Svadobné šaty- šitie šiat Martin a okolie, po prípade Žilina

Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či by ste mi vedeli poradiť nejakú dobrú krajčírku buď v Martine a okolí, po prípade v Žiline na ušitie svadobných šiat? Nemám totiž konfekčnú veľkosť, som dosť nízka a potrebujem zakryť nejaké nedostatky, preto si chcem dať radšej šaty ušiť. Prosím poraďte mi, veľmi by mi to pomohlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@stasticko125 pekný deň. Ak máte záujem o krátke svadobné šaty neváhajte resp kombináciu body s dlhou tylovou/ saténovou sukňou, radi Vám ich ušijeme na mieru podľa predstáv 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@stasticko125 ušijeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry deň, v nasom salone si saty mozte vyskusat a usijeme vam za dobu 2 mesiacov vo vasej velkosti, su mozne aj mensie zmeny na satach. Ceny ako za pozicanie od 380€.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den Ak by ste mali zaujem o sitie siat kludne piste 😊
Odpovedať
Ušijem Vám akékoľve svadobné šaty som z NO pozrite si aj recenzie na Fb
Odpovedať
Moja kozmetička si chodí dávať upravovať šaty krajčirke v Strojári, teoreticky by mala aj šiť. Mne šila spoločenské šaty Dyona z Ružomberka- odmeriaš sa a ona Ti ich ušije. Ak sú drahšie tak sa dá prísť aj na skúšku.A na Bystričke je salón kde upravia objednané šaty podľa teba- švagriná sa vydávala vo vysokom štádiu tehotenstva a tak objednané šaty upravili podľa nej.Myslím, že niektoré modely aj priamo šijú.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Ti moju kamarátku- pozri si na FB: ateliér éclair :) Bola som veľmi spokojná, nakoľko mi šila šaty na bratovu svadbu a ide mi šiť aj svadobné :) Presne Ti povie, čo a ako, kde treba zakryť, kde vyzdvihnúť isté prednosti a akým spôsobom sa to dá urobiť :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?