Úhrada opravy šiat po svadbe

Ahojte nevesticky:) Vybrala som si nadherne saty v jednom salone a momentalne sa chystam zaplatit zalohu. Poslali mi zmluvu, kde stoji, ze sa zavazujem uhradit skodu v pripade poskodenia siat v plnej vyske a v druhom bode, ze v pripade neopravitelneho poskodenia uhradim cenu urcenu salonom (nie je specifikovana)...nezda sa mi to fer, ved predca v cene pozicovneho musia pocitat aj s tym, ze saty sa trosku "znicia" ...ved sa v nich tancuje, chodi, foti...ake mate skusenosti? Ja sa bojim, ze mi potom nauctuju nejaku palku...dakujem za infosky:)
Odpovedať
Ja salony v tomto plne chapem, ak by sa mi vratili saty roztrhane, obliate cervenym vinom alebo zablatene, ako keby v nich nevesta orala, tiez by som ziadala nahradu ceny celych siat. Osobne si myslim, ze by vsak tato suma mala byt presne v zmluve specifikovana. V mojej zmluve so salonom bola a bola tak obrovska, ze mi az zle doslo, ale kedze som vedela, ze sa nechystam v satach na ziadne adrenalinove sporty a ze si ich isto budem opatrovat, aby som ich neznicila, nemala som problem to podpisat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@zuzik_nr Si myslim, ze ziadny salon ti nepozicia saty s vedomim, ze ich nevesta vrati poskodene. Jasne, ze spinave zo spodu budu a spotene, ale ak je v nich diera alebo nieco podobne, co sa neda len tak zakryt, tak si myslim, ze je normalne, ze salon bude chciet nahradu, ked budu musiet vyparat cely diel a dat novy material a zaplatit sitie. V zmluve sa ta suma ani neda zahrnut, kedze dopredu nikto nemoze vediet ci sa nieco poskodi a do akej miery.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim, ze by ceny v zmluve za konkretne poskodenia mali aspon specifikovat, pretoze takto ti mozu kludne zauctovat za odtrhnutu goralku 300e... a nieje to nic vynimozne, ze salony takto odrb...u.... ale maju pravo ziadat nahradu celej sumy, po zniceni siat... a podla mna sa to stava bezne, ze sa nieco stane.... preto som si ja saty kupila, lacnejsie, ako pozicovne mali, a nikomu nemusim nic platit a nemusim sa bat, ze nieco znicim... ved su moje... mali sme penke adrenalinove fotenie, zabavu a vsetko, a keby mam v hlave stale pocit, ze sa tym siat nemoze nic stat, nikdy by som si zabavu neuzila... ale tak je to na tebe... ale kazdopadne ziadaj aspon upresnenie sumy...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?