Udrží korzet svadobných šiat všetko tak ako má?

Profilova fotka
Ahojte nevesty. Chcela by som sa Vás poprosiť o Vaše rady. Mám problém zatiaľ s teoretickým výberom svadobných šiat. Jedná sa o to, že mám veľkosť 75 E a keď si dám podprsenku bez ramienok nejak mi nedrží, tak sa chcem spýtať, či korzet na svadobných šatách udrží všetko tak ako má byť?Alebo mi radšej radíte nejaké šaty iné a nie korzetové? O tých nalepovacích podpsenkách ani neuvažujem keďže na také veľké prsia ani neexistujú. Prosím tie, ktoré mali takýto problém nech napíšu ako to poriešili resp. či neexistuje nejaký korzet pod svadobné šaty, ktoré by také veľké prsia podržal a cítila by som sa isto. Ďakujem Vám nevestičky
Odpovedať
Profilova fotka
@koitina ahoj, mala som teraz v sobotu svadbu v korzetovych satach a mam velkost 80E.. Saty som si dala sit na mieru a vopred som im povedala, nech mi daju na prsia dvojite kostice a veru aj dali a drzalo to perfektne, uplne bez ohybania, vypadavania atd :-D mala som saty so srdcovym vystrihom (pozri moj album pripravny, svadobny zatial nemam :-) )
Odpovedať
mam velkost 85E a poziciavala som si saty v salone. Su na jedno ramienko a krasne drzia.....
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem dievčata ;-)
Odpovedať
@koitina ja budem mať s tým asi tiež problém...ja mám 75 C, podľa strihu možno aj D...a tiež uvažujem, či korzetové :-( mne sa najviac páčia korzetové ale uvidím či to bude možné... treba asi vyskúšať a sama uvidíš ako sa v takých budeš cítiť :-) ale určite bude potrebný nejaký spevnený korzet a kostice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fergie1 @koitina dievky, kuknite moj svadobny album, ako mi korzet udrzal mojich 80E (F) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
co tak si vyskusat a priamo v salone aj v tom poskakat a uvidis sama najlepsie? kazda ma ine prsia :-D inak drzia, inak vysia :D skus najlepsie sama pokukat - moj uprimny nazor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to je inak pravda... mozu byt aj take "neudrzatelne" :-D , pripadne mozu mat saty prilis makke kostice.. treba si vybrat saty, vyskusat, aspon 20 minut v nich chodit, predklanat sa, sadnut si (ci sa neprelomia kostice), poskakovat :-)
Odpovedať
@usacek79 jeeeej bola si krásna nevesta :-))))) gratulujem a želám aspoň 100 rokov šťastnej lásky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fergie1 juuuj dakujeeem :) nech sa splnia tvoje slova ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
no ja som teraz na tom nejako rovnako...ja potrebujem 70 E-F, poprída aj G podla strihu a kamoska mi poradila,l co mala korzetovae svadobne saty ze korzet je super vec...ze to v pohod udrzi...takze uvidim...:)
Odpovedať
@lenkaaa000 neboj sa.. moja švagrinká je na tom rovnako, a nemala vôbec problém.. navyše išla nadivoko - bez podprsenky, lebo mala pocit, že jej tak všetko drží ešte lepšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no lenze ja by som sa istejsie citila keby som mala nieco....asi pojdem obkukat nejake korzety a uvidime.....)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkaaa000 však určite musíš dať na svoj pocit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ved hej ale sama neviem co mam robit...ci dat aj ramienka...alebo nie...ale uvidim, ked to bude drzat s korzetom pod satami tak ramienka dam prec a ked nie, tak krajcirka prisije a hotovo aby nieco nevykuklo pocas tancovacky.....:)
Odpovedať
Profilova fotka
..podľa mňa korzetové svadobné šaty sú super ,drží všetko,ak sú na šnurovačku ,dajú sa dotiahnuť...nemala som podprsenku,bolo to pohodlné...ramienka som nemala...som veľká konštrukcia,tak aj super zakryli ,čo mali .-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mozno vam pomoze tento clanok dobre si vybrat :) http://modnipeklo.cz/2010/09/usije-mi...
Odpovedať
@koitina mozno vam pomoze tento clanok dobre si vybrat http://modnipeklo.cz/2010/09/usije-mi...
Odpovedať
@koitina pokial si vyberias saty, ktore maju "pevny" korzet, udrzia vsetko neboj sa :-) :-) :-) :-) nemusis mat ani podprdu a pomocou snurovacky dosnurusjes objem aky potrebujes.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?