Svadobné šaty. Prezliecť sa po polnoci alebo nie?

Ahojte, mam taku dilemu,neviem si predstavit co by som si dala po polnoci.Bude to vadit keby som zostala vo svadobnych satach??Objednala som si dost drahe svad.saty,tak mi ich bude aj luto vyzliect a kupovat este popolnocne.vy sa prezliekate alebo prezliekali ste sa??
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
ja som sa neprezliekala.... :-D
Odpovedať
ja som sa tiež neprezliekala, lebo my sme už o polnoci balili :-D a v podstate o 0,30 sme už boli v posteli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa urobiť tancovačka (s vyberaním peňazí) aj keď sa neprezlečieš? Inak tiež sa mi nechce prezliekať, ale tie peniažky by bodli, aspoň by sme kryli časť nákladov. ;-)
Odpovedať
to vazne katrin??aspon ste mali svadobnu noc ,viac krat som pocula ,ze zenich bol dost spolocensky unaveny,hi hi. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli do cca 4:30 :-D
Odpovedať
no to som zvedava ako my dopadneme :-. ,dokedy sa budu ludia zabavat. martus:mne sa to zda uz take divne a blbe.
Odpovedať
lia: môj drahý nebol spoločensky unavený, my sme mali obrad o 12,45, bola som hore už od 04,00 od toľkého vzrúša =-) =-) 8-) a mali sme veľmi malú svadbu, takže sme to už o pol dvanástej rozpustili... |-| A svadobná noc? neverím, že ju vôbec niekto má :-D (ak si unavená, tak si urobíš svadobnú noc až ráno, keď sa dobre vyspíš)
Odpovedať
tak,tak,malo by sa to volat posvadobne rano,hi hi.a ako sa citis??ty to uz mas davno za sebou,este ta bavi sem chodit ked uz mas po tom??nic v zlom ale katrin,som rada,ze si tu,vzdy super poradis. ;-)
Odpovedať
lia: je nás tu zopár závisláčok :-D veľa nového sa dozviem.. ale toto už nepatrí do témy... nebudem odbočovať.. a pssst! (nič si nečítala)
Odpovedať
ok,tak podte dalej,nech sa paci :-) ;-) :-D 8-)
Odpovedať
lia: já jsem si koupila šaty na převlečení, ale nakonec jsem je nepoužila, protože jsem měla strach, že když si sundám závoj, tak se mi "rozpadne" účes a chodit v jiných šatech se závojem na hlavě mi připadalo divný a taky jsem si říkala, že je to jednou za život, tak si ty šaty prostě užiju. A když ty Tvoje šaty jsou drahý, tak si je co nejvíc užij ;-) . Já jsem taky měla štěstí, že jsme měli hezký počasí, teplo, ale nebylo vedro, prostě příjemně, dokonce i zapršelo. Nevím, možná kdyby bylo nějaký velký vedro (máš na sobě ještě punčochy, spodničku, těžký šaty), tak bych se převlékla.
Odpovedať
Profilova fotka
Lia, čo sa ti zdá divné?
Odpovedať
Článok sa načítava...
lia, ja som sa prezliekala a poviem ti, aj ked nebolo prilis teplo, tie saty su teda dost tazke, uz od 10 som sa tesila, ze sa prezleciem ;-) A tiez som hovorila, ze za tie prachy v nich budem cely vikend :-D A svadobna noc - jasne, ze bola, aj ked sme isli spat az okolo 6 rano, tazke to skor bolo svadobne rano ;-)
Odpovedať
ahoj holky, ja byla v satech az do 4do rana.Nemela jsem je tezke.A svatebni noc no jeste jsme pak sedeli doma s ridici a kecali do sesti takze jsme hned pak usli ale jakmile jsme se probudili tak jsme vse napravili a svateni noc byla :-D
Odpovedať
Neviem si predstavit, ze by som sa neprezliekla. Aj ked som nad tym rozmyslala. Proste je u nas taky zvyk. A mne sa ten zvyk paci. Aj ked asi pre nedostatok penazi vytiahnem niektore spolocenske saty, ktore mi visia v skrini. Ale napriklad sesterka sa po polnoci prezliekla do teplakovej supravy, lebo bola tehotna nic sa jej nepozdavalo. (okrem toho hned ako prisla na hostinu vymenila lodicky za biele tenisky. Vyzeralo to vyborne. A aj moja svagrova sa hned po obede prezliekla do teplakov, pretoze oni mali len obrad, obed a potom sup na peknu cetsu do lesa na cistinku, kde uz cakali kamarati s gitarami. Tam sa opekalo do rana.. takze v svadobnych alebo popolnocnych satach by si to moc neuzila.
Odpovedať
Profilova fotka
Já jsem se taky nepřevlíkla - bylo mi to líto, protože jsem si vybrala pohodlné šaty a bylo mi v nich moc dobře. A věděla jsem, že když je sundám, že už nebudu nevěsta... ;-) Ale pro všechny případy jsem s sebou měla jedny šaty na převlečení nachystaný - to kdybych se v těch svatebních přestala cítit dobře, kdyby mi v nich byla zima nebo kdyby tam pro ně začalo být "nebezpečno" (hodně bujará zábava a červené víno...). ;-)
Odpovedať
ja som mala pripravené šaty, bola som si ich dokonca narýchlo požičať, v sobotu pred svadbou :-D lebo som zistila, ze tie čo som pôvodne chcela, sa nehodili k ženichovej úúúžasnej košeli. Nakoniec som sa neprezliekla, aj keď ľudia chodili, že či sa neprezlečiem, že chcú vidieť aj popolnočné (aj kameraman). Vooobec to nelutujem. Vo svadobnych šatách som bola do 7,30!!!! ano do 7,30 sme žúrovali. Tým že som ich mala šité, neboli vôbec tažké, cítila som sa v nich fantasticky a ešte lepiše! Ani keby som dala neviemaké peniaze za tie popolnočné šaty, by som sa do nich nebola prezliekla. Ja som bola nevesta do rána. nikomu to neprekážalo. A keby aj tak by mi to v ten deň bolo úúúúplne fuk :-D
Odpovedať
Ahoj, lia, ja som si tiež myslela, že ostanem vo svadobných šatách /korzet a obrovská sukňa/ a napokon som sa o pol noci rada prezliekla, lebo tie šaty sú fakt ťažké. A tak som prestala závidieť princeznej Sissi jej nádherné róby. Ale ak aj to budeš chcieť ťahať v svadobných šatách do rána, tak nejaké rezervné šaty by som si predsalen zadovážila pre prípad, že Ťa niekto nebodaj poleje červeným vínom... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky, to mi to máme velice jednoduchy. Obřad a oběd máme v pátek jen pro rodinu. Potáhne se to maximálně do těch 20-21hod a pak budeme mít celý večer a noc s manžílkem pro sebe aniž by jsme se museli bát, že něco nevyjde vinou alkoholu. No a v sobotu děláme velkou venkovní párty, kde už budeme oslavovat s kamarády... Takže já to převlíkání po půlnoci ani nestihnu... :-D :-D :-D
Odpovedať
lia, já se převlékat nebudu, chci si šatečky užít, takže si je nechám celou dobu, jen si pak sundám závoj a obruč :-D ale využiji je celou svatbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja to vyresim tak, ze budu mit saty sukne a korzet a kdyz uvidim ze se budu cejtit blbe v te sukni s dlouhou vleckou, a hlavne neprakticky na tancovani (na stolech....ha ha ha) tak si vezmu jen jinou sukni. Mam ji taky z toho salonu, za 500 kc k satum, je normalni hladka a pohodlna.
Odpovedať
Sandro, přesně tak jsem to udělala - ke korzetu jsem měla dlouhou širší sukni s kruhem a když mně začalo vadit, jak mi po tom lidi šlapou, vzala jsem si jenom jinou sukni - krátkou, předem ušitou ze stejné látky jako přehoz přes šaty. A pořád jsem byla nevěsta a navc jsem si mohla dojít v klidu na grilované prasátko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne no, i my budeme mit prave raut s prasatkem a tak nechci riskovat ze se ty saty nejak ponici. Navic si taky myslim, ze si ty zmeny sukne ani nikdo nestihne. V tu dobu kdy bych ji menila,budou uz stejne podnapily ne-li vic....
Odpovedať
Je to na kazdej neveste. Ak si chces saty vychutnat poriadne a su pohodlne aby si v nich vydzala cely cas, tak preco nie. My mame obrad o 15 hod. takze do polnoci mi myslim bude stacit. Ja sa prezliekam. Dufam, ze najdem popolnocne saty v style svadobnych do ktorych som sa nedavno zamilovala, no uz mam vybrate a tak budem snad mat obidve moje oblubene saty pocas mojho dna D. :-)
Odpovedať
ja som sa prezliekla a bola som rada, ze som sa tych siat zbavila :-D uz ma trochu tlacili, od rana od 10 som v nich bola zasnurovana, takze stacilo (a pritom neboli nepohodlne ani tazke ale po 15 hodinach v tom istom som bola rada zmene), este som hodila aj sprchu a sup do pohodlnejsich popolnocnych :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lia, tiez som planovala, ze sa neprezleciem. Presne som mala take myslienky ako ty. Mala som tiez dost drahe saty a chcela som si ich uzit co najdlhsie! Avsak naozaj prisiel na mna pocit, ze uz tie saty neunesiem, ze su moc tazke a bola som z nich unavena, lebo som stale aj davala na ne pozor, aby mi niekde niekto neslapol a nieco neodtrhol. Takze som nakoniec bola rada, ze som sa prezliekla. A to som nemala ziadnu robu, zobrala som si saty na prezlecenie pre kazdy pripad a vobec neboli nove. Takze odporucam mat ich v zalohe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja se budu prevlekat urcite, vzhledem k tomu, ze svatba bude venku, tak zvolim nejake tilko ci tricko s napisem Bride nebo Nevesta a zenich dostane to same v panske verzi, hlavne at je nam pohodlne... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,my budeme mít obřad taky venku.Já se asi převlékat nebudu,taky mám vybrané dost drahé šaty a myslím že jsou i pohodlné.Myslím,že pokud je v nich nevěstě pohodlně,tak je škoda aby se ještě převlékala.Musím si těch šatů přece pořádně užít:-)Já neplánuji je mít na sobě vícekrát:-)
Odpovedať
keďže plánujem maličkú svadbu a nebudeme mať o polnoci žiadne zviky ako je odčepčovanie a podobne, tak ani neviem v ktorom momente by som sa mala ísť prezliecť a preto sa pravdepodobne prezliekať nebudem, veď nech si užijem poriadne svadobné šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
Taky predpokladam, ze se nebudu prevlekat. Moje saty nejsou tezke, zadna vlecka...Ale uvidime. Zadne saty na prevleceni si extra kupovat nebudu...Kdyby mne to prestalo bavit v satickach, vezmu si nejaky pekny topik a normal sukni...anebo si koupim nejaky sampan topik a sukni bych si nechala svatebni... ;-) . Mit sukni az na zem, to si musim uzit co to pujde... :-D
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?