Svadobné šaty z Ukrajiny. Máte niektorá?

Profilova fotka
Ahojte kocky, mate saty z ukrajiny? Alebo je to blud? Uvazujem kde zacat :) dakujem
Odpovedať
Ahoj ja mám šaty svadobné z ukrajiny priamo z kyjeva a na predaj :)
Odpovedať
@stoke ak by si mala záujem pošlem fotky
Odpovedať
Profilova fotka
@stoke najdi si tuto aj starsie taketo temy, viem, ze tu uz baby riesili saty z ukrajiny a pisali tam aj do akych salonov sa tam oplati ist alebo aspon napisat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco by to mal byt blud? baby tu mavaju normalne saty z ukrajiny presne tak isto ako mavaju z polska
Odpovedať
ja som bola pred mesiacom na Ukrajine, v salone u Oksany (v Slemenciach) a našla som si tie svoje ♥ za mňa áno oplatí sa ísť :) stretla som sa už aj s názormi, že tam šetria na látkach a pod., ale veľmi s tým nesúhlasím, moje majú asi 4 spodničky, dlhú vlečku, tam určite nešetrili, takže odporúčam.. :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@martinocka255 a kolko ta vysli prosim?
Odpovedať
Profilova fotka
kamaratka mala saty u ukrajiny, dokonca od modnej navrharky neviem si ale spomenut teraz na jej meno, uz to bolo davnejsie. na moj vkus boli trosku moc leskle ale ona to tak chcela a ked si to odmyslim tak boli velmi peknucke a vravela, ze dala za ne tak o polovicu menej ako keby si ich tu davala sit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala saty z UA. Vybrala som si kombinaciu dvoch siat, zobrali mi miery a usili presne na mna. Vysli ma na menej ako ked si v ktoromkolvek salone na SK pozicias. Kvalitou su uplne rovnake ako tie slovenske, celosatenove korzetove s vleckou a cipkovanym bolerkom, bolo mi v nich super a boli len moje. Teraz su na predaj, no ak ich nahodou nepredam, nevadi pretoze pozicovna by mi zhtla ovela viac a nemala by som ani peniaze ani saty. Vyber je tam velky, usiju ti akykolvek model ak nahodou nenajdes medzi nimi tie tvoje vysnivane. Ja som bola v salone Boginya v Uzhorode a urcite odporucam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tam som sú vraj veľmi ochotní čo sa týka úpravy šiat a cenovo je to tam neporovnateľné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mám šaty z ukrajiny, odporúčam! Ušijú ti na mieru, podľa predstáv dokonca aj podľa fotky, venujú sa ti, sú ochotné, milé, poradia.. Na slovensku ťa chcú iba ošklbať a ešte sa tvária ako ich otravuješ a asi si myslia, že veta: no na vás číslo nemám (nie som slon) poteší každú nevestu. Nevravím, že všade to je tak, ale ja som mala najlepšiu skúsenosť na UA..
Odpovedať
@stoke konkrétne mňa 450€ (šitie, vlečka, podväzoka spodničky..) :) ale cenové relácie su tam rôzne, záleží od typu šiat :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@martinocka255 a kde si davala sit? Dakujem pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som bola na ukrajine (Slemence) a tam u Oksany, ona šila
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala šaty zo salónu Bogynia a bola som nadmieru spokojná :D či s ochotou personálu v salóne, s ponukou šiat a kvalita šiat je presne taká istá ako na SVK alebo kdekoľvek inde. ;-) šaty mi za 2 hodiny upravili na mieru za polatok 5 eur. http://boginya-salon.com/sk/wedding-d...
Odpovedať
Ja som sa dnes vratila z Ua, bola som v Slemenciach u Oksany, bolo tam vela peknych siat to uznavam, ale mne asi nevyhovovala pani, ktora tam obsluhovala. Sice sa snazila byt mila, ale bolo citit, ze sa velmi premahala. No a k satam. Vyskusala som asi 5, ale vsetkym bud nieco chybalo alebo nesedelo dobre, trcalo, odstavalo. Mozno by to bolo ine, ak by som vyskusala viac, ale nemala som uz chut kedze aj Pani bola taka bez chuti. No jednoducho som nemala prijemny pocit z tejto skusky siat. Tak som odchadzala sklamana, ze som nic nenasla aj napriek tomu ako ospevovany salon to je. (Aj ja som tam sla na zaklade pozitivnych recenzii ) Nakoniec som si saty vybrala v salone, ktory je o par metrov dalej. Pani bola fakt uzasna, nie len ze mila, ale aktivne sa zapajala a radila( co mi u personalu u Oksany chybalo) A boli to saty ktore ma ako jedine hned zaujali pri vstupe do salonu. Asi tam na mna cakali. Vyskusala som, sedeli dokonale, prisiel aj wau efekt takze nakupovanie na Ua nastastie uspesne 😊 Kazdopadne, ak uz nic tak aspon za prezretie to tam stoji.
Odpovedať
@bambulka96 úplne súhlasím. V salóne som si dala šiť šaty, podľa svojich predstáv.. nielenže mi šaty sedeli hneď na prvej skúške perfektne, ale dokonca boli hotové do troch týždňov. U Oksany by mali zvážiť výmenu predavačky. Tiež som mala pocit, že ju obťažujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja mám šaty z Ukrajiny, originál zo salónu, značky Milla Nova Jeneva. Mám ich na predaj. Ak by si mala záujem, napíš mi :) Posielam foto.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@merysvihaj zdravim su este saty aktualne? Dakujem
Odpovedať
@simik1009 mrzí ma to, ale šaty sú už predané :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?