Ušitie svadobných šiat v Košiciach. Koho by ste doporučili?

Profilova fotka
Ahojte, moja konfekcna velkost je 52. Chcela by som si dat usit nejake pekne korzetove saty. Poradite mi kde v Kosiciach nieco take robia a kolko to stoji? Vopred dakujem
Odpovedať
Ahoj Karinnka,ja ti sice velmi nepomozem ale viem ze kamoska si davala sit na mieru v polsku ze to vyslo ovela lacnejsie aj s cestou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
poslala som IP
Odpovedať
Profilova fotka
aj salon Ina sie saty namieru
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq a kde je ten salon Ina?anevies asi kolko to stoji?
Odpovedať
karinnka, salón Ina je hneď na Hlavnej. Neviem presne číslo, ale na tej strane ako je Dargov a ešte pred divadlom. V tých končinách. Majú aj tabuľku na ulici.
Odpovedať
A teraz ma napadlo,jeden salon hned vedla tesca na hlavnej v takej drevenej brane tiez sije saty,uz len si spomenut ako sa vola. A viem ze salon Patricia na Mlynskej oni si siju svoje saty,mozno by ti usili na poziadanie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne :-)
Odpovedať
ahoj, ano INA - ja som sa tiez bola informovat - korzetove v kombinacii s muselinom (uzsia sukna, bez kruhu) a navrhla - teda vyratala mi cenu 8tis. - ked jej ich pootm necham v salone....kebyze som si ich chcela nechat tak asi viac, ale nezistovala som lebo by som si ich aj tak nenechala... a tam pri tescu som bola tiez - ale to bolo o dost drahsie - a dlho by to trvalo INA vie byt pomerne dost rychla drzim palceky papa
Odpovedať
Profilova fotka
madi Dakujem... :-)
Odpovedať
prečo si chceš dať ušiť šaty ? Nebojíš sa ,že ti to odbabrú? Ved v meste je toľko svad. salonov , nevieš si vybrať,alebo aký problém ak smiem vedieť?! Viem, že kamoška si dala šiť a 4 dni pred svadbou musela narýchlo pobehať svad. salony a nakoniec si vybrala v Bonnete,bola som snou velmy mile 3 obsluhujúce.Tá malá /predavačka/ lietala okolo nej ,vyskusala jej zavoj, rukavičky no proste všetko. A hned ich aj brala. Rozkecala som sa, lebo sa mi to páčilo.Sorry.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj..Preco?Pretoze som nevidela take ake by sa mi pacili..Mam kamaratky moletky a pred rokom som s nimi obehala vsetky salony v Kosiciach...A nic pekne a mne sa paciace nemali..Chcem jednoduche korzetove satky v celosti a na nich jemny ruzovy muselin na boku trochu nariaseny s ruzovymi kvetmi..a tie urcite na seba nezozeniem..Aj ked som Moletka chcem mat saty ktore sa mi pacia a nie vybrat si s nudze cnost..Preto sa pytam kde siju a ako aby som mala prehlad.. ;-)
Odpovedať
Tak ti prajem veľa šťastia, aby si mala vysnívané svadobné šatky podľa svojich predstáv. Držím ti palce. PA PA
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dakujem... :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj,skus v Polsku,vyber je velky a ceny dobre,urcite budu mat aj tvoje cislo.Viem,ze mas predstavu o svojich satach,ale realita nie je vzdy rovnaka s tvojimi predstavami.Ja som si tiez predstavovala svoje svadobne saty a na koniec som mala uplne ine.Ked zacnes skusat,tak zistis,co ti vlastne pristane a v com sa citis dobre,v com si jednoducho prava nevesta.Videla som robotu tych co siju v KE ,aj ceny a nikdy by som si nedala u nich sit.Mozno som narocna,neviem.Skus aj v Noblese,tam ti objednaju saty presne na teba maju jednoduche elegantne saty.Inak pred rokom mohli mat uplne iny vyber ako dnes,pochod este salony.Drzim palceky.Papa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj snajka.. :-) v ktorom meste v Polsku,?Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?