Ušitie svadobných šiat podľa vašich snov. Odporúčam!

ahojte dievcata :-) ...na moj clanok neodpisala ani jedna z vas a ja neviem preco.....asi sa bojite si dat usit saty na mieru ale je to fakt super....ja som za ne zaplatila ako za pozicovne a uz mam jednu holku, kt si ich chce kupit takze aj zarobim :-) ...neni to super?....babenka super sije a ja jej chcem len dohodit nejake kocky a takto sa jej zavdacit....ak budete chciet na nu cislo ozvite sa mi papa
Odpovedať
durana - ja som si dala usit saty na mieru podla mojich snov a je to fakt super. Zaplatim menej ako za pozicanie, ale musim ich vratit, aj tak sa to viac oplati. Pani, co ich sije,je fakt sikovna, vie vselijake mozne druhy, poziciava aj popolnocne saty, doplnky aj ozdoby na auta. Takisto robi ozdoby na auta aj spolocenske saty na mieru za lacno a potom ich treba vratit. Samozrejme sa daju odkupit az by som chcela.
Odpovedať
ahoj laskykvet :-) ......podla mna je vzdy lepsie dat si usit ako kupit pretoze je to uplne na mieru a v tom je to super......nikdy by som si nedokazala pozicat svadobne saty so salonu......vediet ze ich mala uz ina kocka to neni prijemne
Odpovedať
Profilova fotka
durana - aj ja som si dala sit u nas v KE v jednom svadobnom salone, este porozmyslam ci si ich nekupim, su fantasticke, dam ich potom jednej vytvarnicke pomalovat a budem mat nadherne plesove satky... (dokym nepriberiem...he he)
Odpovedať
luka-to budes mat super s tymi satockami
Odpovedať
Ja som si tiez dala usit saty a bola som velmi spokojna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
evatu - a potom si si ich nechala alebo si ich predala? ja mam taky pocit ze kupit saty ktore boli site na mieru pre inu kocku nie je prave terno... v tomto je vyhoda pozicanych, no x-krat nosenych siat
Odpovedať
ja som si dala sit saty so snurovackou a da sa to upravit na viac velkosti takze neni problem predat....a ta baba mi urobila aj doplnky ako zavoj kabelku bolerko a aj popolnocne saty vsetci isli na mne oci nechat :-)
Odpovedať
Poradte niekoho na usitie obleku ! Chceme biely krasny oblek :-) dakujem !!!!!
Odpovedať
anet7-a dokedy by si ho potrebovala?...a mas latku?
Odpovedať
Kolko stoji usitie ?viac ako pozicovne????
Odpovedať
luculka-podla toho aky siat chces ale vacsinou je to menej ako pozicovne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dala som si usit saty podla svojich predstav, pani v salone to stihla za 1 mesiac, boli krasne, tak sa mi pacili a bolo mi v nich dobre, ze som sa ani neprezliekala do inych po polnoci. Zaplatila som iba o 2000 Sk viac ako normalne pozicovne. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mna dostali tie co mam v albume s tou ruzovou maslou.....a co ked mi nesadnu...ked uz budu usite????
Odpovedať
Profilova fotka
luculka - ak ich siju pre teba, tak ti urcite sadnu, to si bud ista, ak mas ovsem dobru krajcirku... :-D
Odpovedať
Ale vies myslela som ten tip siat.....mozno mi taký nebude pasovat...
Odpovedať
Profilova fotka
mate niekto skusenosti so salonom Verona v Pezinku? siju saty na mieru priamo na predaj (nepoziciavaju) a neveste uz saty ostavaju...tie ceny sa mi tam vidia slusne, hlavne ked viem, ze moje zname zaplatili 2x tolko za pozicane...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam kupene saty zo salonu v Polsku a trochu upravene podla svojich predstav. Tiez ma to vyslo velmi lacno...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby. Chcela by som sa opytat ci by nebol problem usit fakt velke princeznovske saty a ci si latku musim zhanat sama
Odpovedať
melania:dam Ti na jednu holku cislo ona je fakt zlata a pekne sije
Odpovedať
Ahojte babenky. Kedze mam iba 158 cm vacsina siat je mi velka. Preto som sa rozhodla dat si ich sit. Ak by ste boli take mile a dali mi nejake telefonne cisla na osvedcene krajcirky. DAKUJEM KRASNE.
Odpovedať
Ahoj Horka, tak ja budem mat podobny problem. Mam iba 151 cm a tiez rozmyslam, ze si dam saty usit. Kamaratka si pred 2 rokmi davala sit svadobne saty na Mytnej, boli fakt pekne. Musim vsak overit, ci to tam este funguje. Ak by si nasla este nieco v okoli LC, ZV, BB, daj vediet. Ja som z Divina, ale svadbu budem mat v BB.
Odpovedať
Ahojte kocky, poradte mi nejaku sikovnu krajcirku z KE, PO, SNV. mam vyhliadnute super saty a asi to risknem zo sitim, nechce sa mi behat po salonoch. dik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
horka: ja som sice vyssia ale co som pochodila po salonoch viem,ze teraz uz bezne maju saty aj na male nevesty tak nevidim v tom az taky problem.Neviem ci si z KE ale v Stefanie maju dost vela takych modelov,ja mam saty odtial a ked som bola skusat vybrala som z katalogu vela siat ktore mi povedali ze su na nizke postavy ze by mi boli kratke.A boli dost roznorode,takze myslim ze vyber je uz len najst tie svoje :-) .
Odpovedať
luka - v inej teme som citala ako si so sitim dopadla, tyzden pred svadbou kupovala nove saty.Otrasna skusenost,takze sit by som urcite neriskla,radsej beriem co vidim a viem za co platim.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
nevie mi niekto poradit, kde siju svadobne saty na mieru? v ba
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kata.s dakujem. velmi pekne zavoje. aj saty, pojdeme asi pozret.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeej caute baby ja som uz sice po, ;-) ale som sem nakukla,zbadala som tuto temu,ked som si pridavala akurat foto do nasho albumu :-p tak ja som mala satocky site v Ba, na mieru, a bola som straaaaaasne spokojna, boli naozaj moje vysnivane x-) baba co mi ich sila je mlada modna dizajnerka Michaela Sallut, keby ste chceli napiste,poslem vam rada stranku do IP, ja som bola super spokojna ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?