Svadobný salón Dagmar Žilina

Profilova fotka
ahojte, dievčatá, nechcela som to takto riešiť, ale zazrela som tu niekoľko (žiaľ, negatívnych) názorov na salón Dagmar v Žiline....Čo vy na to? :-.
Odpovedať
@naty081 Prečo sa pýtaš?
Odpovedať
Profilova fotka
pretože chcem vedieť názory, že prečo nie...to nie je len tak mať negatívny názor a bez dôvodu...a prečo sa pýtam? lebo tam mávajú vždy krásne šaty vo výklade, tak uvažujem, že by som si tam išla poskúšať...
Odpovedať
@naty081 negatívny názor určite nie je nikdy bezdôvodný. len mám pocit že tento salón sa skôr riadi heslom negatívna reklama je tiež reklama. šaty vo výklade sú fajn aj tie čo majú tam vyložené, ale keď si ich dá človek ušiť nevyzerajú tak ako by chcel. ale samozrejme sto ľudí sto chutí. ak ti sadnú tie čo majú vyložené si šťastný človek. horšie je to s tými objednanými. problém je len s majiteľkou, predavačky sú normálne.
Odpovedať
Profilova fotka
@kamilkarka ja som chcela práveže šaty požičať, nie šiť, takže to by mohlo byť ok...a čo znamená, že je s ňou problém? aby som sa psychicky pripravila :-D
Odpovedať
@naty081 veľa šťastia :D uvidíš, nechaj sa prekvapiť :D možno sa s ňou ani nestretneš :D potom napíš ako si pochodila
Odpovedať
Profilova fotka
@kamilkarka to mi prišlo trošku škodoradostné :-D ale nie...v pohode..vďaka..budem informovať
Odpovedať
@naty081 neboj sa nemyslela som to škodoradostne ;) ja ti prajem nech ti to aspoň tebe dobre dopadne. už nemám síl nad tým plakať. ja ti len prajem až dobre pochodíš a nik ťa nepodrazí ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?