Svadobné šaty Pronovias originál. Mám ich kúpiť?

Ahojte. Chcela by som si kupit originalne saty znacky Pronovias - Alcanar 2011 velkost 34, ale bojim sa, ze by som ich potom nepredala. Nasiel by sa niekto, kto by sa zaviazal kupit ich po mojej svadbe (3.9.2011) uz teraz v predstihu? Ich nakupna cena je 1480€ a predala by som ich potom za 1280€.
Odpovedať
nebala by som sa ich kupit.. po svadbe ich nemusis predat ale trebarz poziciavat.. moje svadobne saty su prave pronovias oktubre a su takto pozicane od holky, ktora ich kupila za vlastne.. vravi, ze sa jej poziciavanim nakupna cena uz splatila ;-) tak hor sa do kupy :)
Odpovedať
1480 euro je na pronovias dobra cena, po mne v jednom prazskom salone za objednanie siat z rok starej kolekcie chceli 140 tisic ceskych korun..
Odpovedať
Ja mam trochu opacnu skusenost, kupila som si takto saty W1, minuly rok z kolekcie 2010, tiez som myslela, ze ich potom lahko predam - no a dodnes sa mi to nepodarilo.
Odpovedať
@petrustekova Ahoj, ja mam svadbu v oktobri, a tiez som si vybrala Alcanar. Su krasne. A jedine co mi fakt sadli. Pozicovne v Nicole je 600, co sa mi zda vela. Ale ich kupa je tiez riadne draha :( A to este k nim treba kupit spodnicu a zavoj. Este neviem co spravim. Mne by sa zrejme museli este aj 34 trochu zuzovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?