Svadobné šaty Pronovias. Poraďte mi online shop

Baby som rozhodnutá kúpiť si origoš Pronoviasky a neviem kde. Nicol vylučujem. Poradíte mi nejaký on line shop?
Odpovedať
ahoj..ja som si tie svoje pronoviasky kupila cez ebay..je tam zopar predajcov a potom aj nevesty,ktore ich bud nepouzili alebo ano.. ja som bola spokojna s tymi svojimi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - preco vylucujes Nicole? nemaju tam pekne saty alebo nieco ine sa ti na tom salone nepozdava? ci nemaju tam tvoj vytuzeny model?
Odpovedať
janocka..podla mna preto,ze si pytaju za saty hrozne sumy =-) :-.
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaaaaj :-) no ja vobec neviem kolko stoja svadobne saty na pozicanie a nie to este na predaj, takze sa necham asi prekvapit ked zacnem o par mes. skusat saty :-N
Odpovedať
tieto sa pohybuju zvacsa od 50t vyssie..kupa..zavisi od modelu..ale zas su uplne uzasne..
Odpovedať
Profilova fotka
eatea - no ano, saty su pekne, ale trosku mimo mojmu vkusu, ale aj tak ich zaradujem medzi pekne.... najhorsia mooja kategoria je otrasne :-N andzi - ked som si dala do googlu nazov tych siat, tak mi vyhodilo viac on line obchodov, ale nemozem poradit, ktory je dobry, nemam s nimi skusenosti... takze nepomozem :-(
Odpovedať
jani, ja viem o takých on line obchodoch, ale nie sú overené, takže nebudem riskovať. Do Nicole nepôjdem, majú tam strašne vysoké ceny, ten model ktorý chcem ani nemajú, ale to by až tak nevadilo, lebo mne sa páčia aj iné modely, problém je však ten, že o Nicole som nepočula nič dobré, okrem tých vysokých cien. Vraj arogantný prístup a vraj predavačka povedala, že väčšina báb nosí také normálne číslo 34. Ak je teda 34 normálne číslo tak to som ja potom Věra Bíla a nemám tam čo hľadať. V mojej veľkosti 40/42 by tam na mňa nič nebolo. Tak aj preto. A nepotrebujem tam zažiť trápnu situáciu aby ma vyhodila medzi dverami.
Odpovedať
Profilova fotka
kocky - ja som tu uz predtym slubila andzi a straji tusiim kontakt na australsku stranku - funguje paradne, mali sme od nich druzickovske saty http://www.tjformal.com sama som rozmyslala este nad kupou tuto: http://www.jaysbridal.net plus to co ti pisala lea je tu na ebay tusiim http://shop.ebay.com/merchant/designe... super ale nie na pronoviasky je este tato http://shop.ebay.com/merchant/couture... inak lei zdraviiim;-)
Odpovedať
atinkaa: dík za tie kontakty, v podstate tie kontakty poznám, ale designbridalbargains by som asi neriskovala. Je to ten istý predajca čo aj www.bridalgown.net. Na stránke sú šaty bez fotiek, on píše že preto, lebo sa nelegálne kopírujú fotky a že jeho šaty sú authentic, ale potom mi nejako nesedí cena. Cena je cca 1300 dolárov. Čiže keď pripočítam aj clo aj DPH, je to cca 35.000sk a vraj v Nicole predávajú originály za cca 50.000sk. Tak potom mi tu niečo nesedí. Buď to originály nie sú alebo Nicole nehorázne zarába.
Odpovedať
Profilova fotka
cena okolo 35-60tis. podla typu siat je ok designerbridalbargains su bargains - vypredaj - oni obvykle nepredavaju rok 2009 a teda ta cena je myslim ok ;-) inak co sa tyka certifikatu - uz si to niekde pisala - nie je to tak - satky maju jasne label, tag - su v obale origo -ale certifikat mat veru nemusia verim, ze este americke znacky ano - su na to pedantni, daju si zalezat - teda by som to cakala u sottero satiek ale pronovias podla mna rovnako ako fr. cymbeline ziadne certifikaty nedava ja som mala - mam kupene originaly - zo salonu - ziaden certifikat na ne nemam label ano maju, vak na origo cymbeline detto ale to je vsjo
Odpovedať
ahoj ati ;-) andzi..v usa kupis vsetko lacnejsie ako v europe,aj ked sa to vyraba tu..staci si porovnat taku elektroniku.. moja kolegyna sla do usa na nakup na svadbu..saty si kupila omnoho lacnejsie..a drobnosti za menej ako polovicu tu..takze znacny rozdiel.. je inac este jedna usa stranka,ktora ma super ceny a zlavy na rozne znacky,ale pronovias nema..no nie vsetky modely je mozne poslat do europy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?