Svadobné šaty z Wedding Design Bratislava

Profilova fotka
Ahojte baby. Chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenosti so salonom Wedding Design. Neviete nahodou, kolko tam stoji pozicanie svadobnych siat? :-p Dakujem Monika
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa pripajam k demonique so ziadostou, naozaj nemate ziadna s tymto salonom skusenosti? Ja mam jedine taku skusenost, ze som im do Wedding Desing pisala mail, ohladom nejakych informacii, a ani neracili odpisat.. :-S Zaujimalo by ma hlavne, ci sa treba na skusanie objednat alebo nie. Nakolko nie som z BA, je tato informacia pre mna dost dolezita. :-)
Odpovedať
mne odpisali...mala som zaujem o topanky a stali 150 €..
Odpovedať
ja som tam bola skusat a objednana som nebola, len vacsinu siat maju v 36-ke. Na to si treba dat pozor.... Inak predavacka bola velmi mila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
super! som rada, a aj ta velkost ma len potesila, presne taku potrebujem :-) Dakujem velmi pekne za odpoved! kamila.k: ja netusim, preco mi neodpisali, pritom som sa nic extra nepytala, len ci sa treba objednat alebo nie. Nechapem, ci si vyberaju komu odpisat..hm..
Odpovedať
mozno nestihali a potom zabudli ... aj mne sa to obcas stava :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
okolo 600 € je pozicovne.
Odpovedať
@kamila.k. uff, a vzala si ich? tiež som pozerala na topánočky u nich, krásne boli, ale nedostala som sa tam objednať a už som si kúpila za 40 eur a som absolutne spokojná....
Odpovedať
@zabka88 nevzala...150€ za potencialne jednorazovky iste je priliš ;-) kupila som si nakoniec menburky vo vypredaji v BB v jednom svadobnom salone. Neskutocne pohodlne, na nizsom opatku. Potom som si ich prefarbila farbou na textil na cierno a nosim ich ako spolocenske :)
Odpovedať
@zabka88 tiez stali do 40€
Odpovedať
@kamila.k. tiež rozmýšľam že si ich prefarbím, i keď moje sú také do maslova a sú dosť jednoduché na vyššom opätku, tak rozmýšľam či ich nevyužijem aj tak.. 150 eur mi príde riadna pálka za lodičky nech sú akokoľvek krásne a kvalitné
Odpovedať
@zabka88 absolutne suhlasim :-S
Odpovedať
@sannussi ahoj ja som sa telefonicky objednavala, myslim ze aj na stranke mali pisane, aby sa nevesty objednavali. inak velmi prijemna slecna tam pracuje, fakt asi najlepsi pristup:)len si sleduj fb radsej, lebo sa maju coskoro stahovat, myslim ze do ruzinova.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ewinecka si si ita ze je to wedding design? Lebo toto o stahovani mi povedali vo wedding avenue, volala som si tam ohladom skusky, a poprosili ma ci sa mozem objednat na november, ze teraz v tychto dnoch sa idu stahovat do ruzinova. tak teda neviem:))
Odpovedať
@nika858 ano ano prepacte uplne som si ich pomylila, hej avenue sa stahuju.
Odpovedať
co sa tyka teda wedding designu tam tiez myslim ze treba sa objednat telefonicky, a co sa tyka satov tak mali celkom dost myslim ze v takej velkosti ako ste pisali ale mne vadilo ze sa nedali vypnut ale vlecku by ste si museli cely cas drzat co je podla mna hrozne neprakticke, takze som si z nich ziadne nevybrala.
Odpovedať
ahoj, ja som tam dnes volala, no majú utorok zatvorené, chcela by som sa objednať na sobotu, tak som zvedavá aký výber tam bude:-)
Odpovedať
@mici2 maju krasne saty, netradicne cipkove, francuzky styl, ale male cisla okolo 32 - 36 a velmi drahe:-(
Odpovedať
@nastasyk to si ma nepotešila, ja mam veľkosť 36-38...koľko stojí požičanie, lebo v rozpočte mam do 300 eur...aspon tak orientačne keby si vedela
Odpovedať
@mici2 mozno by si na 38 nasla (ja som hladala az 40 a na mna nic nemali). Pred dvoma tyzdnami mala svagrina odtial saty na svadbe pozicanie bolo 600 €, zavoj 50 € a kedze trochu roztrhla vlecku doplacala este 150 €...takze dost, ale saty boli krasne ako z 30. rokov:-)
Odpovedať
@nastasyk 600 eur? to myslíš vážne?? nooo, fuuuha, to nie je normále:-(
Odpovedať
@mici2 je to vela, svagrina nelutuje, ale za pozicanie to je naozaj extrem...ale maju tam aj ine znacky ako tieto cymbeline a tie mozno stoja okolo 400 € ak si spravne pamatam. Za vyskusanie nic nedas. Inak pekne saty a zaujimave maju aj v Pasarele a weddingavenue.
Odpovedať
@nastasyk dakujem za info, vôbec netuším čo si vyberiem, hoci predstavu mám...uvidíme...do pasarrely som sa tiež objednala...
Odpovedať
@mici2 neviem ci do 300 zozenies v ba, mozno starsie kolekcie.
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinecka ja som tam medzitym uz 2x bola :-D
Odpovedať
dám vedieť koľko ma vyšli, keď si vyberiem...uvidíme...už rozmýšľam nad Poľskom, že tam majú krásne svad.šaty...od 150-200 eur vyšli kamošku a krásne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?