Páčia sa vám tieto svadobné šaty?

Dievčatá,páčia sa vám?
Odpovedať
@michaela300917 zaujímavo vyzerajú a predok majú aký? Nemáš nejakú fotku? Už sa neviem dočkať keď pôjdem ja skúšať svadobné šaty. Chcela by som sa na február objednať už na skúšky. Ty ideš do nejakých salónov? Tieto v niektorom majú?
Odpovedať
Kraasne :) mas foto aj z predu ?
Odpovedať
Ja budem mat tieto. Aky je Vas nazor ? Ja som so satkami nemala velmi na vyber, budem mat tehu brusko :)
Odpovedať
@daruneky ja som spokojna so svadobnym salonom El v Bratislave, Petrzalke.
Odpovedať
@miskaaksim majú tam veľký výber svadobných šiat? A aj rôzne veľkosti?
Odpovedať
Velkosti su od 34 do 42, podla toho kt modely. Maju aj vypredaj na svadobne saty, kt vyjdu od 100-150eur. Skus prelustrovat ich stranku http://www.salonel.sk/sk Ty mas aku predstavu, ake saty by si chcela ?
Odpovedať
Nakoniec som si vybrala uplne ine ako su tieto...take honosnejsie,ktore mi aj viac pristali ako saty na takyto styl .
Odpovedať
Profilova fotka
@miskaaksim tie sú pekné ale ten materiál mi príde taký záclonový ako to neber v zlom. to je len môj názor ale ten vrch je náhodou pekný. Vieš mi neprídu sfarbením také pekné biele. Tiež by som už mala rozmýšľať nad šatami :-)
Odpovedať
@michaela300917 Krásne, taká jemná romantika. To foto z predu sa nenašlo :-) A vôbec mi nepripadajú ako zo záclony. Záleží na tom , v akom duchu sa bude niesť zvyšok svadby, vieš ako to myslím kde bude obrad - aká bude výzdoba na hostine - v sále a tak.. Keď už tak nech je celá svadba poňatá tak jednoduchšie aby všetko so všetkým ladilo..
Odpovedať
@debbina ani nie su biele, ale slonovinova kost..viac sa mi hodi tento odtien 😊 ale inak dakujem za nazor 😊 ja som za do nich zalubila na prvy pohlad. Inak budem mat dost velke brusko na svadbe, takze asi by som lepsie satky ani nenasla. Keby som nebola tehotna, urcite by som si vedela predstavit nieco ine 😊😊😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?