Svadobné šaty. Tipy na eshopy s dobrými skúsenosťami?

Ahojte nevesty :) Mam taky problem .Najradsej mam kamenne obchody niekde v meste ale ceny v niektorych internetoych eshopoch su naozaj zaujimave. Chapem , ze normalne obchody si musia na seba zarobit a tak maju veci drahsie ale predsa su rozhodujuce aj peniaze. TaK by som sa Vas chcela spytat , ak je to dovolene pravidlami fora , dat nejake tipy na eshopy s , kt. mate naozaj dobre skusenosti. zabka22 :)
Odpovedať
ahoj, skús na mimibazar a vyber si niektorú, ktorá je overená predajkyňa. Každá má na stránke svoje hodnotenia. Ja som už veľa vecí tam kupovala a som bola vždy spokojná. :-)
Odpovedať
Ja som narazila na nejaku stranku kde davaju tipy na nakupy a boli tam aj nejake svadobne saty.Myslim , ze ta stranka bola hotponuky (bodka) sk a z tej stranky ma prehodilo na nejaku anglicku alebo americku.Saty tam stoja okolo 150 dolarov vacsinou . A este ak je objednavka nad 800 dolarov , tak posielaju zadarmo.Neviem , mate niekto skusenosti s touto strankou ? Objednaval uz niekto z tade?Viete mi najst nejake hodnotenie ak existuje ? Z USA som este neobjednavala a pravdu povediac ani neviem ako to presne funguje:) Dakujem za kazdu odpoved.
Odpovedať
@zabka222 neviem či by som tak riskovala a kupovala si šaty z USA. Čo ak ti nebudú sedieť, alebo sa ti nebudú až tak páčiť ako na obrázku. Veľa šiat sa mi na obrázkoch páči, ale v skutočnosti bieda. Ešte radšej nad tým porozmýšľaj. Aký tip šiat sa ti páči?
Odpovedať
Ahoj, skus e-saty.sk, maju aj predajnu v Stupave. Ceny vynikajuce, pristup a moznosti este lepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@lieenocka ahoj, bola si tam skusat saty? mas nejake skusenosti s nimi? velmi ma tento eshop zaujal. za upravu siat treba doplacat?
Odpovedať
@ninocka84 ahoj, ano, bola som tam skusat, aj som si dokonca vybrala a kupili sme ich. Mne osobne zarucili bezplatnu upravu, aj ked su uz moje vlastne, ak schudnem, alebo priberiem. A naozaj su prijemni, mili, pomozu vo vsetkom co treba. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ninocka84 Ahoj! Tiež mám veľmi dobré skúsenosti s touto predajňou v Stupave. Ja som tam bola osobne 2krat, vyskúšala som si veľa šiat, vždy bol personál veľmi milý a ochotný. Majú tam krásny výber, rôzne druhy (inde mi pripadali takmer všetky šaty, také na jedno kopyto :-) ) a tu som bola naozaj spokojná s výberom. Tiež som si tam vybrala a kúpila šaty - už ich mám doma, ešte pred svadbou ich tam pôjdem dať upraviť a tiež mám sľúbenú úpravu bez akýchkoľvek doplatkov. Naozaj to môžem len odporučiť, od nich by som nemala problém objednať aj cez internet, kebyže bývam ďalej od Stupavy. Príjemný prístup, rýchle jednanie, veľký výber a dobré ceny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lieenocka @nikuska265 super baby vdaka. v sobotu poskusam na veltrhu a potom pojdem tam ked si daco najdem :) uvidim co mi sadne vyberiem si na nete a potom pojdem tam . maju tam fakt super ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pocula co tak od nas s ke zvyknu chodit aj na ukrajinu vraj tam velmi lacno nakupia a tu in saty vedia aj opravit ak by boli vecsie .... jedna znama tam bola a nakupila si svadbone saty a psolocenske saty a vyslo ju to 10 000 sk este ked boli slovenske peniaze
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, viete mi dat kontakt kde v Stupave je obchod so svad. satami? aka je tam cena za kupu siat? vdaka za info.
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora84 Svadobný salón WEDA Stupava: cena do 300 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@ninocka84 ak ideš teraz na výstavu do incheby , tak ich tam nájdeš.Viem, že tam budú mať stánok na výstave, takže sa môžeš rovno aj tam pokukať. Naozaj odporúčam. veľa šťastia pri výbere šiat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dajú sa aj na veltrhu vyskusat ich saty, stanok 74, aleze sa treba objednat lebo maju vela zaujemkyn. Ja som sa uz objednala na piatok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 dik uz som sa objednala aj na sobotu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?