Svadobné šaty z Poľska. Nekúpili ste niektorá?

Profilova fotka
Chcem sa spýtať, či je tu nejaká nevestička, ktorá si kúpila svadobné šaty v Poľsku. Ak áno, kde a za koľko. Vďaka
Odpovedať
1
2
13
Ahoj,tak to by aj mňa zaujímalo.Ja som počula od známej,že jej známa V Poľsku kúpila šaty za 10.000,- so všetkými doplnkami + topánky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja sice saty z Polska nemam , ale asi ta pojdeme drahemu na oblek a asi aj mne na topanky,lebo sa nam nedari zohnat si nic u nas v obchodoch :-S . Mozem len poradit, ze v Presove je na Hlavnej polsky obchod a tam maju aj svadobne saty a aj spolocenske. ja som si tam minuly tzyden kupila korzetove saty marhulkove za 2200,- takze ak ste odtial tak skuste sa ta pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa chystám s našimi cez víkend do Poľska, ešte sme tam neboli, no vraj sa dajú tam kúpiť aj svadobné šaty, ak by som si tam nejaké pekné kúpila, tak sa Vám potom tu pochválim :-)
Odpovedať
majcik aj my sa chystame cez vikend do polska ja ale nejdem kupovat svadoben saty, ale spolocenske a topanky ale chcem sa pozriet aj do svadobiek inak niekde som tu zalozila temu o svadobkach v nowom targu :) kam idete?
Odpovedať
my sme si boli popolnocne kupit v polsku v polskom tesine... teda ja, mamina a sestra a vsetky tri sme si vybrali... a za take ceny ako 1500 - 2000sk. takze super...ale topky som k nim tam nenasla...
Odpovedať
Ako sa pohybujú ceny svad.šiat v Poľsku?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevestičky, dobrá téma - super, že ste ju otvorili. Niekoľké sa pýtate na nákupy v Poľsku. Ja mám dobré skúsenosti, chodíme tam nakupovať už niekoľko rokov na rôzne príležitosti a vždy sme boli spokojní, takže sme sa rozhodli vyriešiť takto aj svadobné prípravy. Už na jeseň sme kúpili obleky môjmu nastávajúcemu aj ockovi, šaty mojej mamine a sestre a aj moje vysnívané svadobné - nebol to problém. Výber je tam dobrý a ceny sú úžasné (za cca 20 000 sme obliekli 5 ľudí vrátane nevesty a ženícha). Tie moje svadobné nie sú žiadne špeciálne a vyzdobené, zastávam názor, že v jednodcuhosti je krása, a toho som sa snažila držať. Určite nie sú z takého materiálu ako by Vám ich ušili v niektorom svad. salóne, ale veď ich nebudete nosiť dennodenne, no nie? A mať vlastné svadobné šaty bol vždy môj sen a teraz sa mi už splnil x-) Ešte sa chystáme budúci týždeň na topánky a popolnočné šaty, tak dúfam, že aj tentokrát kúpime to čo máme v pláne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cucu - kde si si kupila satocky? My sa chystame do Polskeho Tesina (neviem, ako sa to pise).
Odpovedať
takze ja sa tu tiez pripajam, ked som sa vydavala - bola som si pozerat saty aj v Polsku, mam to z mojho rodiska na skok ;-) bola som pozriet v salonoch v Nowom Targu a su tam strasne mili a ochotni ludia. Saty sa tam pohybuju asi takto - cisto nove od 8.000,- - .... a ak uz boli raz pouzite, tak okolo 4.000,- a cim viac krat boli pouzite, tym je ta cena nizsia. Daju vam aj taku moznost, ze vam saty na svadbu usiju podla vasich predstav a potom kvazi akoze odkupia do salonu. Cize platite iba za pozicanie ako novych siat. Maju velky vyber naozaj krasnych siat, takze ak budete mat cestu okolo, oplati sa tam zbehnut a pozriet. No a nemaju problem pozicat saty aj na Slovensko. ;-)
Odpovedať
ahojte no my sme boli tento vikend v polsku chcela som topanky na nizkom opatku nic som nenasla ale milacikovi sme kupili oblek za 2200 a to je veeeeeelmi dobra kvalita a velmi dobre usite moja mama a sestra su krajcirky tak sme mali kriticku porotu tak sme aj tak dobre kupili a vybrali a kupili sme svetly aky sme nikde nenasli a k obleku bola aj vesta co tu v ba je malokedy dostali sme aj vizitku keby sa nieco stalo som veeeeelmi spokojna az na to ze tie topky pre mna neboli a spolocenske saty su tam od vymyslu sveta no nadherne niektore ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kviotecek - kde presne ste boli?
Odpovedať
Ajuška, ako sa volali tie salńy v Nowom Targu? A ako vyzerali tie šaty, ktoré boli raz použité? A Tie viackrát? Sestra má v septembri svadbu a to požičovné u nás je neúnosné. A platilo sa tam korunami alebo zlotymi. Baby a v tom Tešíne je to ako cenovo? A názov salónov? Dík
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kočky, naozaj mi niktorá neviete poradiť?
Odpovedať
nelly skus http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak si predstavte, v sobotu som si kupila svadobne saty v svadobnom salone v Polskom Tesine. Maju tam celkom fajn vyber za fajn ceny, velmi ochotna a mila mladucka predavacka. Ak by chcel niekto kontakt na ten salon, piste do IP.
Odpovedať
nelly tie saty vyzerali podla mna uplne v pohode. Na niektorych sice bolo vidno, ze uz boli pozicane, ale niektore vyzerali ako uplne nove. Neviem presne ako sa volal ten salon, ale bol v jednej ulicke, do ktorej sa slo z hlavneho namestia, takze ak by si sa tam opytala hocijakeho poliaka na SALON SLUBNY, tak by ta nasmerovali ;-) ja som si povodne chcela pozicat tam, ale nakoniec som sa rozhodla pre jeden salon v Puchove, tam som nasla cisto nove saty (+ uplne novy set - korunka, nahrdelnik, nausnice, nova pelerina z vtaka marabu, stola, zavoj 2x - no nemala som ani jeden, sponky na konci s perlickami, rukavicky, a ten pas, co sa dava pod saty na nohu - modry) - toto vsetko ma vyslo za 9.000,- a este ako darcek som od toho salona dostala zapekaciu hlinenu misu, takze ja som bola maximalne spokojna s tymto salonom :-)
Odpovedať
Ahoj baby! Neviete mi prosim niektora poradit, ako sa dostat autobusom do Tesina alebo Noveho Targu? Cez ktoru spolocnost, prepravcu? Kam sa oplati radsej ist, jedna sa mi hlavne o popolnocne saty a saty pre maminu...Dakujem!:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte holky, nakupování oblečení v obchodech v Polsku mohu jen doporučit. My tam už pravidelně několik let kupujeme obleky, loni jsme koupili miláčkovi oblek za nějakých 1.900 Kč, a to i s vestičkou, takže určitě nakupujte, ale jen v obchodech, ne na trhu!!! Jinak já si loni koupila šaty vínové s barvou šampaň, ale bohužel se mi zabarvily, takže jsem je reklamovala, ale reklamace proběhla bez problémů. Místo nich jsem si vybrala kostým trojkombinaci, takže jsem měla jak šaty na svatbu bratra, tak teď mám kostým. Přeji všem, ať dobře vyberete!!! ;-)
Odpovedať
bosorenka, chodia tam riadne autobusy (pisem,ako sa dostat do polskeho tesina), isto z cadce,ale o ktorej presne ti neviem povedat...No my sme zvykli chodit normalne vlakom do ceskeho tesina (pozri spoje na cp.sk) a potom peso na polske hranice. Neni to daleko, cca 10 minut peso.. Ci chodi bus priamo z BA,to neviem:(
Odpovedať
Caute, ja som sice saty z Polska nemala, ale urcite si ich tam kupovala Zuzka = zuzla2 kupovala vsetko aj doplnky, topanky, zavoj, skus jej poslat IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetkym buducmi nevestickam Moja rodina chodi nakupovat do Polska od kedy sa pamatam a vzdy sme nasli co sme chceli, vacsinou aj nad ocakavania (vzhlad a cena). My chodime najma do Krosna (nasi boli aj v Lodz-i). Krosno je asi 20 km od mesta Svidnik - nedaleko Bardejova. Chodime cez prechod Vysny Komarnik a potom asi 50km a ste tam. V Krosne sme kupili uz 5 svadobnych siat (2 sesternice a 3 kamosky) - ak nie viac. O oblekoch ani nehovorim (ocino si vzdy vyberie a 3 bratranci si ich tiez kupili tam ked sa zenili). Treba sa pytat kde su tie salony, maju ich vela, niektore su blizko centra ine skryte, ale ludia (domaci) o nich vedia, pripadne treba najst adresu na nete a potom sa uz len pytat. Ceny - presne sa opytam nasich, ale ja si myslim, ze sa tam da kupit lacnejsie a ak by nahodou cena bola aj rovnaka ako na Slovensku vyber je vacsinou lepsi. Treba chodit a hladat. Uricte nieco najdete. Kazdy ma ale iny vkus a to co sa paci jednej nemusi sa pacit inej, a zasa nemozeme porovnavat ceny v BA s cenami na vychode. V niektorych salonoch aj siju saty, treba sa opytat. Su velmi mili a VELMI si vazia zakaznikov. (moja skusenost). Poliaci su v mode velmi rychly, myslim tym, ze maju vsetko co je "in". Ja som bola s nakupmi v Polsku VZDY velmi spokojna - jednoznacne odporucam. Zuzanka11 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
baby nemate nahodou niektora fotku siat z polska?? ja by som chcela mat korzetove bez ramienok, napr nieco taketo : http://www.salonel.sk/katalog_td.php?... myslim strih siat maju tam aj take???
Odpovedať
Adka napisem ti do IP adresu, podobne som videla v jednom salone ;-) Len bez tych tmavych ozdob :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fajn, som rada v tych svadobnych salonoch v polsku, maju tam aj obleky, vesty, topanky, a tak vsetko???
Odpovedať
Profilova fotka
baby, napiste mi skusenosti so satami v polsku. tie obleky ste kupovali na trhu, alebo v obchodoch???
Odpovedať
Profilova fotka
??
Odpovedať
Profilova fotka
Saty sme jednoznacne kupovali v svadobnych salonoch, tam maju potom aj vsetky mozne doplnky (od hlavy az po paty). Obleky sa daju kupit aj na trhu aj v obchodoch. Zavisi aku cenu si ochotna zaplatit, aky kvalitny material. Kvalita na trhu sa da porovnat s kvalitou v obchodoch. Uz je len na tebe ci ten naj oblek pre mileho najdes v obchode alebo na trhu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ada21: ja zatiaľ nemám skúsenosti, ale videla som trojo šiat z poľska a boli perfektné, fakt pekné. kočky boli veľmi spokojné. všetko si kúpili tam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte:ja som bola teraz vo štvrtok v Krosne,chcela som spol.šaty ale na hrubšie ramienka, tak také nemali(ja som bola iba na trhu)ale korzetových majú dosť,cena tak 1800. Ale som veľmi prekvapená z výberom topánok rôzne modely, ktoré u nás stoja aj 2000 tam za 800, aj chlepčenské, fakt na topánky sa tam určite oplatí ísť... ale kúpila som si čiernu saténovú sukňu :-) teraz ich tam majú skoro v každom stánku
Odpovedať
Ahojte baby ja som z okolia hranic pri Polsku(oblast Nowy targ aj krakow Jablonka su fajn) a maju tam lacne saty aj pekne niektore ale nie vzdy najdes to co hladas.ceny sa daju dohodnut ak mate maminu ako ja :-D ,ja prave pozeram nejake v anglicku ale tu je to brutalne drahe a v niektorych pripadoch nic moc :-S
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?