Svadobné šaty Ukrajina - máte skúsenosti?

Ahojte, chcela by som sa vás spýtať či by ste mi odporúčali ísť kúpiť šaty na UK. Či to nebude len strata času. A ak áno tak kde presne. Vopred dakujem ;-)
Odpovedať
Ahoj,v utorok sme sa s mamkou vydali uplne prvykrat na UK autobusom.Podobne som zvažovala ci áno alebo nie na základe komentárov. Neľutujem.Na základe odporúčani z tejto stránky sme šli do salónu Orchidea, kde som si vybrala aj svoje saty 😀Cuduj sa svete boli to úplne iné ako som chcela 😉Ale bol to pocit toto sú tie pravé.Pani bola neskutočne zlata úplne iná ako u nás v salónoch ani neviem koľko siat som skusala😆taktiež je tam salón Roxana alebo tak nejako.Povies cenu a oni ti bez problémov vyberajú saty.Oni sú aj radi keď im povieš po akú sumu chceš ísť.
Odpovedať
Boli sme v Uzhorode😊kľudne sa pýtaj.Pokial viem odpoviem 😉.Este mam aj kruh a zavoj, ktorý ladí k šatám. Sama pani s tým pomohla,ani som sa nato pýtať nemusela.Je to obrovská pomoc, lebo potom nemusíš chodiť a hľadať veci osobitne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam saty z Bogynie, z Uzhorodu, pozri v albume. Maju tam dobry vyber, zakaznicky servis na 100 bodov, ja som si svoje saty donavrhovala a nebol problem pridat zmeny, ktore som chcela. Co nemozem povedat o Salone Orchidea, saty tam boli drahsie, moje bez zmien stali o 100 eur viac. Pani bola uponahlada, so satami ma skrabala, co ich tak rychlo do mna navliekala. Ked som odchadzala, vypytala si 2 eur za skusanie siat, isla som odtial maximalne znechutena. Ja som necakala, ze nieco najdem, ale nelutujem, saty usite na mieru v uzasnej kvalite, za cenu pozicovneho na sk.
Odpovedať
Rozhodne to nebude strata času! Ja som si práve pred dvoma týždňami kúpila, práve sa upravujú a vo štvrtok idem po nich :) 350€ - šaty s komplet úpravou, závoj, spodnička a podväzok :) Foto mám v albume :) Bola som v Slemenciach u Oxanky, perfektná žena, mala tam neskutočné množstvo šiat :)
Odpovedať
Profilova fotka
UK je Veľká Británia ;-) UA - Ukrajina, uz som sa zlakla ze ste isli tak daleko :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?