Svadobné šaty v Poľsku

Ahojte baby, neviete mi poradiť, kde sa dajú lacno požičať, príp. kúpiť svadobné šaty v Poľsku. Ďakujem.
Odpovedať
nemáte žiadnu skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
preco v Polsku?? tam moc kvalitne veci nemaju...
Odpovedať
Profilova fotka
Měla jsem svatební šaty polské značky AGNES a byly kvalitní dost. Šijí i pro Německo. Asi hlavně záleží odkud pocházejí a kde jsou zakoupené.
Odpovedať
Profilova fotka
@razida http://www.suknieagnes.pl/suknie-slubne
Odpovedať
ja mám svadobné šaty z Poľska...z Krosna...Salón Erica.....a som veľmi spokojná.... majú skvelý výber :)
Odpovedať
Profilova fotka
A nemate niekto skusenost s kupovanim siat v polskom tesine alebo v inom mestev blizkosti ziliny?
Odpovedať
@suzi071 a kolko ta tam vysli satocky? ja som tam bola a tie co sa mi pacili cca 500...za tolko si dam usit aj u nas...
Odpovedať
@arianna8 500e aj so zavojom :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si predbezne pozerala saty a daju sa krasne kupit aj na Slovensku..
Odpovedať
Nesuhlasim s nazorom, ze v Pl nemaju kvalitne veci.. naopak si dovolim tvrdit, ze pravé polske oblecenie je velmi kvalitne.. Ja mam svadobne (povodna cena 1900 zlotych, co bolo cca 500 eur, no dohodli sme sa na 300 eur) aj popolnocne saty (180 eur) zo salonov v Nowom Targu a som velmi spokojna... obe Made in PL.. Bola aj moznost usitia siat, no zapacili sa mi jedny "z figuriny" a ked som si ich obliekla a zistila, ze su ako na mna, bolo rozhodnute.. nic netreba skracovat, zuzovat, akokolvek riesit.. uz sa tesim na ich premieru :-))) + svadobne topanky Witt za 50 eur (dany typ by na svk stal minimalne 70 eur, o satach nehovoriac..).. presla som 7 salonov na svk v mojom okoli, no v porovnani vykon/cena jednoznacne vitazi Pl..
Odpovedať
Ja som si dala ušiť v Krosne - salón Afrodyta. Kvôli mojej veľkosti som nemala na výber, keďže výber na SVK nad veľkosť 46 pozostával zo starých zažltnutých šiat. V Poľsku úžasný výber, ochotný personál, dokonca mi poradili podľa typu postavu, čo áno a čo nie. Cena trochu vyššia, za krátke šaty z čipky necelých 450e. Ale myslím, že šaty mojich snov za to stoja :-) jednoznačne odporúčam
Odpovedať
Profilova fotka
@majulka1203 Majuľka v Poľskom Tešíne je svadobný salón volá sa tuším Alicija a myslím, že tam môžeš kúpiť šaty hotové alebo ti ich ušijú. Treba sa tam ísť opýtať zo ZA to nie je moc ďaleko :) Ale ak ti môžem odporúčať tak vo Frýdku - Místku je výborná požičovňa šiat volá sa ADELAIDE moja konfekčná veľkosť je 46 - 48 a veru mala som si tam z čoho skúšať. Najviac mi však učarovali šaty, kt. boli veľkosťou asi 42 - 44 a pani majiteľka mi ich objednala v mojej veľkosti, podľa mojich mier. K šatám mi ušijú aj bolerká do sály a zateplené do kostola. Môžem si požičať ľubovoľný počet závojov (ak chcem dlhý do kostola, na fotenie, krátky do sály je to iba na mne), potom samozrejme aj dáždniky, bižu + spoločenské šaty s celou výbavou zdarma. Ak máš záujem napíš do správy ti dám viac info :))
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?