Tylové šaty

Dobrý deň, nevestičky a zároveň všetci čo niečo viete k môjmu dotazu. Mám pol roka pred svadbou a nemám šaty. Moja predstava je: srdiečkový výstrih s tenkými ramienkami a náznakom na rukávček z čipky prešívanej gorálkami a kamienkami (priesvitnými) korzet, skrátený živôtik tylová od stredu riasená sukňa, 6 kruh. tortový tvar. Moja otázka znie: mám si ich dať ušiť, resp. viete o niekom kto predáva/požičiava daný opis? ak šiť,tak: koľko potrebujem min. vrstiev tylu? Koľko druhov tylu a v akej kombinácii sa používa? Ako spoznám,či je tyl "kvalitný"? A koľko metrov ho potrebujem? (pričom sme znova pri otázke kúpy/ požičania) Srdečne ďakujem za každý postreh a návrh. Domča
Odpovedať
Profilova fotka
Mas velmi presnu a specificku predstavu o tom ako by mali vyzerat tvoje saty a mas ich premyslene do posledneho detailu takze nemyslim, ze by ta mohli uspokojit nejake podobne zo salonu alebo kupene od nejakej nevesty, v tvojom priprade by som si ich isto dala usit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dooomiiiniiikaaa podľa môjho názoru sa v dnešnej dobe viacej oplatí si dať šaty ušiť ako len požičiať. Výjde ťa to menej. Máš predstavu, zožeň nejakú dobrú krajčírku a máš vyhraté :-) :-)
Odpovedať
pridavam sa, urcite si ich daj usit. vyjdu ta menej ako pozicovne, budu presne podla tvojich predstav a este ti aj ostanu - vlastna skusenost :)
Odpovedať
daj si ich usit. mas celkom presnu predstavu, co a jak, takze by s tym problem byt nemal. aj si si ich vysnivala podla nejakeho obrazka?
Odpovedať
@dooomiiiniiikaaa zohnat tyl, kupit kvalitny a kolko vrstiev ti treba to su vsetko otazky a veci, s ktorymi by ti mala vediet pomoct dobra krajcirka takze to uz smeruj tam :)
Odpovedať
@05darka05 No tak aj som niečo poskúšala,čiže preto to mám trošku vykryštalizované ...a videla som aj tu na bazoši jedny,presne čo by som brala,len dotyčná sa nakoneic rozhodla si nechať šaty. :(
Odpovedať
@dooomiiiniiikaaa a tie čo si si skúšala, nemáš aj nejaké fotky? Neviem si celkom predstaviť, aké šaty si predstavuješ
Odpovedať
@dooomiiiniiikaaa podobné šaty budem po 7.apríli predávať :) teda nie sú tam korálky a kamienky, ale kvetinková čipka... ale inak si myslím že by ten popis mohol zodpovedať celkom... ak chceš napíš mi súkromnú správu a možem poslať fotku :)
Odpovedať
@dooomiiiniiikaaa Daj si ich ušiť, budú presne na tvoje miery. Odkedy som zistila, že ušitie šiat nie je až tak drahé, ako som si myslela, dávam si už len šiť šaty
Odpovedať
Profilova fotka
Vies presne co chces, tak si ich daj jednoznacne usit. Je vela salonov, kde siju svadobne saty aj na mieru podla tvojho navrhu. Tam by ti uz potom krajcirky vedeli poradit aky tyl, kolko a podobne, resp, poukazovali by ti nejake svadobne saty co maju pre lepsiu predstavu tych materialov a usporiadania.
Odpovedať
Profilova fotka
Tylove saty maju vo vela salonoch ale neviem ci najdes presne taketo ako si popisala. Jedine pobehat a ked nic nenajdes tak fakt dat usit, nic ine ti nezostane
Odpovedať
Ušijem Vám presne Vaše vysnivané šaty na mieru super cena pozri recenzie aj na Fb
Odpovedať
Článok sa načítava...
naozaj asi by bolo najlepšie si ich dať ušiť, lebo ozaj je Tvoja predstava fakt veľmi konkrétna a skúsená krajčírka by Ti to určite vedela spraviť :) alebo ešte tuším v svadobnom salone Nicole v NR som videla viacere saty so srdiečkovym vystrihom a nejake mali aj koralkove rukavky. Len či splnaju vsetky tie kriteria, to už neviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?