Svadobné šaty s vlečkou. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, Chcem sa spytat ake mate skusenosti so satami s vleckou? Mam vybrane jedny, su super, vlecka sa vypina hore. Pocula som vsak, ze taketo saty byvaju tazke. Ked som ich skusala, zdali sa mi v pohode.
Odpovedať
1
2
5
Ja som tiež zvedavá, lebo aj ja mám takú menšiu vlečku. Kamoška mala tiež a nesťažovala sa. Záleží akú máš veľkú. :-) Tie sú ťažšie. Ale budeme musieť vydržať, no nie? :-D
Odpovedať
já měla spíš kratší vlečku, ale bylo to naprosto v pohodě. Vypadalo to hezky a na večer jsem si ji pozdvázala, takže jsem o ní vůbec nevěděla. A šaty těžké nebyly. :-)
Odpovedať
já měla hodně dlouhou vlečku model Portico z La Sposy ... a bylo vše v pohodě ... šaty vůbec nebyly těžké ... byla jsem v nich celý den a noc :-) ... :-) vlečka se přimínala na knoflíček v zadu na zapínání :-) ... byla jsem 100% spokojená :-) rozhodně bych se toho nebála ...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam vybrane saty z kosickeho salonu Bonnet. su z kolekcie St. Patrick. Vlecka ma asi 2 metre, ale oproti ostatym satam co som skusala sa mi nezdaju byt tazsie...
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... ;-)
Odpovedať
Ja mam zfidorka tiez odtial saty a s dlhou vleckou, ale tak nejako to prezijeme. Ona sa prvykrat nezda taka tazka, ked si ale v salone. Kamoska sa vydavala minuly rok, hovorila, ze ked dala dole saty pred redovym, ze akoby z nej opadlo desat kil...snad to vydrzime...ja sa na tu dlhuuu vlecku tesim ;-)
Odpovedať
musime vydrzet, dyt uz si saty s vleckou asi nikdy neoblecem. ja ani nepremyslim nad tim, ze bych se po pulnoci prevlekla do jinych... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez nechcem prezliekat... dufam ze v nich vydrzim az do rana :-) na predoslych diskusiach som citala o upevneni vlecky, ta moja je na gombiky, vraj sa niekedy gombiky odtrhnu, takze do kabelky pribalime siticko :-)
Odpovedať
kamoške sa tiež odtrhol gombík pri tancovaní a vyriešili to zicherkou. Hlavne, že to držalo až do rána. :-D
Odpovedať
ja som povodne nechcela saty s vleckou, aby neboli velmi tazke....nakoniec som si to ale rozmyslela, lebo kedy inokedy by som si obliekla saty s vleckou ked nie na svadbu? Vyzera to krasne na fotkach a aj pri vstupe do kostola. Ja som mala taku kratsiu vlecku, ktora sa vypinala vzadu na gombik. Vobec to nebolo tazke a dalo sa s tym krasne tancovat...takze odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, měla jsem vlečku dlouhou 2,5m a tato už nešla přidělat na knoflík, nebylo by to hezké a navíc by to bylo hodně těžké a asi by se vytrhl, tak jsem ke korzetu měla půjčenou sukni na převlečení s téměř stejného materiálu, jen chyběla krajka a bylo to super
Odpovedať
broucek, to si si vymyslela dobre. Ano zfidorka, ako vravis,je to na gombik, ale kedy budeme mat prilezitost obliect si take krasne saty s vleckou? To mi povedala aj majitelka salonu a prave pre tuto vlecku som menila salon a saty... ;-) Zajtra mi ich idu upravit na postavu a buduci tyzden budu uz visiet v izbicke...Zacinam mat tremu :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
janka, držím palce, aby všetko dobre dopadlo...neboj, bude to krásny deň ;-)
Odpovedať
aj ja sa pripájam k nika.r. :-) Tiež želám veľa šťastia avšetko ostatné.... :-) Tiež som zo začiatku nechcela vlečku, ale mala ju kamoška a vôbec to nevyzeralo zle, keď to bolo vypnuté. Tak som sa rozhodla aj ja.
Odpovedať
aj ja sa pripájam k nika.r. :-) Tiež želám veľa šťastia a všetko ostatné.... :-) Tiež som zo začiatku nechcela vlečku, ale mala ju kamoška a vôbec to nevyzeralo zle, keď to bolo vypnuté. Tak som sa rozhodla aj ja.
Odpovedať
Nika, ahooooj, dnes som akurat na teba myslela, ze asi ako sa mas...Dakujem, dufam, ze to dopadne dobre, hlavne prezit tento posledny perny tyzden. Siska, dakujem, si mila. A tiez si myslim, ze ta vlecka nevyzera zle. Len ako som uz vravela, vlecku som "citila" zatial len v salone asi 10 minut, kym som saty mala oblecene, ale co bude od pol jedenastej doobeda do polnoci? :-| ;-)
Odpovedať
AHOJTE. Ja som tiez mala saty s vleckou z Nicole, Rahman. Vobec nebola vlecka tazka a gombik drzal. Este nam v predajni hovorili, ze si mame pre istotu zobrat so sebou ihlu aj nit keby to gombik nevydrzal, ale nebolo treba. Vlecka je naozaj krasna, pekne ukaze ked ju tahas za sebou. Ja jednoznacne saty s vleckou odporucam.
Odpovedať
aj ja som mala vlečku, nebol s ňou žiaden problém, akurát ma mrzelo, že som ju mala natiahnutú len pár minút pri vchádzaní a potom vychádzaní z kostola, pri fotení sme na to úplne zabudli...ja som tú svoju vlečku vôbec necítila, aj ked pravdupovediac, pri tancovaní som zo začiatku stále pozerala, či gombík ešte "žije"..a prežil x-) janka, viem si predstaviť, čo asi prežívaš, ved tie moje podobné chvíle boli len nedávno...budem na Vás veľmi myslieť ;-)
Odpovedať
Veronika, neviem, ci bola tazka tvoja vlecka, ale moja je tazka dost, takze trosku sa obavam, ale na druhej strane, prave na tie foto sa tesim...Tie chvile si prezivala nedavno, stale mam pocit, ze na nieco zabudneme, ze nastane nejaky trapas alebo nieco podobne. Hlavne ale je, ze moj Misiacik bude stat pri mne ;-)
Odpovedať
tak tak, svadba je novomanželoch...prioprav sa na to, že dačo nemusí vyjsť...to sa stáva..ale všetko sú to len drobnosti, ktoré nie sú podstatné... ;-) júj, ale ten jeden deň bol super...jediný raz v živote som si pripadala ako nejaká filmová hviezda :-D
Odpovedať
Nikuska, ja uz som si vcera podobne pripadala, ked sme boli s kameramanom natacat zabery na uvod videa, okolo siestej vecer to bolo na Hlavnej, tak kazdy na nas zazeral, ze co sme zac :-D .
Odpovedať
škoda že som nevidela, boli sme s Robom včera na prechádze na Hlavnej, ale krátko po obede :-p
Odpovedať
juj, tak to sme boli od piatej do pol siedmej, robil nam take kratke video, zostrihy, vies...som zvedava, ako budeme vyzerat, lebo sme sa cudne tvarili obaja. Akurat dnes robime svadobne upratovanie, teda uz sme skoncili, zajtra pokracujeme...ale asi toto je tema "saty s vleckou" a my tu rozoberame ine veci...idem pomalicky aj tak prec, lebo vecer cakame dve "svadobne" navstevy, musim este do obchodu. Tak sa Nikuska zatial maj krasne, som rada, ze som ta tu konecne stretla a pekny dnik prajem. ;-)
Odpovedať
ďakujem Januška, držím palce a vraciam do debaty šaty s vlečkou. ;-)
Odpovedať
mischela: ja budem mať tiež tie isté šaty, čo ty. :RAHMAN" :-) ;-)
Odpovedať
tie saty som si vyberala 2 tyzdne pred svadbou. mala som jedny ine rezervovane z ineho salonu ale im odstrihli vlecku. takze sme este rychlo utekali do nicole a hned prve sa mi aj zapacili, aj ich mali volne. to bolo radosti. :-)
Odpovedať
mischelka, som rada, ze si bola spokojna s vleckou, dufam, ze budem aj ja. Inak, mala si svadbu presne v den mojich narodenin, aj drahy chcel v ten den, ale kapela nebola volna..
Odpovedať
Ahojte,ja som vzdy chcela saty s vleckou,ale ked som bola v jednom salone tak tam mali saty ktore boli tak strasne tazke a ta vlecka sa nedala ani pripnut :-S tak by som si ju musela stale drzat.Som povedala,ze vlecku nechcem,ale potom som objavila v druhom salone tak lahucke saty,ze to boli najlahsie ake som si skusala a mali vlecku ale mensiu a dala sa pripevnit na gombik :-) tak som hned povedala,ze tie chcem a bola som velmi spokojna.Ono zalezi ake su tie saty aj z coho su lebo niektore su fakt tazke.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
měla jsem šaty, co mám v albu příprav a super bylo, že je to korzet a sukně, odpoledne jsem vyměnila na tancování sukni, paráda
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?