Váš názor na tieto šaty

Profilova fotka
Ďakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Profilova fotka
Uprimne, mne osobne sa vobec nepacia. Korzet je primaly, zbytocne puci prsia nasilu, neviem ci je biely alebo aky, na fotke vyzera ako strieborny, so suknou vobec neladi, sukna je velmi cudna a neforemna. Dufam, ze som ta nezarmutila, ale podla mna nie su dobre a na takuto super postavu je kopec ovela lepsich siat :-)
Odpovedať
Ja si tiez myslim, ze cele zle. Prsia stlacene, akoze ked mas co, kludne ukaz, ale nie tymo sposobom, navyse korzet je tak vystuzeny, ze ked si sadnes bude pokrceny, to je vidiet uz teraz. A sukna ako keby neladi k tomu korzetu. Podla mna nie
Odpovedať
Profilova fotka
Tie isté šaty! Korzet je biely.
Odpovedať
Prepac, ale to len chceli alebo mali byt tie iste saty. Ale nie su. Naozaj si so svojou postavou mozes vybrat x krajsich
Odpovedať
Moj názor je taký, že sa mi vôbec nepáčia sú iné a oveľa krajšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Čo poviete na tieto šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
Pripájam sa, naozaj nič moc, korzet vôbec neladí so sukňou a prsia sú naozaj negustovne stlačené :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@leplezetlen mne sa tiež na tebe vobec nepacia...ako uz baby poznamenali prsia moc stlacene a pod pazuchami pozarezavane..Obe su pekne na modelkach, ale treba vyskusat aj tieto dalsie aby si videla ako ti sedia:)
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm som trosku sklamaná ale ok. :)
Odpovedať
tie druhe sa mi pacia viac, ale treba vyskusat, na modelkach vyzeraju vsetky dobre :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dufam, ze sme ta nerozosmutnili, ale naozaj som chcela byt uprimna, chvilu som rozmyslala, ze radsej nenapisem nic ako napisat, ze sa mi nepacia, ale pytala si sa na nazor a do tych siat by ta bola skoda, tak som sa rozhodla napisat pravdu. Tie druhe sa mi tiez pacia viac rovnako ako @yukiki. Verim, ze s takou postavou aku podla fotky mas, najdes kopec siat, v ktorych tvoja postava vynikne a v ktorych budes vyzerat krasne :-) Btw. tie prve sa mi nepacia ani na modelke, sukna vyzera omnoho lepsie, ale ten korzet ma jednoducho zly strih, hlavne velmi nizko krojeny dekolt, ta modelka vyzera, akoby jej z neho mali prsia uz uz vypadnut :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pri korzetoch treba davat velmi pozor, aby zbytocne nevytlacali niektore veci dopredu a nevytvarali tukove zasoby, ktore inak ani neexistuju :D ja som tiez mala trosku problem pri par satach, a to mam dost chudu postavu. ty si rozmyslala iba nad korzetovymi? a nechces vyskusat nieco s cipkou navrchu? mas velmi peknu postavu, treba ju nechat vyniknut :)) aa odporucam pred skusanim neobdivovat saty na obrazkoch, nakolko mozes byt velmi sklamana(ako ja:D) nakolko realita sa niekedy nesmierne lisi od toho co vykresluju.
Odpovedať
Profilova fotka
no aj podľa mňa sú tie druhé šaty krajšie a hlavne musíš vyskúšať a podľa toho sa rozhodnúť.... ja som si tiež na fotkách vybrala šaty ktoré sa mi páčili ale keď som si ich vyskúšala tak mi vôbec nešli....vždy som si predstavovala že sa budem vydávať v krásnych princeznovských šatách so širokou sukňou ale vôbec ale vôbec mi nesedeli, vyzerala som v nich smiešne a nakoniec som si vybrala šaty o ktorých som predtým ani nepremýšlala, úzke a od stehienpostupne rozšírené....takže skús viac strihov a materiálov vyskúšať a určite nájdeš tie svoje :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vyskusala som aj tie druhe saty, ale boli strasne nudnééééé. Mne sa pacia tie prvé saty :(
Odpovedať
Profilova fotka
Tie prvé šaty sú "zvláštne" ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ved ked si presvedcena o tych prvych, tak preco sa pytas, co si o nich myslime my? Podla mojho vkusu nie su, ale to neznamena, ze ja ma pravdu a tebe sa pacit nemozu. Ak si sa do nich zamilovala, tak si ich proste vezmi a hotovo :-)
Odpovedať
Ani mne sa nepacia, ale ak Tebe ano, tak si ich daj.. ale bolo by dobre, keby si si dala vacsie cislo, lebo vyzeraju, ze su ti male..
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme že by som dala o číslo väčšie.
Odpovedať
Ine je ked saty vidime iba na obrazku a ine je ked si ich oblecieme a vidime ci nam idu alebo nie... Dolezite je aj to,ako sa v tych satach zena citi... Ja osobne by som si moje vysnivane saty nedala len preto, ze sa mi pacia najviac na svete, napriek tomu ze mi nesedia a necitim sa v nich dobre... v tomto pripade,odporucam poskusat, rozne druhy, strihy a podobne a sama budes prekvapena ake saty nakoniec budes mat :D...
Odpovedať
Profilova fotka
Tie druhé šaty sa mi nepáčia, na mňa príliš jednoduché ... no a tie prvé ... hmm... ten korzet je pekný, ale malý a sukňa mohla byť trošku iná ... ono na modelke vyzerajú celkom fajn, ale aj to je modelka zohnutá a foto presvetlená ... no v skutočnosti sa mi až tak nepáčia ... tak skús ešte niečo poskúšať ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Fuha, teda nechcem byt zla, ale podla mna su tie prve saty az skoro vulgarne. Myslim, ze s takym "nabuchanym" dekoltom by som sa aj hanbila pred knaza v kostole postavit :-D
Odpovedať
ahoj, mne sa na tych prvych paci sukna, ale korzet ani velmi nie...ak sa ti paci to zdobenie tak nic proti tvojmu vkusu, ale mne na nich veeelmi vadi ten vystrih, ktory je este zvyrazneny tym vyrezom navyse, take odhaluje az moc...a na fotke si ty?lebo ak ano tak s takymi krasnymi prsiami si mozes urcite vybrat aj krajsi, nie taky vulgarny...ale co sa tyka siat ako takych tak ak si sa v nich citila dobre a pacia sa ti tak by som nevahala, dolezity je tvoj pocit...tie druhe sa mi nepacia, ako si pisala tak mas radsej take zaujimavejsie a tie druhe mi pridu take suche starodavne :-D skus pozriet novu kolekciu pronovias...vela stastia pri vybere, ja uz to mam konecne za sebou...koooonecne som sa rozhodla dnes saty aj zaplatila...bola to fuska kym som nasla co chcem
Odpovedať
Profilova fotka
@segga @peonia baby .... svadba uz davno bola :)
Odpovedať
faaakt??a ake satky mala kočka?
Odpovedať
Profilova fotka
tým ,že je korzet predlženy smerom nadol deformuje ti postavu,maš krásne štíhlu postavu vyskušaj aj iné šaty :-)
Odpovedať
@peonia podľa fotiek mala tie prvé ale korzet biely. Pozri si jej album :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@stentelse v albume vyzeraju lepsie, ako na foto, co sem dala
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?