore maju radi take veci, ako aj ja, samozrejme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Saty su pekne ale ak nie si o nich presvedcena tak hladaj dalej do aprila mas casu dost ja som bola skusat saty v marci v jeden den v dvoch salonoch a hned som si nasla tie prave a doteraz som pozerala aj po nete na svadobne saty a vsetky boli krasne ale nelutovala som lebo som o svojich uplne presvedcena a nemenila by som :)
Odpovedať
pisala som kus divne, ale chcela som povedat, ze zavoj zalezi od nevesty, niektore maju radsej take precackane, niektore jednoduchsie. Hlavne nech sa nemiesa maslova/ivory s bielou a ostatne je na tebe :)
Odpovedať
Saty ti sedia pekne. Nepaci sa mi zavoj. Ked zvolis vhodne sperky, budes krasna. A co sa tyka pocitu, ja som chvilami tiez pochybovala lebo je tolko moznosti ale nakoniec v den svadby som sa citila uzasne. ;-) Nech ti poradia kamaratky, niekto kto ta pozna lebo vie co mas rada, aka si a vie povedat ci aj charakterovo su to tie saty ktore sa ti hodia. Niekto je romantik, niekto rebel ... a vyjadruje to aj tym ako sa oblieka...
Odpovedať
suhlasim s lu121 saty ti pekne sedia ale zavoj by som dala jemnejsi, bez lemu...a podla mna by si mala dat na svoj pocit..ak citis, ze to nie je ono hladaj dalej...aj ja som mala rezervovane saty ale nejako som z nich nebola paf....potom som hladala v inych salonoch a nasla som moje vysnivane a milovala som ich od zaciatku :-) neustale som pozerala na fotku siat a tesila som sa z nich ako male decko :-) takze daj na svoj pocit :-)
Odpovedať
Ahojte. Ďakujem za názory a rady. Závoj určite vymením 😃 Tieto šaty sa mi páčili zo všetkých čo som skúšala najviac. Mám ale obavy z toho v akom stave budú za tých 8 mesiacov kým bude svadba. Je to celkom dlha doba a predomnou ich môže mat ešte dosť neviest.
Odpovedať
Profilova fotka
@sussana29 do salonov kazdu chvilu zacnu chodit nove kolekcie. Kedze mas svadbu az v buducom roku, pockaj si :-) mna sice tiez nechytit wau efekt pri satach (zrejme tie spravne u nas niesu), ale ty mas este kopu casu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sussana29 kludne si pockaj urcite nemas co stratit a bude ich este mnoho a mozno aj krajsich :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?