Svadobné šaty. Tiež ste pre ne obehali viac požičovní?

Ahojte všetci! Cca za 10 mesiacov sa idem vydávať, takže pohoda, ale tak už sa začínam obzerať po šatičkách - dnes som bola u nás v požičovni - bývam v malom meste, takže je len jedna, bola som tam s mamou a kamoškou, ktorá bude aj môj svedok - no žiadne šaty sa mi nepáčili. Teda jedny sa mi páčili, aj na mne sedeli, ale išli zle skrátiť, ja som malej postavy, treba skracovať, jedny boli úplne fantastické, očarili ma, ale boli pre väčšie poprsie, ja mám prsia číslo 1, takže smola, nič. :-( Len jedny jediné mi sadli, že sa aj dajú skrátiť, nie sú ošklivé, ale že by ma nejako ohúrili, tak ani náhodou. Sú také tuctové, nezaujímavé. Tak som sa rozhodla, že si ešte obehám nejaké požičovne v okolí. A mama hneď, že určite hľadám šaty aké ani neexistujú, som prieberčivá... Naozaj som jedna z mála, čo obeháva veľa požičovní, alebo ste obahávali aj vy?
Odpovedať
Ahoj sfet. urcite by som na tvojom mieste isla za satami niekam inam. Vravis ze nic s ti tam nejako extra nepacilo tak preco by si mala mat na sebe saty ktore ani velmi nechces ? ved vo vacsich mestach je aj vasci vyber salonov a urcite aj siat bude dost :) a ci budes jedna z mala co obehava vela pozicovni tak to neviem ale urcite kazda zena chce mat na sebe vysnene satky ktore jej krasne padnu takze predpokladam ze aj za nimi ide :) minimalne ja prejdem kazdu pozicovnu na ktoru v Ke natrafim ;-)
Odpovedať
sfet...urcite si skoc este do nejakej inej pozicovne....a hlavne..niekedy je dobre nechat vsetkych doma..a ist si sama skusat saty. Privela ludi..privela nazorov....dolezite je aby sa tie saty tebe pacili a aby si sa v nich citila dobre a krasna ako to ma byt. Na druhej strane...ked uz clovek moc zacne vymyslat...ze chodi do milion pozicovni...len ti z toho zacne sibat..lebo siat je uz teraz neurekom...a clovek nevie z coho si vybrat. Ja som si svoje saty uz zakupila...a aj ked si myslim...ze su prave orechove...:-) stale este kukam po inych...to je normalka....:-) dnes uz je taky vyber...ze sa clovek tazko rozhoduje...
Odpovedať
No, ja som bola asi trochu zvlastny pripad.. :-D Ja som sla do jedneho salonu, vyskusala prve saty a tie si aj vybrala..ale boli to moje vysnivane, takze o to lepsie.. :-D Ja som totiz ten typ, ze mi nieco musi hned padnut do oka, pokial o niecom nie som presvedcena, tak radsej ani neskusam..:-) Ale ak sa ti zatial ziadne saty nepacili, rozhodne hladaj dalej, svadobny den stoji za to, aby si si citila nadherne..;-)
Odpovedať
sfet, aj ja som obehávala ako kométa všetky možné požičovne :-D , bola som asi v štyroch. a nakoniec som našla v Nicole.
Odpovedať
Sfet, určite si tieto prípravy uži a ak máš dostatok času, tak ich obehaj viac a dopraj si popromenádovať sa v tých krásnych šatičách kým sa rozhodneš kde necháš peniažky... ja síce vodu kážem a víno pijem :-D lebo som si vybrala hneď v prvom salóne, ale zase bola to láska na prvý pohľad a vtedy nie je o čom... takže choď a nenechaj sa odhovoriť lebo to bude v tebe potom stále driemať... ;-)
Odpovedať
sfet - aj mama si kupi nohavice/bluzku hned v prvom obchode aj ked sa jej moc nepacia? nic si z toho nerob, popozeraj na nete nejake salony a ich saty, urob si predstavu, co presne chces. ak sa smiem spytat, kolko mas cm? ja som s mojou vyskou 158 cm nemala problem najst aj saty, ktore sa skracovat nemuseli. ale je pravda, ze som obehla nie jednu pozicovnu ;-) takze veselo skusaj, ved takuto prilezitost uz mat mozno nebudes, tak si to vychutnaj. a odporucam - bez mamy, len s ochotnou kamoskou ;-)
Odpovedať
Ahoj Sfet, ja si určite tiež obídem viacej požičovní a budem porovnávať. Možno niekde natrafím na tie pravé a bude to láska na prvý pohlad. Ako povedala Luciferova, zoberiem si aj ja asi sestru ale mamu asi nie, tá má úplne iný vkus ako ja. Držímm palce, aj mňa to čaká...
Odpovedať
Ďakujem Vam velmi pekne za povzbudenia, lebo mne sa tie šaty v tej požičovni fakt veľm nepáčili. Luciferova - ja meriam 155 cm, s opätkami to bude asi tak 163 cm a zatiaľ som nenašla šaty, ktoré by sa nemuseli skracovať. No, my malé to máme komplikované. Tiež mám problémiky aj s tým, že mám malé prsia a väčšina korzetov vyzerá na mne trochu čudne. Šaty ušiíté na mieru by ma stáli strašne veľa, to sa mi zdá zbytočné a potom starosti s predajom, už som skúšala aj tu v bazáre, ale tak ešte pochodím a snáď nájdem tie svoje.
Odpovedať
Profilova fotka
sfet, ja som na tom obdobne, len mne sa už podarilo nájsť ;-) (nie síce tie, čo mám v albume, ale moje na stránke salonu nemajú fotografiu :-( ), ale aj tieto mi výborne sadli. My sme sa s priateľom zas nevedeli dohodnúť na termíne svadby, ale už aj to sme vyriešili ;-) . Ja som pobehala v priebehu týchto 2 týždňov Bratislavu a môžem povedať, že výber je pekný. Len tie ceny sem-tam "ovplyvnia stuhnutie pier". Keď však beháš, nájdeš salóny aj s dobrými cenami a krásnymi šatami :-) .
Odpovedať
ahojte holky. ja na svoju svadbu som obisla asi 26 pozicovni a nie len v prahe, taktiez v plzni a na kade-tade na morave. mala som problem som velkost 42-44 a vyska 156. takze som si uzivala. maloktore saty mali take, ze sa nemuseli kracovat, resp, ze sa skratit dali. no kazdopadne sa to krasne zvladlo a mala som saty, ktore sa mojmu muzikovi fakt pacili ;-). no kamoska sa vydavala minuly mesiac a s nou som obehala nieco cez 60 salonov. ona zase mala problem ten ze je velkost tak 54 a bola tehu v 5 mesiaci, takze to brusko ju este nafuklo. no a vsade sme dopadli, tak ze tehotenske saticky vo velkych velkostiach nemali vobec, ale uplne vobec. snazili sa vzdy len nanutit saty o velost vecsie, resp. dve a tie by sa len trochu upravili. no ale to stale vyzeralo divne - ako vrece. takze nakoniec si ich nechavala usit. vravi sa, ze staci mrknut do par pozicovni a clovek si vyberie svoje to nie je pravda. ono stci zajst do 1-2 a hned zistite ake strihy vam idu a ake nie. a potom navsteva dalsich je len o tom, ze hladate idealne a kym ich nenajdete, tak hladajte dalej, urcite niekde budu ;-).
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
ahojte...ja som mala jasno odklial budem mať šaty a aj tak bolo. sice som v salóne strávila s kamoškami hodinu a pol ale šatky som vybrala. Sadli mi uplne ako druhá koža a iné som nechcela. bola som z toho prezliekania a skúšania taká unavená, že len predstava toho že by som to mala absolvovať ešte minimálne raz bola pre mňa hrozná. a o.i. šatky mi padli na prvý raz tak som nechcela vymýšlať. zo skúseností kamošiek viem, že aj keď obehali viac požičovní, tak sa väčšinou vrátili k prvým šatám, ktoré si vybrali...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?