Svadobné šaty v Malackách? Poraďte kde

ahojte, mate niektora skusenosti zo zhananim svadobných šiat v Malackach? kde su pekne? a kde su dobre ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
vobec ziadne dani :) ale oproti vrablecovi ta nova polyfunkcna minibudova s kaviarnou a kozmetickou a vsetkym moznym ma salon a zvonku sa to tvari byt fajn treba zabehnut. a potom roky rokuce predpokladam overene oproti afk -stara drogeria z boku. ale ci to este funguje... netusim nebola som v tych koncinach ani nepamatam ale predpokladam ze ano. ma potom informuj ked obehas, ja mam este cas :-D
Odpovedať
dakujem za info. a vy uz mate tak dlho dopredu termin? pekneee. a co uz mate zariadene? musim to pobehat, urcite ti dam potom vediet ako to dopadlo. papaaa
Odpovedať
baby, aj ja sa pridavam, dajte vediet, ake su ceny a vyber siat, prip. velkosti, ci maju aj nad 40. Dikes.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak prosim pekne termin :) srandujem, uz mam fotografov, kamosa hudbu, miesto na hostinu, video asi nebudem chciet a saty entweder usit alebo salon. a ostatne mam v hlave :-) este ma stve matrika inak mam hadam vsetko dolezite okrem siat a obleku podchytene takze hadam bude veget potom :-) inak dani presne to iste som si myslela. dokedy mi uz pred 2 mesiacmi nevyfukli fotografa a dnes mi nevolal prevadzkar z toho podniku kde to chceme ze mali zaujem dalsi...
Odpovedať
Ahojte baby, salony v MA odporucam, jeden sa vola Sisi, nachadza sa blizsie pri zeleznicnej stanici a druhy, Veronika, oproti "obchodnemu domu AFK" cez cestu, tak na rohu bielej budovy s drogeriou a fotom, je tam i Zlatokov, kde si mozete zajednat obrucky, ak hladate tuto firmu. V Sisi maju modely aj napr. Herve, St. Patrik a pod, celkom siroky vyber...ja mam korzetove "se vsim vsudy" (vsetky doplnky) za 5200,-. Pre zenicha oblek poziciavaju za cca 1500-1900,-. Sestrenka ma z Veroniky, krasne, tie jej za cca 7000,- bez doplnkov. Vo Veronike maju teraz aj vypredaj, jednoduchsie svadobne aj za 800,- som videla. V oboch maju aj "vacsie" saty, takze ak mate aj vacsie velkosti, nebojte sa ich navstivit. Zamestnankyne sa javili docela v pohodke. Dalsi salon v blizkosti BA je v Stupave Mepos, tam som sice nebola, ale tiez to nevyzera zle, tito maju stranku a vo firmach je tiez.
Odpovedať
Tak nakoniec mam saty Herve za 5000,- vacsine ludi sa pacili tie viac, nez tie povodne moje, ja neviem, snad to bude to prave... :-N
Odpovedať
ahojte dievcata, som z bratislavy, ale tym, ze mame vela rodiny, znamych kade tade po slovensku, tak aj veci na svadbu mam z roznych kutov SR. na zahori mame vela kamaratov a chalupu. a hlavne mam odtial zenicha. preto som bola pozerat aj saty v malackach. svadobne saty som si vybrala sice v bratislave, ale pre druzicky, svad.mamu, kamaratky a doplnky budem mat zo salonu veronika v malackach (oproti obchodnemu domu afk) pytate sa na ceny. v malackach su bezkonkurencne v salone veronika. ako som uz napisala bola som po celej ba - vo velkych renomovanych salonoch, ale aj v mensich, v cechach, trnave, konzultovala som to aj s kockami z martina. pozicovne siat z ba ma stoji 14.500,- (ale stoja za to) viem, ze v ma je to od 8.000 cca do 12.000,- Sk. zavoj napriklad stoji pozicovne v ba 1.200,- v ma 350,- a ked mas z tejto pozicovne aj saty tak zavoj je za 150. smiesna suma. korunka v ba 800,- vyssie, opat v ma cca 350,- ak nemas od nich saty, ak mas saty 150,-Sk. kosicky pre druzicky su tiez v ba drahe tu u veroniky normalna cena 150,- za jeden. popolnocne saty v nicole 3.000,- su krasne, ale nie kazdemu sadnu, v salone veronika 1.200 - 1.500,- Sk, ale pozor aj s kabelkou stolou, upravou a pod. pani majitelka salonu je velmi prijemna, distingvovana dama, pristupuje ku kazdemu individualne. a tiez som postahovala dievcata z ba, liptova, martina, malaciek k nej a kazda si vybrala. a to kazda ma inu velkost od XS az po velkost 46, iny vek od 20 do 55 a kazda ma iny vkus. takze vymyslali. v salone veronika v malackach sa nam osvedcili aj svojou flexibilitou.
Odpovedať
Dani, podla mna v Malackach nie, takze skus ist pozriet do salonov v BA. Je tu vacsi vyber. Alebo do Pezinka. Ja ked som vyberala saty, bola som pozriet aj v Malackach, ale nevybrala som si nic.
Odpovedať
ahojte, ja so salonom veronika v malackach mam len tu najlepsiu skusenost, obliekla som tam uz 3 sesternice s celymi rodinami na ich svadbu, ale aj na moju a na dalsiu idem zasa len tam.je to super salon.fakt odporucam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala say z Veroniky, pozri si moj album. Boli super. Naozaj som bola velmi spokojna. le krasne saty maju aj v SISI, tam je aj mila pani predavacka, ale fakt mila. Vo Veronike take mile neboli, ved si precitas v mojom albume, ak si ho pozries. Ceny v pohode. Ak si z Malaciek, tak sa ti oplati si odtialto zobrat saty, aj kvoli vrateniu, mne vyhovovalo, ze som nemusela v pondelok letiet zo satami do BA. ALebo inde. Bolo to poruke. A myslim si, ze je to vyhoda. Ako chces. A bola som aj v BA pozerat, Nicol a tak, ale nevybrala som si tam. PAPA Inak velmi pekne salony opisala Daisyd :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivi mne sa mila nezdala, isla som hore na kozmetiku, mala som chvilu navyse. ok verim ze som bola odlicena to sa citim jak take strasidilko a nesla som hned skusat a nemala som ani cas... a pretoze mam presnu predstavu tak som tam len vbehla a tety sa spytala ze nechcem moc otravovat, ale ze by si sa naslo neico take ako hladam s rukavmi a jednoduche a tak, ze ci take vobec maju. a pozerala na mna aj s tymi co ich tam mala usadene v tom kresle jak na mimozemstana, div ze som sa im ospravedlnit nemala ze som ich prerusila v rozhovore... nemala som dobry dojem, ale absolutne nie. asi pojdem oproti afk pozriet ked to tu tak ospevujete :) ale inak uz roky su tam, takze asi zaruka kvality a skusenosti. ale aj tak asi budem musiet dat sit. pretoze to co chcem /a mam v albume/ je podla vsetkeho nie az tak tradicne, paradoxne kedze tie saty nie su nijako komplikovane ani nic. a zatial jediny salon /pretoze krajcirke by som sa bala/ ktory som nasla ze sije je v trnave, nemame nieco blizsie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj divoska, skus sa opytat vo Veronike, teda oproti AFK, ci by ti ich nedali usit, urcite to nebude extra lasne, ale mojej sesternici usili, bolo to vsak 6 rokov dozadu. Tak neviem.Skoda, ze nemam cislo na pani krajcirku, co so mnou lezala v nemocnici, ona je super, ale nemam kontakt :-S . V SISI su inak dve pani. Jedna z nich nie je moc mila, ale ta druha je v pohode, asi si nemala stastie. Mne sa zase nepacil pristup vo Veronike. ALe to mi spominalo viac dievcat, ze tam ta, je prijemna ako...to je fuk. Myslim si, ze take saty ako chces zozenies, pretoze mas este dost casu ;-) Ahoj a drz sa!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ivi dik. jo skusim sa spytat lebo chodit na x skusok do trnavy sa mi nechce.. ale zase vraj aj oblek by tam zvladli a ten asi budem musiet davat drahemu robit tak ci tak, pretoze je chudy a vysoky a nielen predlzene rukavy ale aj nohavice a vsetko mu je bud male alebo velke alebo kratke. co mu je dobre na dlzku to mu je maxivelke, co mu je dobre co sa tyka velkosti je mu zas kratke... takze by sme to mali jednym vrzom. bude este zabava :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ti zase odporucam a uuuplne vazne v Holici robia svadobne a teda aj ine obleky, za perfektnu cenu a dokonale...Pozri na moj album, ten moj zenich, no zjedla by som ho. Naozaj skvely oblek aj s vestou ho vysiel 4000SK. A to sa opláti. Oni robia inak saty aj pre Miss. Akurat si neviem spomenut ako sa to vola, ja to vsak zistim, keby si mala zaujem. Je to dost zname. PA
Odpovedať
Profilova fotka
ivi pozeram naozaj ho ma paradny. nerob si nejake extra velke starosti ale ked si spomenies budem rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
volala som s drahym a povedal nadsene, ze sa to vola BUNO Holic, ze sa tam oplati cestovat, ze su super. Ale nie su na internete a nemam telef. kontakt. Su inak na hlavnej ceste, tak to neminies, ked tam pojdes. A napadlo ma, ze si to idem napisat do albumu.
Odpovedať
Profilova fotka
parada, neva bud nejako zistim alebo najdem ;-) dik
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by si chcela, tak bimba pise, ze pozna salon 60 km od BA, kde siju svadobne saty. :-) Mozno to vyriesi tvoj problem so satami. Budes v nich krasna, som si ista. Vybrala si si krasne. Skus jej napisat IP.
Odpovedať
ja som videla v ba odbocka doprava z laurinskej je obchod s odevami a aj svadobne saty tam su vo vyklade a maju tam napisane na vyklade, ze aj siju, tak treba skusit tam snad
Odpovedať
salony v Ma - ono je to tak, jedna si nic nevyberie v MA a vyberie si v Stupave, ci BA, druha opacne a tretia si vyberie niekde v tramtarii, o tom je zbytocne sa bavit, kto si kde vybral. Tak isto na niekoho su v jednom salone mile, v druhom nie. Ked precitate temy o valentine alebo nicol, najdete tak isto rozne skusenosti, je to tazko, predavacky mozu mat zly den, alebo jednoducho zakaznik im nesadne - neprofesionalky to daju najavo, tam je tiez vela faktorov, takze skoda reci. Jedno je iste, treba ist, vidiet a skusit. Nazbierat svoje vlastne skusenosti, a to je cele.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
ahojte, chcela by som oživiť túto tému a poprosiť vás o názor - myslíte si, že je v MA ešte priestor na otvorenie nového svadobného salónu s kvalitnou značkou šiat a komplet ponukou /doplnky, výzdoba.../. Ďakujem pekne za názory a postrehy, veľmi mi pomôžete :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
chcela by sommm sa spitat kolko stoja v malackach u veroniky v svadobnom salone saty svadobne na pozicanie aby som vedela potrebujem to vedet dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte,byvam na zahori,neviete mi poradit kde poziciavaju saty za rozumnu cenu....dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som z okolia Pezinka a šaty mám zo Stupavy zo salónu Mepos, ktorý tu bol spomínaný a môžem odporučiť. Aj ceny aj výber, poradili veľmi dobre. Som maximálne spokojná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?