Svadobné šaty pre nevestu z materiálu Pronovias

Nevesticky, chcem sa Vas opytat, ze z akeho materialu mate/ ste mali satocky z Nicole salonu? Mne to nejde do hlavy, ze preco vsade inde na svete je na vysacke napisane standardne farba: ivory, champagne, chalk white.. a zaroven aj material: satin atd. V nicole mi tety tvrdia ze to je 100% polyester. Ja neviem. Mate niekto ponatie o vlastnych satach z nicole?
Odpovedať
prečo to chceš vedieť?aj ja mam rezervovane tam,nejak ma to nenapadlo? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no saten pokial viem je polyester. takze ak su zo satenu, su polyersterove. hmm, keby boli z hodvabu, to by boli ine ceny...
Odpovedať
Ja studujem a zijem vonku a objednavam si topanocky z rainbow. Ale na to musim vediet aj farbu a material aby pasovali. Ale nevadi, uz mi to kamoska zistila. Polyester je velmi podobny vo vyzore prirodnym materialom. a ma vyhodu, ze sa nekrici az tak. Inak pri takych palkach, ked si saty kupujem, tak aj material chcem vediet. Moja profesionalna deformacia. 8-)
Odpovedať
Saten je prirodny material, polyester umely... NIE? :-o Vie niekto iny , nieco ine?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si davala saty sit, okrem ineho preto, ze som sa vydavala uprostred leta a ja spotena v umelych latkach straaasnae podivne smrdim (mozno len sama sebe?) takze len preto viem, ze to, co na slovensku kupis pod nazvom saten je 100% polyester. moje saticky zas nepotrebovali 10m latky, tak som radsej kupila pevny hodvab. ale ten sa naozaj dost krcil.
Odpovedať
AHA! mozno to je vtom zakopane! ze u nas sa to vola inak ako tu! :-. .. jeden salon povie tak, druhy tak.. Je tu jeden salon co saty siju sami hlavne zo satenu ( odtial tie topanky) a tvrdia, ze polyester sa uplne vyrovnava prirodnym materialom, a je navyse ma niektore lepsie vlastnosti. Inak forum som zacala preto, ze som sa zlakla,ze to bude nejaky crap; teda smejd. Uz v tom mam jasnejsie po okamzitej navsteve salonu s topankami.
Odpovedať
Ja som si dnes kupila saty zn. Pronovias, a je to"de la soie sauvage", co zn. "divy hodvab". Saty maju taky zvlastny, striebristy aspekt, uzasne sedia a su velmi prijemne na pokozke. Tak verim, ze to za tu cenu nebude polyester.. ;-) Saty znacky Linea Raffaeli, kolekcia 2006, maju tiez nove zlozenie tkaniny, pridavaju do latky ciastocky, ktore potom tak srandovne odrazaju svetlo, ze vyzeraju, akoby boli medene, zlate, strieborne, ake si vyberiete..Uff, asi sa vyjadrujem ako bukvica, snad ste pochopili.. :-|
Odpovedať
Freya, aj ja mam topanky z Rainbow, take rozkosne(hlavne na moju mozku c.40 ]-( ), a dokonca ich po svadbe mozem dat zafarbit a vyuzit na ine akcie..
Odpovedať
Profilova fotka
ale inak saten moze byt aj z hodvabu alebo bavlny (postelne satenove pradlo)...som sa prave docitala http://en.wikipedia.org/wiki/Satin :-)
Odpovedať
Ikke, ty myslim, zijes v Holandsku, ze, takze mas predstavu, ake su ceny siat v Svajciarsku..Dufam, ze ta postelna bavlna bola len zo srandy ;-) , lebo ak to bolo vazne, tak som v kasi.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bavlneny saten je vhodny az na svadobnu noc, jasne ze nie na saty... predstavy o svadbonych satach tu v NL nastastie nemam, najblizsie sa o ne budem zaujimat az o 25 rokov, ked budem vydavat dcery :-D
Odpovedať
No, tak to mame rovnake predstavy o buducnosti ;-) , ale ked je to len raz za zivot, treba si urobit radost :-) . Akurat ze ma moj ocino rozplakal :-( , lebo on je Slovacisko ako hrom, a peniazky, so som dala za saty sa mu zdali privela, ale ja viem, ze je rad, ze budem najkrajsia pre mojho manzela..Inak iba taka pikoska, pomimo, mojej svagrinej manzel ju nuti kazdy rok na ich vyrocie svadby obliect si svadobne saty ]-( (????)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
s tym satenom to bude asi tak, ze je aj prirodny aj umely - to iste je s hodvabom, umely kupite tak okolo 300sk/m, ale prirodny hodvab - no pomlcme o cene ;-) polyester je momentalne popularna umela latka, ktora sa kombinuje s roznymi prirodnymi materialmi a tak vylepsuje ich vlastnosti, ako napr. aj lycra tie sv. saty na vyrocie svadby - trochu pateticke, ale vcelku mile :-D hlavne pokiym sa do nich prislusna osoba zmesti, inak je to uz bezohladnost mangela - alebo tym chce nieco naznacovat?
Odpovedať
Diky babenky! ;-) ten manzel ten svagrinej je blaznivy chlap..
Odpovedať
dufam, ze aj ona nuti jeho aby sa vpratal do svadobneho obleku :-D
Odpovedať
No baby, mali by ste ho spoznat, on je taky..iny, divny.. :-| Co mi to vlastne je, manzel sestry mojho muza? Prosto, Svajciari maju vo zvyku saty kupovat a aby ich vyuzila, tak si ich musi davat kazdy rok na vyrocie..Esteze je, uboziatko, taka utlunka a chudunka. Tento rok sa na to tesim, lebo moja svagrinka zaciatkom marca rodi a vyrocie maju koncom aprila, 6 tyzdnov na to, aby sa dostala do formy..Poznate ohavnejsi sposob, ako schudnut po svadbe? ]-( Uff..
Odpovedať
Teraz som rada ze si saty iba poziciavam. Uf, ale mi odlahlo ze nic take mi nehrozi. :-D
Odpovedať
Presne, ja by som sa ho opytala ci sa zmesti on do svojho obleku. :-p Ja si to s tym kupovanim este rozmyslim.. 8-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?