V akom stave ste vracali svadobné šaty?

Ahojte nevesty, chcem sa Vás spytat, mam po svadbe a idem vratit svadobne saty do pozicovne....lenze sa obavam, co mi povedia...moje saty boli ako keby z jednotlivych pozdlzne nasitych pasov (fodriciek, volanov) ci ako by som to nazvala... problem bol, ze mi ich kazdu chvilu niekto pristupil...cize naspodku su dost potrhane...co myslite, ako sa ku mne zachovaju? Mate nejaku skusenost, ze od Vas chceli peniaze?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez mala celu suknu na satach z volanov a este sa mi aj kus tahali po zemi. Pocas tancovania mi ich tolkokrat pristupili, ze mi to druzicky asi 5x zosivali a rozne pripinali. Tiez som sa trosku bala, ale v pozicovni nepovedali ani slovo, len ich vytiahla z obalu, zatriasla nimi a hodila to tam na zem. Takze si myslim, ze oni su na to zvyknuti, ze sa im takto vrati vascina siat. Takze sa neboj. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oni v cene maju zarátane všetko,tak sa nemusíš báť a jednoducho musia s tým rátať,veď v tých šatách tancuješ,piješ,papáš a tak,takže určite sa bát nemusíš
Odpovedať
ja som mala dotrhane vsetky 3 vrstvy tylu a o spodniku ani nehovorim ako vyzeral ale tak ked som si saty poziciavala tak mi bolo DOPREDU povedane ze ak sa nieco vyrazne poskodi tak ze sa to nebude dat zosit a budu to musiet vymenit tak az vtedy doplacam co sa aj stalo musela som zaplatit za ten tyl ale nebola to velka polozka. tak neviem ako mas ty dohodnute mozno to maju v cene ak ti nic pri pozicavani nevraveli.
Odpovedať
Profilova fotka
Moje sice neboli potrhane, ale boli nehorazne spinave... fotili sme sa v parku aj na ulici a mala som vlecku, ktoru aj ked som sa snazili dvihat, stale brala vsetku spinu. Nepovedali mi ani slovo. Ale viem, ze niektore salony beru za poskodenie - ale to by ti dopredu povedali, resp. zobrali zalohu za znicenie...
Odpovedať
no ja som ich nemala roztrhnute...ale "vraj" nadmieru spinave..tiez sme sa fotili v parku a den predtym prsalo tak bolo vsetko mokre tak sa samozrejme zaspinili..a vypytali si este odomna 5 alebo 7 eur..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?