Svadobné/spoločenské šaty veľkosť 46. Kde ich kúpim?

Babulky,potrebovala by som zohnat spolocenske saty velkosti 46,no newiem kde v okoli TN. Dost som pocula o salone Centrum VALENTINY v DCA,len neviem ci tam budu mat aj vacsie cisla.dakujem za rady..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si bola pozerat spolocenske saty v jednej svadobke pri Topolcanoch, ta dedina sa vola Chrabrany a salon merllin, maju tam aj vacsie cisla siat.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimussenqa Ahoj ja predávam jedny 46ky v bazari tuto na MS.. :)
Odpovedať
a nemas ich v albume??? len ja mam divnu postavu...mam strasne velke prsia.:((...niektore saty nemozem na prsiach zapat,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@mimussenqa Ja mám ten istý problém.. preto som si musela kupiť šaty väčšieho čísla ako nosím, sú aj upravené trošku nech krajšie stoja na prsiach.. a navyše boli aj dosť drahé.. mám ich aj v albume..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, naj budes mat dat si na seba rovno usit a tak sa vyhnes nervaceniu po salonoch. ja mam to iste cislo a idem to vyriesit takto :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, predavam svadbne saty velkost 46-50 :-)
Odpovedať
@kyvetka ahoj predavam saty velkosti 50.mam ich v albume ak by si mala zaujem tak napis.
Odpovedať
ahojte baby ak by ste mali zaujem ja predavam svadobne saty velkost 46-50 su krasne dala som si ich sit moznost vyskusania ista a zobrat si ich mozete hned ak by sa vam pacili a boli by vam dobre.foto v albume
Odpovedať
Ahoj, skus na www.simple-choice.sk, robia sice na mieru ale viem,ze maju aj vacsie velkosti v pozicovni takze im treba len napisat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?