Svadobné šaty PRONOVIAS - KIRA. Kde sa dajú požičať?

Profilova fotka
Baby vie mi niekto poradit kde by sa dali pozicat saty od PRONOVIAS model KIRA/COLLECTION ELLIE BY ELLIE SAAB/. Nikde ich neviem najst, dakujem vopred za vsetky tipy a napady... keby vedel niekto aj cenu bolo by to uplne bombasticke... Mozte pisat aj postu...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojki, ak zadas pronovias do googlu - Pronovias+svadobné, tak ti to vyhlada slusny pocet stranok a svadobnych salonov, to ci ponukaju prave tento model asi najlepsie zistit u nich ;-) drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky...to som skusala ale tento model neviem najst... :-(
Odpovedať
tuto znacku maju v nicole,takze najlepsie je spytat sa priamo tam..
Odpovedať
Profilova fotka
Obavam sa, ze na SVK ich nezozenies...v Nicole si ich vsak mozes kupit - oni Ti ich objednaju a budu Ta stat cca 45 tis. Alebo si pockaj do konca oktobra, kedy budu mat komplet kolekciu na rok 2008 a mozno prinesu model Naranjo, ktory sa Kire dost podoba. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
...pripadne este skus cr a madarsko, podla toho, co mas blizsie ;-) ...mrzi ma, ze to velmi nepomohlo ..zas na druhu stranu ak ich chces, tak objednanie, je tiez moznost :-) to leatea..prstienok uz najdes u mna v albumiku, mas napad? thnx ;-)
Odpovedať
lulatko, ak ju aj v nicole mat nebudu, mozu ti ich v Spanielsku objednat. pani na Dostojevskeho to pre mna urobila a je to super. akurat, ze musis ratat, ze si zaplatis viac nez dost :-| , ale, teda aspon pre mna, stoji to za to :-D
Odpovedať
Skús u Flossmanna vo Viedni. Neviem presný názov salónu, ale on len predáva. V Nicole Ti ich asi neobjednajú, pretože sú dosť extravagantné a kedže sú od návrhára tak aj drahšie a nezaplatili by sa, resp. asi by moc nezarobili. :-D :-D
Odpovedať
V Nicole ich objednaju, aj od Mottu, nie je problem, len si ich musis kupit cele a nie pozicat.
Odpovedať
Lulatko, sorry, skoro som Ti zle poradila :-( , ale myslela som to dobre, našťastie sa koelkast ozvala. :-) Napíš čo si poriešila. :-D
Odpovedať
aaale nemyslela Danulik, ja som to pochopila, no a to som este aj blond :-D :-D :-D
Odpovedať
okrem flossmana predavaju, resp. objednavaju pronovias vo viedni aj v salone VONDRU.
Odpovedať
Napadlo ma, že lulatko sa má ozvať tebe Anairda, niekde si písala, že si skúšala šatky vo Viedni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
hej, v tom salone VONDRU
Odpovedať
Profilova fotka
BABY DAKUJEM ZA RADY...ANI SOM NECAKALA ZE SA VAS TOLKO OZVE.. SKUSIM TU VIEDEN KEDZE JE TO TAK NEJAKO NAJBLIZSIE A HOVORITE ZE JE TO TAM NAJVYHODNEJSIE.. ESTE RAZ VAM VSETKYM DAKUJEM...
Odpovedať
Profilova fotka
anairda este ked ta tu tak mam...prosim prosim na kolenach o kontakt na tvojho kadernika... bola si uplne uzasna...a moje nepodarene haro potrebuje takeho odbornika nech mi spravi nejaky zazrak... :-. zlutuj sa ;-)
Odpovedať
lulatko, šaty, ktoré toľko hľadáš majú aj v Prahe, http://www.andelske-svatebni-studio.cz/, v sekcii svetoví návrhári. Len ich cena je neskutočná.
Odpovedať
Profilova fotka
swarowski diky ti... stale predychavam tie ceny.. ;-( , neviem sa zmierit s tym ze by som ich nemala.. Este skusim tu Vieden aj ked pochybujem ze tam bude az taky vyrazny cenovy rozdiel... Ach jo baby.. smutna som, co vam poviem :-(
Odpovedať
lulatko, na SR su ceny siat najlacnejsie, ver mi, zijem v zahranici a kupila som si saty nakoniec na SR
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, v nedelu som sa vratila z Barcelony a v El Corte Ingles som sa zastavila v predajni Pronovias...ceny modelov z minulej kolekcie zacinali od 1100 eur do 1500 a modely z novej kolekcie boli od 1600 eur. Tak som celkom prekvapena tymi cenami, ktore uvadzaju na tej svadobnej andelkej stranke, ze 10500 ojro. Hoci je pravda, ze ta premrstena cena moze byt za satky od Valentia heh. Kazdopadne som zistila, ze keby som si chcela kupit tie "moje", stali by ma 1300 eur. Vzhladom k tomuto faktu pravdepodobne zvolim pozicanie z Nicole.
Odpovedať
Profilova fotka
Gretuska diky za info... tiez som hotova z tej ceny.. stale to nie a nie rozdychat... asi bude najlepsie najst nieco velmi podobne...v podstate mi ide hlavne o ten golierik a strih..latka nemusi byt presne rovnaka.. TAK BABY DALSIA VYZVA...NIECO VELMI PODOBNE TOMUTO MODELU NEPOZNATE??? VELKY VOLANIKOVY GOLIERIK A STUHA OKOLO PASA...TO MI STACI:))
Odpovedať
ano, ceny su ako hovori gretuska, vedela som o nich, no a ostatne zalezi aj od dani v danej krajine a od marze aku si na to obchod nahodi.
Odpovedať
Lulatko, Ty tu hádžeš také ťažké otázky. :-D :-D Šaty KIRA sú fakt krásne, ale niekedy sa stáva, že kočky majú niečo vysnené a potom keď si ich oblečú na seba sú sklamané. Skúšala si niečo podobné? Nedajbože, Ťa ale nechcem znechutiť. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
8-) jaaaj tak sorry baby..neni lahke vzdat sa sna..ziadne podobne som zatial nenasla bohuzial.. Takze nemam vyskusane..ale milujem velke goliere a tento volanikovy je proste bezchybny… x-)
Odpovedať
lulatko< Videla si model EFIGIE? {tiez Pronovias} Vyzera podla mna dost podobne ako model KIRA a splna aj to tvoje vysnivane: volanikovy golier a stuha okolo pasa. Nie je to uplne to iste, ale podobne. Akurat neviem, z ktorej kolekcie tento model je. Tak drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulatko, niekto ta tam hore ma rad :-D Dnes som vbola v auparku zaplatit zalohu za moje saty a zo zvedavosti som si prelistovala katalog a uz bol doplneny o saty, ktore bude mat Nicole od oktobra/novembra v ponuke. Hned prve boli Naranjo, ktore sa na tie Tvoje vysnivane Kiry hooodne podobaju :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?