Svadobné šaty rezervované 6 mesiacov. Nebudú obnosené?

Profilova fotka
Ahojte damy, chcela by som sa poradit a spytat ohladom jednej takej zbludenej ustarostenej myslienky... Mam saty rezervovane v salone diamond v nitre od cca zaciatku aprila a svadbu az v oktobri a viem ze tie saty budu dovtedy par krat pozicane, lebo su celkom oblubene .... Nemate skusenost s tym ci su po takej dobe a pouzitiach saty neni znicene, obsuchane alebo zasednute, zazltnute od cistenia ? :-o Verim tomu, ze tieto salony su kvalitne a staraju sa o svoj sortiment ukazkovo, ved za to aj taka vysoka cena ...ale predsa len mam taku drobnu obavu , nerada by som na poslednu chvilu menila saty a mala obmedzeny vyber, ked tie ktore som si vybrala v aprili- no co Vam budem vraviet, moja srdcovka, uz sa na ne tesiiiiim :-) :-)
Odpovedať
@lenulienocka ahoj, ja som si tiež rezervovala šaty ešte 30. marca a svadbu máme v septembri a ešte ich údajne žiadna nevesta nemala a ani do našej svadby nebude mať. Tak sa nechám prekvapiť, keď pôjdem na skúšku. Ale mám šaty z iného salónu, no podľa mňa keď sú z tohto ročnej kolekcie, tak určite nebudú zašednuté a určite nepožičiavajú šaty z jedného týždňa na druhý. Tak žiadne obavy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svaca20 dufam, ze nemusim mat ziadne obavy .... myslim ze boli z novej kolekcie, ale myslim ze mi aj predavacka povedala, ze budu na koncom leta- na jesen pozicane tri krat...a neviem ci dovtedy este ,alebo iba tie tri razy ...tak dufam, ze sa mi za tu cenu pekne o ne postaraju a nebudem musiet na poslednu chvilu menit vyber :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?