Svadobny salon JADEI Dolny Kubin

Ahojte, prosim, mate niektora skusenost so svadobnym salonom JADEI v Dolnom Kubine? Pocula som, ze tam maju kraasne saty. V sobotu tam chcem ist pozriet. Dakujem
Odpovedať
Ahoj, ja som tam bola teraz v stredu (3.2.) a musím potvrdiť, majú tam veľký výber a pekné šaty. Určite tam bolo aj 3 krát viac druhov šiat než v salónoch v Žiline, kde som bola predtým. Ale odporúčam Ti objednať sa tam vopred, lebo fakt tam majú plno, tak aby sa Ti mohli venovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam. Krasne saty, dobre ceny, mile pani, prijemne prostredie. Ale urcite sa treba objednat. :-)
Odpovedať
Dakujem Vam velmi pekne za info:)) som uz objednana na sobotu tak sa tesim:)
Odpovedať
Baby a čo sú to dobré ceny? Tiež sa tam chcem ísť pozrieť. Viem, že majú aj Pronovias.
Odpovedať
Cena závisí od toho čo si vyberieš. Majú tam šaty za 400 eur ale aj za 700 eur. Záleží na tom aký je to typ šiat, značka a rok kolekcie.
Odpovedať
ahoj, ako pisu ostatne dievciny, treba sa vopred objednat :-) ja som mala tiez saty od nich (ak chces, kuk v albume) a mozem len odporucat ! ceny su vyssie v porovnani s ostatnymi salonmi na orave, ale opravnene ! k satam mi dali bolerko, dva zavoje, masle do kostola, dazdnik, vankusik na obrucky ... keby sa vydavam druhykrat :-D s ostatnymi salonmi nestracam cas a idem rovno tam ;-) ... ceny su rozne, ... saty sa daju aj kupit ... a aj za 400 e, ... su to zvycajne starsie kolekcie, ... a pozicovne sa odvija od znacky, roku kolekcie ... rataj 500 - 700 e ... :-)
Odpovedať
@mo_tylik Super, to celkom rada počujem :) Mali ste krásnu svadbu, veľmi pekne všetko doladené do detailu
Odpovedať
@sandrin2885 dakujem :-) a to sme ju zariadovali zo zahranicia 8-)
Odpovedať
@janka278 No čo, ako si dopadla v tom Jadei? Našla si si tie svoje šaty?
Odpovedať
aj mňa by to zaujímalo, ja tam mám ísť o dva týždne...
Odpovedať
Ahojte kočky:) bola som v sobotu...ozaj super pani su tam..velmi mile a ochotne:) venovali sa mi vyse dvoxh hodin :D skusala som mnozstvo siat aby som videla ako sadnu a tak...vybrala som si dvoch favoritov...maju tam velni vela ozaj kraaasnycb siat:) custucke a velmi udrziavane...vsetko vedia upravit na postavu...este som sa vsak nerozhodla..chyatam sa este do trencina kde maju saty podobnych znaciek ako v DK...ale ozaj saty tam su krasne:) drzim palce az najdete tie svoje:)
Odpovedať
Super, tak sa teším, že si dobre pochodila. Ja som tam tiež tak dlho bola a veľmi milé boli. A asi 30-te šaty čo som skúšala boli "tie moje" tak už som ich aj zajednala a do Trenčína už som nešla. Ale kamaráta čo sa bude v auguste vydávať má z Trenčína (z toho salóna čo majú tiež podobné značky, neviem ako sa volá) a pochvaľovala si veľmi :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak som zvedavá ako pochodím ja :) Chcela by som niečo jemné, romantické s čipkou :) Asi skôr obtiahnuté ... @ivikw ty si aké vybrala ? :)
Odpovedať
@marhulka31 Presne aj ja som také čosi zháňala :-D ale bol to boj, lebo stále ide trend veľkých princeznovských šiat. Nemám nič proti tomu keď si ich niekto dá, ale ja som sa v tom cítila strašne smiešne a myslím, že aj trendy sa v tomto už trošku posúvajú. Vieš čo ja som si vybrala nakoniec La Sposa - Elures, ale nemám ich na sebe odfotené. :) :)
Odpovedať
@ivikw No tak tie sú nádherné, niečo podobné ako Pronovias Lambina :) Vybrala si super si myslím, a prosím ťa koľko je požičovné za tieto šaty ?
Odpovedať
@marhulka31 máš pravdu, fakt sú si veľmi podobné. Hurááá som rada, že sa niekomu páčia. Lebo som bola na skúške s našimi a tí neboli moc nadšení, radšej by ma videli ako princeznú vo veľkých šatách. Ale v týchto som ja mala "ten pocit" a hlavne dá sa v nich normálne existovať a vlečku potom môžeš úplne celú odopnúť :-D vieš čo 420 eur je požičovné
Odpovedať
@ivikw Také niečo si aj ja predstavujem... určite sú na tebe krásne :) 420 eur? Pozerám že je to kolekcia 2015, ja by som chcela asi skôr kúpiť ale to budem musieť vyberať zo starších kolekcií počítam... A ešte sa chcem spýtať... ako je to napr. keď sa ti niečo so šatami stane, že ich zatrhneš alebo obleješ, čo potom ?
Odpovedať
No to hej ak budeš chcieť kupovať tak asi len zo starších kolekcií.... Ja by som tiež radšej mala svoje hlavne kvôli foteniu (to by som chcela v iný deň), musím len dúfať, že ich víkend po mne nikto nebude chcieť a môžem si ich nechať dlhšie :-D Vieš čo vôbec ti neviem povedať aký je postup v prípade poškodenia, to ma vôbec nenapadlo riešiť.
Odpovedať
Opýtam sa keď tam budem :)
Odpovedať
@marhulka31 oblietie dokonca cervenym vinom mi povedali, ze nie je problem ... hlavny problem je zatrhnutie, ... to sa riesi samozrejme doplatkom podla zmluvy, ktoru podpisujes pri preberani siat ... ja som mala tylove saty a boli teda dotrhane statocne, ... pri odovzdavke ich kontroluju poriadne, vrstvu po vrstve, spoliehat sa na to, ze "a to si nevsimnu" asi nepomoze ... ja som doplacala 50e
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?