Svadobný salón El, Bratislava - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte nevesty a mladomanželky :).. našla som na nete svadobný salón El v Bratislave, majú šaty značky Maggie Sottero, ktorá sa mi veľmi páči. Ešte než sa do niektorých bezhlavo zamilujem, máte skúsenosti s týmto salónom? Koľko stojí cca požičanie šiat u nich? Ak sa to tu už riešilo, prepáčte, som nevestou iba týždeň, takže pre mňa je to všetko nové :). Za odpovede vopred ďakujem
Odpovedať
Ahoj ja mam otial rezervovane šaty. Hned ako som tam prisla ochotne sa ma ujali a dali mi vyskusat vsetko co som si vybrala a este aj navyse. Hned v ten den som si vybrala zatial 3 saty a o tyzden som prisla znovu a vybrala si jedny. Maju tam taku akciu ze ak prides a hned v ten den si rezerbujes mas 20% zlavu a mna teda saty vyjdu 376 eur a to je super lebo co som bola inde tak 500 az 1000. Ako kde.... no a zaloha sa plati 100 eur. Neviem ci este plati ta akcia ale mohla :)
Odpovedať
Ahoj ja som mala odtiaľ šaty a musím povedať že super vôbec som také nevidela v celej BA , môžem ti poslať aj foto :) , je tam zľava 20% ja som mala svadbu 23.8.2014 takže by mali byť podmienky rovnaké :) ale chvalim super prístup
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam od nich svadobné šaty ktoré su veľmi krásne krásne, cena je prijateľná a pani predavačka mala tiež užastny prístup. Iba odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Veľmi odporúčam tento salón, úžasná ochota, doplnky a závoj v cene šiat, ceny primerané, pri rýchlom rozhodnutí aj zľava. Maminke uvarili kávičku, pekné prostredie, veľký výber šiat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?