Ušitie šiat za 150 eur. Nie je to málo?

ahojte, našla som na webe jedny nádherné svadobné šaty, no cena 150 EUR sa mi zdá veľmi nízka. Aby mi neprišiel nejaký hryzúci a tvrdý materiál. nájdete ich tu: http://oblecenie.bazar.sk/5792735-cip...
Odpovedať
tento styl je presne to, po com tuzim... a za tu cenu by som ich hned objednala... druha vec je kvalita spracovania. ak mate niektora osobnu skusenost, budem tiez velmi povdacna za kazde info!!
Odpovedať
ja si davam cipkovane saty sit a len za samotnu cipku som dala viac. ale zas je pravda, ze mi do oka ako inak padla ta najdrahsia cipka v obchode :-D
Odpovedať
prekrásne šaty! ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
nadherne...tazko povedat, take ako na obrazku urcite nebudu, ani jedny take nie su, ani tie zo salonov a na kazdej postave aj inac sedia...ked sa nebojis objednat skus, prejdi si poriadne ale podmienky.. krajka je sice draha, ale ako vravim urcite to nebude porovnatelne s obrazkom, moj nazor, cize ta cena je primerana...
Odpovedať
páni nádherne sú .. úplne sa mi zastavil dych :) ale ak má to vyzerať tak ako na obrázku tam mi príde 150 eur málo ..ale možné je všetko.. len aby si potom nebola sklamaná .. popýtaj sa na všetky podmienky.. na materiál z čoho budú vyrábať .. a uvidíš ..
Odpovedať
vdaka kocky, idem to skusit vyzistit co a ako... 150 EUR je sice pohodka, no vyhodit ich len tak do kosa nemienim.
Odpovedať
Profilova fotka
Za 150 eur ti pride otrasna vytahana napodobenina:) preco myslis ze tam neodfotia usitu napodobeninu? By nic nepredali:)
Odpovedať
rada by som predtym videla tu latku z ktorej to mieni slecna/pani usit. mozno kupila na tureckom trhu sto kil cipky a teraz nevie co s nou :)
Odpovedať
Teraz som kupovala látku na moje šaty. Satén, organza, tyl s čipkou... na moju výšku 168 cm a šaty pod kolená vyšla so zľavou v obchode 100 eur. Fakt si nechcem predstavovať, akej kvality musí byť látka, z ktorej šaty aj s prácou stoja 150. A predávajúca píše že do mesiaca... je aj možnosť, že objednáva tie lacnoty z Číny a potom to predáva ďalej s nejakou prirážkou. Tá fotka na 99 percent nie je reálna fotka šiat, ktoré dostaneš.
Odpovedať
Ja som mala na mojej svadbe velmi podobne saty, cele stali nejakych 120 eur a boli nadherne. Vsetci chodili za mnou ze kde som zohnala take krasne saty, ze su uzasne, nechceli mi verit. Neviem aka bola kvalita sitia (spodne stehy a tak - popravde som sa neprizerala), ale sedeli mi perfektne a pekne ukazali. Na ten jeden raz to uplne staci, nepotrebujem aby tie saty vydrzali xy prani ako v salone. Po svadbe som ich dala vycistit do cistiarne a lutovala som ze som tak nespravila hned, saty boli este krajsie, ziarivejsie. Ale celkovo krasne ziarili na slnku a ludia z nich boli nadseni. Bonus je, ze za tu cenu nemusim tie saty predavat a mozem si ich do konca zivota nechat ako pamiatku, na rozdiel od vacsiny neviest, ktore sa snazia aspon cast vysokych nakladov ziskat naspat.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
alicuocka tie saty su predpokladam site v cine, objednane z ebay za polovicnu cenu a predane takymto sposobom.. bezne tak ludia predavaju.. ja mam saty tiez site z ebay a su krasne a stali tiez v pohodke, ale v tom pripade ti odporucam zriadit si vlastny ucet na ebay sa sama si ich objednas, pretoze ludia, ktory ti to objednaju a predaju ti to nikdy nepredaju za taku cenu, za aku kupia, proste biznis, aby na tom zarobili...
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak uz som dostala odpoved od tej kocky co to sije: Matreiál je čipka a satén. Dajú sa ušiť aj namieru ale stoja o 100€ viac tam sa dá zmeniť aj faba aj rozmery :) podla mna to teda bude cina a ebay :) takze uvidime, mozno budem hladat dalej. radsej by som si ten material obchytala, lebo uz tomu neverim. Bola som na svadobnej vystave a celkom vela salonov co tam bolo malo vystavene aj saty. na pohlad velmi pekne - z dialky - no chytila som ten materila a vsetko umele, tvrde, neforemne. este aj tie ozdoby co tam boli nasite, mali strasnu farbu. asi som narocna, ale ja som skoro plakala a chcela rusit celu svadbu :D esteze mam buduceho manzela absolutne v pohodicke a len ma objal a povedal, ze prejde so mnou vsetky salony, ktore len budem chciet aby som si nasla tie spravne saty, v ktorych sa budem neskutocne dobre citit :) takze pojdem hladat :)
Odpovedať
Ahojky, neda mi nereagovat :) neobjednavala som tak svadobne saty, ale spolocenske... cierne, saten a cipka na dekolte... na obrazku wau a doma, ked prisli, taky priemer.. urcite nie hodne 150 eur, co som za ne zaplatila. A uplne "najlepsie" bolo, ked som to rozbalila, nasla som tam fakturu z Ciny na 29,90 eur :D skoro ma porazilo :D ja len, aby si predisla sklamaniu :)
Odpovedať
inak mne sili saty cez ebay v cine, model je v mojom albume a ked chcete, poslem vam aj vysledok, ako usili, na mail... bola som velmi spokojna.. len teda treba si dat pozor od koho objednate..
Odpovedať
@detana18 to tá predajkyňa zabudla vybrať? :-D Koza sa sama dobehla :-D
Odpovedať
@hallie oni prisli priamo na moju adresu od "krajcira". Ani nemala moznost .. ale ja som objednavala z ebay mimo SR :D ako necakala som, ze budu rovnake, takze ziadne velke sklamanie.. ale ta cena mi vyrazila dych... to uz su prirazky ako pri Avone alebo Forever :D co uz
Odpovedať
@detana18 @hallie skor si myslim ze to cinan tam dal pro forma fakturu na nizku sumu pre pripadne colne konanie. Robia to tak.
Odpovedať
@zuzx aj to je mozne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?