Svadobny salon Maggie KE

Dievcata ma niektora z vas skusenosti s tymto salonom? Myslim ochota, výber siat a cena? Dakujem :-)
Odpovedať
ja budem mat saty y maggie a bola som velmi spokojna, dievcata su mile ochotne saty krasne len si treba vybrat tie najkrajsie pre seba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mam odtial saty, saty, prostredie, servis, uplne vsetko Na jednotku! ☺️👍
Odpovedať
tiež budem mať šaty z Maggie, dievčatá sú ochotné a trpezlivé, žiadne šaty nevnucujú, ponúkajú na skúšanie rôzne doplnky a pomáhajú dolaďovať až kým to nie je ono ;-) bola som veľmi spokojná so všetkým okolo :-)
Odpovedať
ja budem mať takisto šaty z Maggie, som spokojná veľmi :)
Odpovedať
ďakujem za info, zajtra sa tam idem pozrieť :-)
Odpovedať
a cena pozicania siat z Maggie?
Odpovedať
ahoj, ja som tam bola skusat saty minuly rok, dievcata boli velmi ochotne, mile, netlacili na mna cena sa pohybuje okolo 500 eur, treba si vsak dat pozor na starsie modely, lebo samozrejme, ak su krasne, tak sa castejsie poziciavaju a tym pdom aj peru a ich beloba uz nie je taka biela. Teraz koncom roka som tam bola s kamoskou a tie nove modely boli naozaj ze krasne a snehobiele :)
Odpovedať
jaj a nezabudni s atam objednat. ;)
Odpovedať
Ja som si kupila saty z Meggie dievcata boli naozaj super. Velmi mile, prijemne, ochotne a trpezlive. Pristup super.
Odpovedať
Profilova fotka
S dvoma kamoskami som bola v Maggie, prislo mi to tam velmi prijemne, saty krasne, dievcata velmi mile, akurat pri druhej kamoske bol problem, ze jej ich asi zle upravili, takze v svadobny den sa do nich ledva zasnurovala, ale je mozne, ze medzi tym pribrala trocha, neviem. No urcite skusajte saty aj po upravach, ked uz si ich idete odniest domov. Inak ja som mala z Maggie pozitivne dojmy, akurat pre mna su cenovo vyssie ako by som si ja predstavovala dat za pozicanie siat, ale to je samozrejme subjektivne. Vseobecne Maggie Sottero saty sa mi pacia. Este som bola s jednou kamoskou v Bonnete, tam sa mne osobne saty velmi nepacili, take nejake o nicom mi to pripadalo. Mna zaujal salon Incanto (Emin svet) na Postovej, prislo mi, ze maju take ine saty ako vsade inde. V ostatnych v KE som nebola, takze neviem. Stastnu ruku pri vybere :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?