Svadobné šaty z Ukrajiny? Oplatí sa?

Profilova fotka
Nevesticky, oplatí sa ísť kúpiť si svadobné šaty na Ukrajinu? Som z Vychodu takze to mám blízko len chcem vedieť aký je vyber a kvalita šiat. Pripadne, ak niektorá z Vás bola kupovať šaty na Ukrajine, viete mi odporučiť salón, predajcu ?? Možte mi aj poposielat foto do IP. Ďakujem veľmi pekne. pekný den prajem :-)
Odpovedať
ja som jedny odtial videla a boli pekne.. aj ked neviem ci v kamennom obchode az tak dobre lacno kupis.. internetove nakupy odtial s oplatia najviac
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, @ atrin a viete poskytnúť aj linky? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri oksana kanalosh,nejak tak sa vola,ma na fb stranku a krasne saty a myslim ze aj cena je fajn,cca co som videla do 400e,takze v pohode ked si vezmes ze u nas aj pozicanie je niekedy este drahsie
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ze ss oplati! salon vanilla ;-) odporucam! len na trh nechod, zbytocne odbity cas, jedine salony :-)
Odpovedať
@janna281 salon camelia v centre mesta. Saty nadherne, roznych strihov. Urcite si kazda nevesta vyberie. A su ovela lacnejsie nez v salone vanilla. Vo vanille su neochotne predavacky. Trh v ziadnom pripade, maju tam take skor smejdy a dost drahe.
Odpovedať
A este som zabudla napisat, ze v zime su saty v salonoch lacnejsie. Radsej v zime chod.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dievčatá, zapojím sa do diskusie... :-) Pracujem s ukrajinskými návrhármi svadobných šiat, ktorí Vám ušijú priamo na mieru model, ktorý si vyberiete. Výhodou je, že po šaty nemusíte ísť na Ukrajinu, ale ony prídu za Vami priamo domov :-) Cenovo sú porovnateľné so šatami v salónoch na Ukrajine.Čo sa týka látok a ozdôb, pracujeme len s kvalitnými materiálmi (žiadna Čína). Viac info na mojej stránke... v prípade otázok rada odpoviem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janna281 Ak mate cestu okolo zastavte sa u nás a možno Vám ušetríme nervy, čas a peniaze ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@atrin @petulda333 @ketrinka17 @myskacici Dievcata, vsetkym Vam velmi pekne dakujem za Vase prispevky. Som rada, ze aj niektore z Vas zdielaju rovnaky nazor ako ja a rozhodli sa resp. sa rozhodnu pre saty z Ukrajiny. :) @anelli_sk vedeli by ste mi usit aj saty podla obrazka? urcite si pozriem aj Vasu ponuku na webe :) @nataliia treba sa u vas objednat vopred, ak by som sa predsa len chcela zastavit?
Odpovedať
Profilova fotka
@janna281 netreba sa objednávať, stačí deň vopred zavolať. Kontakty sú v profile, prípadne môžem preposlať.
Odpovedať
Profilova fotka
@janna281 Samozrejme, šijeme šaty aj podla obrázka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?