Svadobné šaty. S alebo bez spodničky s kruhmi?

Profilova fotka
Baby, poraďte mi prosím, či by som si mala zadovážiť aj tie kruhy pod tie moje svadobné šaty, alebo sú dobré aj bez toho.Sú vo fotoalbume.Ďíky.
Odpovedať
aho mhas akurat som sa pozerala na tvoj album a tie satocky su krasne... ak si drzia ten tvar, co maju na fotke, tak je to ok. a spodnicku netreba. ale ak su na fotke so spodnickou, tak ju treba. nemas fotku sema samej v nich? inak spodnicky sa daju aj objednat alebo skus tuto v bazare pohladat, iste najdes:-) ;-)
Odpovedať
ahoj mhas, saty su naozaj krasne, ale podla mna bude treba spodnicku, lebo inac nebudu drzat dobre tvar...teda aspon to usudzujem podla siat, ktore som skusala... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už mám v albume aj šaty v skutočnosti. Ale kedže mi len dnes došli, tak je to fotka len tak na rýchlo, ešte sú nevyžehlené a kedže vzadu je šnurovačka, sama som si ich nevedela poriadne uviazať, tak ešte nemajú konečný tvar v hornej časti.
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka85 a ty si mala na tých,čo máš v albume a skúšala si si ich, aj tie kruhy?
Odpovedať
ja som mala pod vsetkymi satami spodnicku
Odpovedať
Profilova fotka
asi sa v tom poriadne nevyznám...spodnička býva bud s kruhmi alebo bez?
Odpovedať
viem si to predstavit aj z nevydarenej fotky... ja by som ten kruh dala. ano, tusim spodnicka byva s kruhmi alebo bez. ale k tymto satam s kruhmi. su ti trosku dlhe a ten kruh ich natiahne do sirky, cim sa ony vlastne skratia:-) dufam, ze mi rozumies :-D to je moj nazor...
Odpovedať
je to spodnicka s kruhmi...podla toho ake su siroke saty sa meni pocet kruhov. Su spodnicky s 1 kruhom a aj s 2 alebo 3. Tie tvoje saty su dost siroke, tak tam asi bude treba aj 2 kruhy...mozno by bolo dobre, keby si isla do nejakeho svadobneho salonu a vyskusala saty, ktore su podobne tym tvojim a uvidis aky je rozdiel. Rozhodne ta spodnicka doda tym satom ten princeznovsky vyzor. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved práve také som chcela,také princeznovské.nevedela som,že tomu pomôžu práve tie kruhy. a nevadia pri pohybe alebo sadaní si?
Odpovedať
je to v pohode, lebo tie kruhy su az dole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha.tak ďakujem pekne za radu. a ty si si teda ktoré vybrala jahodka?
Odpovedať
nakoniec uplne ine ako mam v albume ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
podla mna urcite s kruhom, hlavne ak su s vleckou lebo potom ti to podla mna splasne ak nebude kruh
Odpovedať
Ahoj Martinka.Tu je Viera,neviem ci si ma pamatas.Isli sme spolu trajektom do Irska aj s nasimi chlapmi.Ako sa mate?Tak uz mas satky?Videla som ich,su velmi pekne..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za spodnicku - aj drzi tvar a okrem toho so spodnickou s kruhmi sa ti bude v nich lepsie chodit a nebudu sa ti satky motat medzi nohy a budes mat menej starosti s drzanim sukne pri chodeni.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, kruhy su celkom pohodlne pri chodeni, ako hovori lyrra. Lahsie sa v nich pohybuje a k tym satam ich aj je treba.
Odpovedať
aj ja som za spodnicku, bude to lepsie drzat, podobne saty som si skusala a mala som pod nimi spodnicku, a tak ako ti baby pisali ak to ma vlecku tak ta ti bez kruhov v spodnicke splasne
Odpovedať
ano spodnicka a kruhy, hlavne ak mas vlecku
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jasne to tie saty si spodnicu aj kruh pytaju ale nedaj si prilis velky len stredny alebo najmensi skus si ho pod saty ako vyzeraju s kruhom a ktory ti tam najviac sa hodi to je najlepsie! Potom pozor pri sadani do auta ak budes mat kruh. Najskor zadok a bacha na hlavu ja som si ju udrela asi 5krat a potom sa zvrtni na nom a az potom nohy skus si to predtym ako pojdes naostro je to svanda inak ti bude blbo stat kruh :-D :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, aký kruh resp. spodničku pod svad. šaty Pronovias Rala? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?