V akom časovom predstihu ísť pozerať šaty?

V akom casovom predstihu ist pozerat saty? ci je to individualne? svadba je v auguste...co ked uz teraz som rozhodnuta....je to skoro???
Odpovedať
je to na tebe, len co som tak vypozorovala, ked si zajednanju saty prilis v predstihu, potom zacnu vymyslat a storazy to zmenia :) ja som mala svadbu v july a saty som kupila na prelome februar/marec a to len preto tak skoro, ze tu mi vsetky baby pisali, ze uz by som mala zacat skusat a tak som troska spanikarila :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu v septembri a vo februari-marci idem kupovať na ukrajinu :) aj mne sa to zda trocha skoro, ved musim schudnuť do svadby nie :D ale kedže som v zahraniči inú možnosť nemam :) takže ak maš svoje vysnené vybrané tak nemaš nad čím váhať podľa mňa, ak neplánuješ schudnuť 10 kil medzitým :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam v auguste a v maci ideme nato :-))) dávam si ich šiť na mieru :-)
Odpovedať
pokial si chces saty pozicat,tak asi je lepsie skor,lebo je vacsia sanca,ze tvoje vysnivane v tvojej velkosti nebudu prave v tvojom termine obsadene. ale pokial si davas sit...tak podla mna mesiac dopredu staci.ja som si davala sit a na prvej skuske som bola tyzden pred svadbou a krasne sme to stihli:) netreba panikarit.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu tiez v auguste a bola som skusat uz teraz. ale to len z toho dovodu, ze dalsi rok mam statnice od marca do maja cize na vybavovacky okolo svadby nebude ziaden cas. bola som vsak velmi nemilo prekvapena ked mi slecny viacero siat odmietli vyskusat kedze su rezervovane na moj termin. bolo ich skutocne viac. totiz viacerym salonom prisla uz tento rok nova kolekcia, a preto sa asi viacero neviest privelmi ponahlalo. ja som teda rada ze to mam za sebou, a svoje vysnene saty som nasla, a nemam ziadne pochybnosti o tom, ze su tie prave. mimochodom som z Kosic, verim ze inde to mozu mat inak. a pravda, ze zalezi aj od toho ci si chces saty kupit, rezervovat alebo usit.
Odpovedať
My máme svadbu 1.2.2014 a šaty som si vybrala pred dvoma týždňami :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu zaciatkom juna 2013 a po salonoch som zacala chodit v januari a koncom januara som si uz aj rezervovala. Zalezi aj kedy je svadba, v lete je svadieb najviac, takze ked to mas v auguste, zacala by som tak koniec januara, februar. ;-)
Odpovedať
. @minax saty si budem poziciavat, tak myslim si ze je lepsie ist skor... naviac nova kolekcia 2014, je uz v kazdom salone... dokonca ak sa saty zarezervuju uz teraz je akcia "vianocna"... a dokonca ak by som chcela zmenit za ine,tak da sa ale iba 1x ale iba v ramci salonu :) ( kebyze sa mi medzicasom zapacia ine )....
Odpovedať
Profilova fotka
@frederika23 jednoznacne to netreba nechavat na poslednu chvilu, a este ked si z Bratislavy, myslim ze to mate este horsie s obsadenostou siat ako u nas v Kosiciach. Mame tu kopec salonov, ale realne iba tri, ktore nemaju saty dovezene z ukrajinskych trhov, takze ine som ani nechodila pozerat. A samozrejme, ak uz v priebehu tych 8mich mesiacov, ktore zostavaju, si nejak radikalne zmenila svoj vkus, prinajhorsom si vyberies ine saty zo salonu :) Aj ked myslim ze pri satach nie je velmi dobre spekulovat, ked uz teraz mas vybrate, bud rada, moja sestra zacala chodit obzerat v takmer rocnom predstihu, ale skusala saty priebezne asi polroka z milionov salonov z roznych miest, az si nakoniec vybrala tie uplne prve, ktore skusala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minax a ktore su tie 3 v KE, kde sa oplati ist? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@blondik85 Salon Maggie, Princess, Ceremoni a ja som si vybrala v Glamour of Angels, perfektny pristup a velky vyber :) Vlastne su styri ked tak pocitam :D
Odpovedať
Profilova fotka
Mohla by som sa spytat, ako reaguju predavacky na skusanie siat, ked si chcem len zistit ake mi pristanu a potom kupovat cez ebay alebo tak nejako? Su ochotne? Vdaka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bia49 tym by som sa pred nimi asi nechvalila;)
Odpovedať
Z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze radsej to veru nerob :-)
Odpovedať
Profilova fotka
treba ich nechat v tom, ze prave od nich si pozicias saty, ja si tiez pojdem vyskusat, aby som vedela aky strih mi bude sediet, ale urcite nepoviem ze si ich dam sit, :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bia49 jasne že to uhraš..nikomu nevešaj na nos odkail budes mat saty atd..proste ides sa vydavat prisla si si vyskusat svadbone saty, hotovo.ani pipnut nemožu:-))
Odpovedať
Profilova fotka
Po skuskach vyskusam ich trpezlivost v ziline :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem hladat, ked pojdu aspon 4 kilka dole ^^
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som junova a saty uz mam doma od Novembra. Ked si rozhodnuta, na co cakas? Ja som sa skor bala, ze v zivote nenajdem saty, ktore ma oslovia... Jedna znama mi povedala, ze ked si ich obleciem, budem vediet, ci su to ony... Neverila som. Obliekla som prve a zamilovala som sa. Potom som vyskusala este asi 15 siat a ziadne sa mi tak nepacili a pritom tie prve boli najjednoduchsie... A tie mam aj doma! :-D Takze ano, je to pravda, ze ked su to ony, vies to! ;-) No a moja kamaratka si saty objednavala a cakala na ne dva mesiace!!! Takze nikdy nie je priskoro 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Dobrý deň, máte skúsenosti aké sú najlepšie svadobné salóny v okolí Trenčín, Bánovce nad Bebravou, Topoľčany? Ďakujem 😊
Odpovedať
Profilova fotka
ono je to tazko povedat. ak natrafis na tie spravne a vies, ze ine chchiet nebudes, tak je to jedno vzala by som ich a hotovo. aspon je potom motivacia mat rovnaku postavu
Odpovedať
napriklad ja som mala vybrate este prv, nez sme boli zasnubeni a aj sa mi splnilo sen ich mat na svadbe. takze toto je dost individualne. kamaratka zase saty zhanala asi tyzden pred svadbou.
Odpovedať
@samka11 noooo veru. je to tak, ako ak si nevesta najde svoje vysnivane saty a ma termin svadby, podla mna je zbytocne cakat aj keby to malo byt pol roka dopredu
Odpovedať
@wiki13 Ja som bola začiatkom septembra v Trenčíne salón Afrodita. Cenovo požičovné mierne vyššie (neviem aký máte rozpočet na požičanie). Prístup, profesionalita, ochota - nemám najmenšiu poznámku, že by sa mi niečo nepáčilo. Spokojnosť. Mala som ako voľbu číslo dva Zoya Trenčín - lepšie ceny za požičanie - ale už som sa tam nedostala, tie prave boli v Afrodite. Dokonca čo som videla na FB stránke teraz práve naskladňujú novú kolekciu na rok 2022.
Odpovedať
podľa mňa nie je také, že skoro. ak má žena vysnívané šaty a proste na ne narazí, tak prečo si ich aj v predstihu nekúpiť. ak bude čakať, môže sa stať, že ich potom už nenájde
Odpovedať
to je individualne podla toho aky mas cas a aka vies byt rozhodna 🙂 ak sa niekto rozhodne mat svadbu o mesiac dokaze si vybrat aj takto na rychlo saty, ak mas este cas mozes si aspon viacere popozerat 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?