Svadobné šaty Pronovias octubre 2007 aj v bielej?

Profilova fotka
baby prosim poradte...su saty pronovias octubre 2007 aj v bielej farbe alebo len v takej ake su na stranke v nicole?
Odpovedať
Octubre vobec nie su v skutocnosti v takej farbe akej su na obrazku....su uplne smotanove.....na obrazku su prilis tmave.....budes prekvapena rozdielom :)
Odpovedať
Profilova fotka
no super si ma potesila...lebo jedna znama ich mala ale ona ich zase mala uplne biele....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj catrin1, je to tak ako pise buba2 - su jemne smotanove a krasne sedia, teda aspon mne - zatila su moje favoritky. som z nich uplne mimo, lebo pri mojej vyske (180cm) som si myslela, ze sa budem musiet bud uspokojit s malou ponukou alebo si dam nieco usit. Bola som vsak milo prekvapena, ked ma pani v nicol do nich obliekla (dokonca mi stacila velkost 38) jooooj, to ste mali vidiet ten usmev na mojej tvari :-D su naozaj naaaadherneeee :-)
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s babami vo všetkom. Ja ich budem mať 23.9 a už sa na ne strašne teším. Sú úžasné, ale tá cena je fakt úúúúžasnáááá :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ceny v nicol su vseobecne uuuzaneeee :-N ja som si vsak povedala, ze sa vydavam len raz za zivot, peniazky si na svadbu setrim uz 2 roky, tak preco by som si nespravila radost ;-)
Odpovedať
Barborka a ktore cs siat budes mat na 23.9??
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuha no super baby tak ste ma velmi potesili...a aka je priblizna cena tych siat prosim vas.....a v akych velkostiach tie saty maju??
Odpovedať
Ahoj catrin1, saty stoja 19.990,-Sk, je to dost...ale ved vsetky planujeme mat svadbu raz za zivot, dufam :-) a velkosti, co ja viem, tak maju 34,36, 38 - o tych mi povedali....ale mozno maju aj vacsie....ja obvykle nosim velkost 38 a tieto saty budem mat 34, takze velkosti svadobnych siat nezodpovedaju velkostiam ktore normalne nosievas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj buba2, no teda ta suma je poriadne vysoka ale fakt je ze sa vydavam len raz za zivot..a hadam do buduceho roka bude ich cena nizsia....moja velkost je 36 takze mne budu pravdepodobne velke aj 34.... :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?