Váš názor na tieto šaty

Profilova fotka
Ahojte nevesticky... boli to prve ktore mi padli do oka a po vyskusani som bola na 100% rozhodnuta... no prisla som domov a ako tak pozeram albumy, tak mi pride ze som sa nerozhodla spravne, alebo ja neviem... Myslite ze su tieto saty pekne? Zaplatila som uz aj zalohu :-/ a skusala som ich aj s cistym hladkym zavojom...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, myslím, že čím viac albumov budeš pozerať, tým väčší guláš v tom budeš mať, pretože krásnych šiat je až-až. Ale musím povedať, že tieto sú úžasné, pripadajú mi ako taká "čistá elegancia" a keď pozerám tvoju fotku, si podobný typ ako tá modelka, takže ja osobne som presvedčená, že v nich - so závojom či bez - budeš vyzerať rozprávkovo! Navyše, prvý dojem je niekedy najdôležitejší a keď ti hneď od prvého okamihu padli do oka, tak sú to tie pravé!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlik0402 ...ani nevies ako si mi pohladila dušu :) presne ako pises, prisli mi take jemne, ciste a odlisne od klasickych sukien, no budem po porode a bojim sa toho, ako sa potom na mne ukazu, urcite to nebude ako na modelke... no DAKUJEM ti za nazor naozaj velmi pekne!
Odpovedať
Profilova fotka
Sú naozaj krásne, ak sa Ti naozaj tak páčili tak už nešpekuluj :))) ako píše Zuzlik - krásnych šiat je až až a tieto sú úžasné
Odpovedať
Profilova fotka
@bejka_85 naozaj velmi pekne dakujem :) :)
Odpovedať
@reni1512 su skvele, a krasne. okrem toho maju vyssi pas a po porode budes mat nanajvys podbrusko - ale ani to nemusi zostat vacsie. to je velmi individualne, ale po porode sa nosia stahujuce nohavicky a tie vsetko napravia :-)
Odpovedať
@reni1512 sú krásne a ak ti sadli a povedal ti to aj kto bol s tebou vtedy, nie je o čom. sú to krásne šaty :) všetko dobré prajem :)
Odpovedať
sú super!!! a ak si sa v nich cítila dobre a bola presvedčená že to sú oni tak neváhaj. a nepozeraj už na iné šaty! :D
Odpovedať
Profilova fotka
šaty sú krásne :) To je podľa mňa také klasicky babské, že si niečo kúpime (v tvojom prípade rezervujeme) a potom vidíme niečo iné, tak to prvé nás omrzí. Ale keďže Ti skvele sadli a mala si v nich pocit, že sú to ony, tak už ďalej nepremýšľaj :) A v iných by si možno taký pocit ani nemala ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 krásne...prudko elegantné...krásna budeš ...nevymyšľaj
Odpovedať
@reni1512 inak to vyzera na foto v albume,inak,ked sa oblecies. Ja ked som skusala,tak mi vadila kazda cipka,ozdoba,prislo mi to precackane...v jednoduchosti je krasa...ja som si vybrala saty po dvoch dnoch skusania pol roka pred svadbou a potom prisli tie iste pocity ako u teba- ci to je ono,ci nie radsej nieco ine,zrazu mi prisli lacne,ze som mohla mat drahsie,krajsie,...ale to je asi normalne. Odskrtni si to zo zoznamu a ries dalsie veci. Tie saty budes mat jeden den,nemas s nimi stravit zbytok zivota ;)
Odpovedať
Profilova fotka
su krasne, jednoduche, elegantne a ine. Nemusis byt ako vacsina neviest a mat korzetove saty. Ja som si kupila moje saty asi 1 pred svadbou a nelutujem, od prvej chvile mi pacili, a ked mi sadli, nebolo o com :) Su lahke, jednoduche a hlavne nie su korzetove :D Aj ked pozeram na ine saty, viem, ze som si vybrala dobre. A hlavne usetrila som cas chodenim po salonoch.
Odpovedať
Profilova fotka
sú krásne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@reni1512 sú nádherné, zaujímavé a zároveň jednoduché, ja som si tiež vybrala jednoduchšie šaty a tiež keď si tu pozerám tak ma láka že by som si predsa len mohla aj iné, ale tie moje mi sadli super a veľmi dobre som sa v nich cítila, ak si mala pocit že to su tie pravé tak sa nenechaj oklamať peknými obrázkami či fotkami iných šiat, zbytočne budeš zmätená ;-) každá sme iná, nemusíme mať rovnaký typ šiat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Všetkým ĎAKUJEM :) veľmiiiii pekneeeeee!!!!!!!!!
Odpovedať
budes krasna - ta najkrajsia pre svoju polovicku :-) 100%
Odpovedať
sú neskutočne krásne :-) Budeš nádherná nevesta
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka jeeej dakujeeeem!!!! dufam velmi :) si zlata
Odpovedať
Profilova fotka
@niki22 dakujem :) dakujeeeem :) velmi velmi
Odpovedať
@reni1512 Nech ste najstastnejsi spolu :-) Je dobre sa riadit srdieckom a nie obavami - ono pozna pravdu :-) Vsetko krasne Vam prajem!
Odpovedať
ahoj,tiez som si ich skusala :)) su super,nadherne, tens tahujuci pas je hned pod prsiami,cize aj ked budes mat po porode este brusko,schovas ho pod tu suknu :) ja som si nakoniec vybrala ine,na mne mi pasoval viac ten uzsi strih,ale myslim,ze si si vybrala veeelmi dobre. pronovias su top,co s atyka latky,materialu,proste mas zajednanu kvalitu a dalej by som ani nespekulovala ;-)
Odpovedať
myslim, ze si vybrala velmi dobre. Budes krasna nevesta
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka jeeej dakujeme krasne!!!! strasne ma posuvaju vpred take zlate žienky :) dakujem! prajem podobne len to najlepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nyia wuuuu :) tak som prijemne prekvapena ze ich niekto okrem mna skusal...:) predtym som skusala tiez uzsie ale tieto mi nejak na prvy pohlad padli :) dakujem veeelmi pekne :) budeme krasne :) a ano o kvalite nepochybujem! vidno ze je to celkom nieco ine :)
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi pekne....je to podobny styl ako mala Kate Middleton:)
Odpovedať
Profilova fotka
@karamel ďakujem :) vazne? tak to som ani nezaregistrovala..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Panecku baby...ani jedna zaporna odpoved :)? Odpadnem.....:)
Odpovedať
@reni1512 Aj ja Ti velmi velmi velmi pekne dakujem(e) :-) Aj Ty si velmi zlata - tesim sa ak sme Ti pomohli :-) Ja osobne si myslim ze v nich budes krajsia ako ta modelka na obrazku (pre svoju polovicku si a vzdy budes samozrejme najkrajsia ako som pisala takze to pridavam este naviac z nezavisleho pohladu :-) Ide totiz z nich aj z Teba taka krasna zenska elegancia, jemnost a romantika..ja to tak citim :-) Prajem ten najkrajsi den ku Tvojim najkrajsim satkam nech sa akokolvek rozhodnes :-)
Odpovedať
@reni1512 nadherne saty....ak to bola "laska na prvy pohlad", tak nemas nad cim vahat....
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka wau :) taku pochvalu si nezasluzim :) dakujeeem!!!!! zo srdca :) @lucia_242 uz ani nevaham :) cakala som aj nejaku zapornu odpoved, ale zatial nikto nic :) vdakaa!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Sú nádherné
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?