Svadobny salon Pečovska nova ves

vynikajuca skusenost, profesionalny pristup. dobre usite, zuzene, vsetko na mieru. dala som sa tam aj cesat aj licit. velmi som bola spokojna! a nie su ani drahi - vsetko aj v vestou pre manzela aj s mojim krojom, satami, ucesom a licenim nas stalo 520 eur! vrelo odporucam. navyse maju saty z USA!
Odpovedať
Tak pridaj nejake fotky...ja som si tam nevedela vybrat....saty z usa maju tak jedny aj to uz si svoje odzili....majitelky musia vediet perfektne sit ked vedia usit svadobne saty, ale to co tam oni maju uz davno vyslo z mody....mali bt sa venovat sitiu oblekov a sak...v tom by boli profi....
Odpovedať
moja rodina zije v PNV, poznaju majitelku - viem ze posiela pravidelne saty z USA lebo tam zije. ja sama som skusala asi troje co prave vybrali zo krabice. na stojanoch nemaju vsetky saty, u mna zistili co sa mi paci a nosili mi saty zo skladu. ja som sa nevedela rozhodnut z troch. foto este nemam ale ja som bola naozaj spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem sa opytat na ten salon, v akych venach sa pohybuju len svadobne saty? a ci maju nejaku stranku, kde sa daju pozriet.
Odpovedať
@erfranko ale kde posiela...ked to mala pani feckova tak to malo aku taku uroven...teraz to zobrali jej krajcirky, sice sa snazia ale nie je to vobec ono....saty ako z inej doby, vlhke a zatuchnute....navliekli ma do akehosi obstarozneho korzetu...no proste, ked sme odtial vysli zo segrou sme to nazvali svadobny horor.....no ale ked si vies vybrat tak je to potom ok....tesim sa na foto:-)
Odpovedať
to sme boli v rovnakom salone? :D neponukaju len svadbne saty ale cely balik - vsetko pre nevestu- saty, bizuteriu, kroj, saty po redovej, licenie a nechty v cene 450 eur. aspon myslim. ja som tam vyskusala snad 30 siat, nosili mi aj zozadu, ziadne neboli zatuchnute, a viacero ich bolo krasnych!
Odpovedať
Predpokladam ze boli...iny salon v pecovskej nie je....viem ze maju take baliky, ale ked som videla tie saty tak dalej dom sa uz nepytala....ako hovorim tesim sa na tvoje fotky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
tak tu su.. fotky svadobnych siat zo salobnu v PNV upravenych na mieru... ako hovorim, ja som bola spokojna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Halóóó baby, kde presne je ten salón v pečovskej novej vsi?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?