Svadobné šaty so stránky jjshouse

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradiť so svadobnými šatami, veľmi sa mi páčia šaty na stránke jjshouse, ale bojím sa ich objednať, keď neviem aká je to stránka, ako šijú... Máte niekto skúsenosť s touto stránkou a šatami od nich? Ďakujem veľmi pekne za reakcie :-D
Odpovedať
@luckaa214 AHoj. Ja som si objednala šaty odtiaľ. Podľa mňa sú super, sú kvalitne ušité a sadli mi ako uliate. Len problém je v tom, že som sa "zamilovala" do iných a teraz tie predošlé predávam a objednávam nové. Nebojím sa už objednať odtiaľ, naozaj sú tie šaty kvalitné.
Odpovedať
Profilova fotka
baby tam su jake lacne saty! dik za tip, ak nieco objednate dajte vediet :-)
Odpovedať
baby a ste sa nebali,ze vam nebude sediet velkost....aj ja si chcem kupit saty ale chcel aby som ich najprv vyskusat...
Odpovedať
ba.ba a kde mas foto tych saticiek co predavas....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Aj ja mam odtial saty a som spokojna :-) vynikajuca cena a pekne usite, posielas tam svoje miery,takze su site na mieru. Moj drahy ma meral stavbarskym metrom !! a su mi dobre :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@lucyz87 a @ba.ba Prosim dievcata, , nevysvetlili by ste mi, ako to prebiehalo s platenim cla. Ja som im tam pisala (do jjshouse), oni mi dokonca napisali, ze by boli ochotni mi tie saty ozacit nizsou cenou, aby som nemala problem, ale potrebujem vediet, ako to na colnici funguje. Z akych sum sa plati ake clo. Snazila som sa to hladat na nete, ale nejako som sa k tomu nedostala. Vopred dakujem za akukolvek odpoved.
Odpovedať
Ja ano len aby som videla ake prídu. Su určite pekné ale aj kvalita zodpovedá cene. Volany su krive, zosite vseliak aj presite. Je to presne ako ked si niekto kupuje oblečenie u činanov nečaká že je to super ušite ani že to nesmrdí ani ze sa to nerozpadá. Radsej si treba najst salon s lacnejsimi satami. A inak aby ste nezabudli na dovoze si priratat: cenu dopravy, cenu cla a aj dane co je cca 30% k cene siat aj s cenou z dopravy dokladujete vypis z internet bankingu.
Odpovedať
Profilova fotka
@luciag1982 nehnevaj sa,ale citam tento tvoj prispevok uz v 4.diskusii a neda mi nenapisat ti.je mnoho neviest,ktore nemaju peniazky na drahe saty zo salonu,ktore malo mnoho neviest.pred tebou a samotne su uz dotrhane,pofarbene alebo inak znicene a nehovorim o cenach... radsej sa uspokoja aj s krivsimi satami (mnohokrat si to baby ani nevsimnu od radosti),ale za zlomkovu cenu.
Odpovedať
pretoze tych tem bolo viac tak aby buduce nevesty vedeli ze nie je vsetko zlato co sa blisti. Ako som pisala ze nie su skarede ale su nekvalitne a s tym treba ratat. A jednoznacne treba ratat s cenou dopravy a s cenou cla a dane a to dokladovat do IB takze az tak sa to v globale vobec neoplati. Mam osobnu skusenost aj odstatie si na colnici.
Odpovedať
Ja som si odtial saty objednala. Su velmi pekne. Foto este nedam, az po svadbe. Ale som spokojna. Co sa tyka ceny: 1. Cena nie je konecna - treba pripocitat postovne a dost vysoke balne (ake som necakala) zistite to, ked si date tovar do kosika a idete na Check-out. Mozete kludne urobit objednavku, ak ju do 5 dni nezaplatite, automaticky sa zrusi. Po 2 dnoch od zaslania nezaplatenej objednavky dostanete 5 dolarov zlavovy kupon, ktory vam poslu ako motivaciu to zaplatit. 2. Budete platit clo (12%) a DPH(20%) - to tiez dost navysi cenu. 3. Precli vam to DHL, ale im musite poslat vsetky dokumenty (vypis z uctu, za kolko ste tie saty kupili, kopiu obcianskeho - sken, splnomocnenie, ze to mozu za vas preclit) Ak im tie dokumenty neposlete do 12 dni, saty sa vratia do krajiny povodu. Proces preclievania trval po odoslani dokumentov cca 4 dni, ale varovali, ze to mozu byt aj 2 tyzdne. Musite presne popisat, co je v skatuli.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ja som si tam vybrala závoj s postovnym vychadza okolo tych 50e, aj pri takejto nizsej sume su take opletacky s clom a posielaním dokumentov? :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?