Svadobné šaty z Nových Zámkov pre nižšiu nevestu

Profilova fotka
Ahojte. Svadbu budeme mať až 21.7.2012 no keďže mám výšku 153 cm a váhu 45 kg, už teraz mám "hysáky" či zoženiem svadobné šaty. Väčšinou, keď som videla aj na tejto stránke, mali nevesty s takýmto typom postavy jednoduché, rovné šaty no ja také nechcem. Chcela by som "normálne" šaty korzetový vrch s rozšírenou sukňou, s nejakou čipkou....Máte niekto problémy/skúsenosti s kúpou šiat na malú a útlu postavu? Ďakujem.
Odpovedať
@hanulienka ja mam 148 cm a saty som mala :-)
Odpovedať
Ja som tiež velmi nevyrástla,meriam 150cm a mala som korzetové šaty aj s kruhom...nie je problém teraz, bud ti ich v salone skrátia alebo si najdes sikovnu krajčírku..Ja som ich mala tiež upravované,dala som si ich iba podhnut,lebo neskor ich chcem predat..Tak vela stastia v hladaní tých správnych šiat :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@martinkalc Tvoje šaty boli fakt pekné. Hádam sa mi podarí niečo zohnať :-)
Odpovedať
Ahoj ja meriam len 148 cm, a budem mať korzetove šaty s vlečkov.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja sice priamo z NZ nie som ale mam tam svadbu a moja vyska je 158 a mam 43 kg cize saty mi krajcirka musela totalne zuzit a to je tam snurovacka ktoru mam nadoraz ale je velmi sikovna a kruh mi saty nadvihol cize mi ich len trosku podvihla ;-) svadbu mam o 27 dni tak potom si ich mozes kuk vo svadobnom albume :-p mam ich aj v pripravnom albume ale tam su bez kruhu,su vysivane,potiahnute krajkou, s vleckou a korzetove ale su kremove nie biele lebo v bielych som videla doslova desne 8-( nemusis sa vobec obavat sikovna baba v salone alebo sikovna krajcirka a kludne mozes mat svoje saty snov! x-)
Odpovedať
Ahoj ,meriam 156 sm ,a dala som si ušiť na mieru.na svadbe musíš byť nádherná Ty nie len šaty-musia ladiť s tebou,a vo väčšine salónoch sú síce pekne šaty ale nie sú Tvoje vysnívané..... Ušitie nových šiat -korzet a sukňa ma vyšlo do 300 eur.
Odpovedať
@hanulienka ďakujem pekne, budem ich predávat,len ich musím dat ešte vyčistit.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 potom mi napíš, že za koľko by si ich predala, poprípade by sme sa dohodli na čase, kedy by som si ich prišla vyskúšať lebo sú fakt prekrásne :) hoci ja by som chcela biele ale nie je to podmienka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tiez nie som z NZ ale z BA mam 155 cm a som stihla dost a saty v pohode :) zuzia mi ich aj skratia, ale ja budem mat 13cm opatky, nemusis sa bat saty zozenies :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hanulienka dakujem ti mam prvu zaujemkynu o satocky aj bez inzeratu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?