Svadobné šaty, veľkosť 46. Kde začať?

ahojte babenky, mam uplny stres mam totiz svadbu 2.9.2006 a ja neviem kde a ako zacat s vybavoanim siat, kupa topanok , ja som asi nemozna , neporadite mi kde si hladat saty ? potrebujem velkost 46 kedze mam dost velke prsia ale zase uzky driek a siroke boky . poradte mi prosim vas , neviem co skor...
Odpovedať
taninka zacni tym, ze si presondujes temu baculky a nevesty xxl ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
Profilova fotka
taninka, emjee ma uplnu pravdu, kazdy si skusa tu svoju velkost. V mojej velkosti Ti viem poreferovat, ale mozno by si sa len zbytocne nachodila. Viem, ze baculky si radili, kde maju take saty ako potrebujes, takze hlavu hore, neboj aj ja som mala z toho vsetkeho na zaciatku soky a vdaka tejto stranke si to teraz uzivam. Je tu vela perfektnych kociek, co Ti poradia a pomozu. Ak bude svadba vacsia, tak je prvorada sala. Potom fotograf, kameraman, DJ (ak nejakeho chces), saty (kedze je september lukrativny mesiac na svadby). A potom mas kooooooopec casu na vsetko ostatne. Tak drzim palceky a hlavne klud. A hod si do svojej registracie kde budes mat svadbu, ak vies, lebo kocky z Tvojho okolia Ti budu vediet poradit najviac.
Odpovedať
ahoj kubko, no salu nepotrebujem lebo mi budeme mat obrad len v kostole :-) no a neviete mi teda poradit kde je nejaky dobry svadobny salon ? v okoli BA / Pezinok, Malacky alebo Stupava ? idem si dnes pozriet topanky tak mi prosim drzte palceky. ahoooooooooooojte
Odpovedať
co sa tyka malaciek - obrat sa cez ip na daisyd - ma to tam prelozene a poziciava si odtial svadobne aj spolocenske v stupave poznam len mepos, ale neviem ako su na tom s velkymi velkostami, oslov ich mailom rovno zo stranky http://www.mojasvadba.sk/companies/co... pezinok nepoznam baby "xl and more" boli spokojne so salonom mercedes v galante a aj sophie v leviciach (odtial som mala saty aj ja)
Odpovedať
emjee dobre si mi poradila pozerala som tu stranku asi tam zajdem , myslis ze je lepsie cez tyzden alebo az cez vikend ?
Odpovedať
no nasla som este jeden salon pronuptia? nemate niekto s nim skusenosti ?
Odpovedať
V Stupave je salon Mepos oproti VUP. Su tam velmi mile tety. V Pezinku su tiez nejake salony, ale nepamatam si nazov. Ja som bola v salone v obchodnej pasazi v uplnom centre mesta. Ceny tam mali dost nizsie nez v Bratislave a vyber tiez nie najhorsi, aj ked mne islo skor o dlzku nez o sirku. Taninka, tiez mam svadbu v ten den co Ty. Ak Ti odpadaju starosti s hostinou, tak urcite vsetko pekne stihnes. A ak saty nezozenies, vzdy si ich mozes nechat usit.
Odpovedať
o pronuptii tu bolo strasne vela diskutovane http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?